Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(EIDA @ 2011 09 15, 00:24)
Šiauliuose labai gražiai daro Ingrida meistrė, ji dirba Sodžiaus kieme,, Valandėlė Sau,, kirpykloje.Super laba gražiai daro.

o, labai reikalinga informacija ir man smile.gif dekui 4u.gif o gal zinote elektroninį adresą? internete naršiau,radau kažkokį,parašiau,bet atėjo atsakymas,kad toks adresas neegzistuoja..esu užsienyje,norėjau pasiklausti keletos klausimų.. teks gal skambint g.gif o eilės labai didelės? žadu grįžti už poros savaičių, labai norėčiau pasidaryti lupų ir akių makiažus.
Atsakyti
laba diena 4u.gif
norejau paklausti tu,kas daretes virsutinio voko permanentini makiaza...
po keliu dienu mazdaug praeina sutinimas, jei toks buna?
nes tarkim jei daryciau ketvirtadieni ar galeciau tarkim jau pirmaidnei eit i darba, ta prasme ar butu jau praeje,jei tarkim mano akys super jautrios pasirodytu esancios, ar praeitu tinimas ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 09 16, 11:38)
laba diena 4u.gif
nes tarkim jei daryciau ketvirtadieni ar galeciau tarkim jau pirmaidnei eit i darba, ta prasme ar butu jau praeje,jei tarkim mano akys super jautrios pasirodytu esancios, ar praeitu tinimas ir t.t. g.gif

Sveiki smile.gif na, man patinimas jau 3 diena po proceduros buvo praejes. Mano akys irgi jautrios wink.gif manau pirmadieni tikrai atrodysite normaliai wink.gif tik ryskiai, nes sasiukai dar bus nenukrite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tresnaite @ 2011 09 16, 13:23)
Sveiki smile.gif na, man patinimas jau 3 diena po proceduros buvo praejes. Mano akys irgi jautrios wink.gif manau pirmadieni tikrai atrodysite normaliai wink.gif tik ryskiai, nes sasiukai dar bus nenukrite wink.gif

o daretes virsutiniu akiu kontura?
labai noriu,bet bijau.. nu maza kas,gal nepatiks ir t.t.
na,kad atrodysiu ryskiai tai dideles bedos nematau, svarbu,kad nesutinus,
dirbu mokykloje tai zinot .....nueiciau sutinus turbut nekaip atrodyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 09 16, 13:31)
dirbu mokykloje tai zinot .....nueiciau sutinus turbut nekaip atrodyciau  biggrin.gif

Taip, as dariausi virsutiniu voku kontura smile.gif nebijokite, 3 dienu pakaks patinimui praeiti wink.gif be to manau meistre duos koki tepaliuka, kad greiciau sugytu ( arba pati galite isigyti Maxidex) plius padeda salti kompresiukai wink.gif sekmes! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 09 16, 12:38)
laba diena 4u.gif

sveika, as dariausi 4dieni ir jau 6dieni galejau eit i svecius:)
Papildyta:
QUOTE(dagli @ 2011 09 16, 14:31)
dirbu mokykloje tai zinot .....nueiciau sutinus turbut nekaip atrodyciau  biggrin.gif

nieko ten neryskiai, niekas nepastebejo isskyrus mano vyra, kol nepasakydavau, nesvarbu, kad nepasidazius su tusu budavau, nesimato...
Atsakyti
MERGAITES PASIULYKITE VILNIUJE GERA MEISTRE.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2011 09 15, 00:24)
Šiauliuose labai gražiai daro Ingrida meistrė, ji dirba Sodžiaus kieme,, Valandėlė Sau,, kirpykloje.Super laba gražiai daro.

o gal galite pasakyti telefono numerį?dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IZABELĖ.. @ 2011 09 16, 19:38)

Ramute is Sarma style thumbup.gif
Atsakyti
gal kas daretes virsutine voku linija pas Andra Kaune?
butu idomu isgirst atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
mergaites, o gal zinote tos forumietes letta_n kontakus ir ar ji dirba vilniuje? labai patiko jos ikelti darbai
Atsakyti
QUOTE(IZABELĖ.. @ 2011 09 16, 19:38)

Lisa iš forumo ..

Esu patenkinta labai ir labai ,net ir po meistrės ,kurios stažas l didelis ,ir čia giriama buvo ne kartą..
Db gryžus atostogų į LT ,eisiu pas ją būtinai dar ir pasidailint.. cool.gif
Atsakyti