Ilgai skaiciau sia temele ir pasiryzau akiu permanentinaim makiazui. Pirmadieni einu darytis Truputi bijau, esu labai jautrios odos - na bet nepatinusi turbut ne viena nebuna... Siaip esu sviesiaode, sviesiaplauke - mano ir blakstienos sviesios, jei viskas pavyks sekmingai - tai tureciau buti patenkinta rezultatu ir butinai parodysiu nuotraukas.
Na va siandien jau galiu amtyti rezultata nes vakar atkilo sasiukas ir siandien jau ne vsai visur bet jau tikrai matos "apatine" spalva Esu labai patenkinta, nes tikrai nu ir spalva ir antakiu linija ir uzpildymas labai labai Pats fonas tai vos vos paspalvotas o jame tokie ryskesni kaip plaukeliai papaisyti Geriau ne pati negaleciau pasidazyti Beje kiek maciau tokiu variantu kur tik plaukelius ispaiso, tai man nelabai patiko (bent jau pirmas vaizdas per youtube), gal kiek per stori, per ryskus buti ant plikos odos nupiestiems
Na jus LILI tai cia juk tam ir sedite kad reklamuotumete tiek save, tiek Audrone, tai nenuostabu, kad moterys panorejusios kazka pasidaryti, paieskojusios info randa tik "etatines" reklamuotojas, o tos kurios istikruju dirba (ne prie kompo) neturi laiko pliauksti forumuose
Beje kaip supratau nelabai rekomenduojama pagal taisykles deti savo darbu foto, o jus vis jas dedate, na bent jau rasote kad jie jusu . http://www.supermama...?...&p=44874738
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 09 30, 00:44)
Sutiku, nera prasmes gincytis. Kiekvienas zmogus pasirenka savo. Vieni per klaidas eina pas gera meistra , o kitiems tiesiog patinka tokie sedevrai
Bet pas Audrone pvz. , kuri ima uz bet kokia procedura 500-600lt eile siuo metu iki vasario menesio. Manau tai kazka reiskia
Bet pas Audrone pvz. , kuri ima uz bet kokia procedura 500-600lt eile siuo metu iki vasario menesio. Manau tai kazka reiskia
Na jus LILI tai cia juk tam ir sedite kad reklamuotumete tiek save, tiek Audrone, tai nenuostabu, kad moterys panorejusios kazka pasidaryti, paieskojusios info randa tik "etatines" reklamuotojas, o tos kurios istikruju dirba (ne prie kompo) neturi laiko pliauksti forumuose
Beje kaip supratau nelabai rekomenduojama pagal taisykles deti savo darbu foto, o jus vis jas dedate, na bent jau rasote kad jie jusu . http://www.supermama...?...&p=44874738
Siaip, kmai pradejau skaityti sia temele, tai tikrai susidare ispudis kad ji yra asmenine LISA tema Na bet jei moderatoriai leidzia, tai nera jau taip blogai kad ji vis ka nors rekomenduoja komentuoja kritikuoja ir tt Siaip istikruju noretusi matyti daugiau musu paciu nuotrauku, o ne kazkieno kazkur rusijoje padarytu meistru -norisi matyti kaip musu "meistrai "padaro Kita vertus - kas man is to, jei as paziuriu kaip kazkoks mesitras rusijoje moka padaryti - as pas ji nenuleksiu, nebent tai butu tema paciom kosmetologem, kurios mokosi ir tikrai turetu paziuret i ka... Noretsui daugiau gyvu nuotrauku
QUOTE(in vino @ 2011 09 30, 12:41)
Siaip, kmai pradejau skaityti sia temele, tai tikrai susidare ispudis kad ji yra asmenine LISA tema Na bet jei moderatoriai leidzia, tai nera jau taip blogai kad ji vis ka nors rekomenduoja komentuoja kritikuoja ir tt Siaip istikruju noretusi matyti daugiau musu paciu nuotrauku, o ne kazkieno kazkur rusijoje padarytu meistru -norisi matyti kaip musu "meistrai "padaro Kita vertus - kas man is to, jei as paziuriu kaip kazkoks mesitras rusijoje moka padaryti - as pas ji nenuleksiu, nebent tai butu tema paciom kosmetologem, kurios mokosi ir tikrai turetu paziuret i ka... Noretsui daugiau gyvu nuotrauku
Parodyciau savo, bet as londone dariausi, kazkaip man Lietuvoje gan brangiai visur daro
suilele, butinai idek - pvyzdziui man idomiau kaip atrodo, kaip cia paskyt , "paprastiem" zmonem padarytas permanentas, o ne istraukti patys geriausi darbai, ar patys blogiausi.
