QUOTE(Turkish @ 2011 09 14, 12:38)
Visoje temoje tik apie tai ir kalbama... Jei tikrai domintės- skaitykitės. beto, nenurodėt nei savo miesto, nei kurioje vietoje jūs jo norėtumėte...
na jo, pavariau as cia neblogai
net paciai neaisku, o dar zmoniu patarimo prasau
Mat normaliai nei pasiskaityt, nei parasyt neimanoma, kai ant ranku be keliu dienu 2 menesiu vaikiukas isitaises
))
Tai vat, esu vilniete, labai noreciau permanentinio antakiu makiazo, nes is savu nuo mano inirtingo pesiojimo(NES TAIP LABAI GRAZU) beliko tik vargani siuleliai, ir niekaip neina ju atauginti tokio storio, kokio noreciau
kazin, ar galima savus kazkaip isgelbeti, nes spalva tikrai esu patenkinta
jeigu ne, tai noreciau...
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2011 09 14, 16:23)
Kaip tikri lietuviai- pigiai ir gerai
Manau, kad kalbant apie toki dalyka pirmuoju jusu issakytu kriterijumi nevertetu vadovautis...Po tokiu "pigiai" po to ir bedavojasi cia atejusios
As dariausi lupas pas Ella, super
Dabar spaliui esu uzsirasius virsutiniam vokui. Ir nesamones cia raso paie jos braiza, kad ryskus ir pan.
Kaip noresit, tai ir padarys- norit ryskiau, bus jum ryskiau, norit ne taip ryskiai, bus jum ne taip ryskiai
Man lupas padare idealiai, nei pridet, nei atimt
As norejau, kad butu naturaliai, bet kad aisku matytusi, taip ir yra. Mano viena pazistama irgi yra dariusis pas kazkokia Natalija, man nepatinka, nesimato praktiskai to permanento pas ja
O jai grazu, na ir i sveikata
na jo, manau siais laikais kaina tikrai nera paskutinis dalykas, kuriuo domimasi
be to kiek domejausi kaina grozio salonuose nuo 550 iki 700
vat ir suprask
o Ella kur dirba? Vilniuje? Kazin kiek kainuotu antakius pasidaryti