+2011 09 30, 14:09-->
Lupos kazkokia idomi programa sumazinimo
http://i1192.photobu...1204800x582.jpg
Papildyta:
+2011 09 30, 14:27-->
Akys bei antakiai
http://i1192.photobu...1203800x707.jpg
QUOTE(suilele @ 2011 09 30, 14:09)
Lupos kazkokia idomi programa sumazinimo
http://i1192.photobu...1204800x582.jpg
Papildyta:
+2011 09 30, 14:27-->
QUOTE(suilele @ 2011 09 30, 14:27)
Akys bei antakiai
http://i1192.photobu...1203800x707.jpg
Suillele - akys su antakiais labai grazios - ir lupos liusiskai atrodo . tikrai sauniai pasidarbavo. Na ziuresim kaip as atrodysiu po pirmadienio O tu akims tik virsu darei?
QUOTE(in vino @ 2011 09 30, 14:43)
Suillele - akys su antakiais labai grazios - ir lupos liusiskai atrodo . tikrai sauniai pasidarbavo. Na ziuresim kaip as atrodysiu po pirmadienio O tu akims tik virsu darei?
Dekui labai, taip tik virsu, gundziausi ir apacia, bet kazkaip nesusigudziau pakankamai
Pas ka tu darysies?
QUOTE(in vino @ 2011 09 30, 14:06)
suilele, butinai idek - pvyzdziui man idomiau kaip atrodo, kaip cia paskyt , "paprastiem" zmonem padarytas permanentas, o ne istraukti patys geriausi darbai, ar patys blogiausi.
ir dar pafotoshopinti visi kiti TIKRI tai "sedevrais" vadinami
Suilele tikrai viskas labai graziai padaryta , tikriausiai reikes i londona vaziuoti, nes lietuvoje tik milijonieriai darysis
As savo foto antakiu irgi idesu bet noriu palaukti kol graziai viskas nugis
Suilele - tikrai sauniai padaryta, bet i Londona toloka - o ir grizti patinusiai nekas butu darysiuos pas kosmetologe Giedre "grozio namuose" cia Vilniuje, Naujamiestyje. Na kazkaip pasitikiu ja kai buvau konsultacijojre - viska aiskiai ispasakojo, ziuresim kas iseis... Jei labai patiks ir pavyks, tai gal antakius susigundysiu
+2011 09 30, 15:31-->
Antakiai tikrai graziai atrodo-naturaliai.
QUOTE(suilele @ 2011 09 30, 15:31)
Antakiai tikrai graziai atrodo-naturaliai.
QUOTE(EOS69 @ 2011 09 29, 23:42)
Sveikos. Esu pasidarius permanentini antakiu, akiu ir lupu. Antakiai ir akys ok, bet lupu atspalvis nepatinka. Meistre dirba daug metu, maciau keleta jos darytu lupu gyvai - labai grazios. Bet man nesigauna toks atspalvis (norejau siek tiek ryskesnio nei naturali lupu spalva). Lupas dariaus pries 5 metus - gavos rudas konturas ir atspalvis i rusvuma, persika. Si pavasari nutariau vel pabandyt (lupos jau buvo pablukusios, gelsvo atspalvio). Krastelyje dejo taska pabandymui... atrode lyg ir gerai, bet kai visas pasidariau vel ne tas atspalvis... Tikriausiai mano oda taip reguoja...
Temos pradzioje perskaiciau, kad galima lazeriu panaikint. Ar imanoma panaikint lupu permanentini, kad lupos liktu kaip buvusios?
Temos pradzioje perskaiciau, kad galima lazeriu panaikint. Ar imanoma panaikint lupu permanentini, kad lupos liktu kaip buvusios?
Tiksliai sunku pasakyti, ar imanoma visiskai svariai panaikinti, bet galima naikinti iki tokio lygio, ar ant virsaus uzdati kita spalva.
Butu gerai matyti kokia ta Jusu spalva, galbut galima dar istaisyti.