Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Nesugausi @ 2011 08 31, 16:48)
laba diena,
kazkaip emiau ir uzsimaniau to permanentinio makiazo akiu vokams, tiesiog taip nusibodo lineriu kasdien tepliotis, o ir po pusdienio riekia koreguot, noris but graziai visada, diena ir nakti smile.gif

Lisa, o jus gal grozio salone "Monika" dirbate?

Taip. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , norejau paklausti jusu mergaites mirksiukas.gif kas galit parekomenduoti gera meiste smile.gif butu gerai Klaipedoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(migle35 @ 2011 08 29, 08:33)
Salonas Ąžuolyno 7 , vilnius "OCEAN OF BEUTY" meistre Zana

internetinis puslapis http://www_kosmetolo...t/?page_id=1114

vaj.... doh.gif eidavau pas ją kaip pas kosmetologę, kai dar dirbo Šeškinėj, tai vis kalbino pasidaryti permanentinį makijąžą, ačiū Dievui, nesusigundžiau...
Atsakyti
QUOTE(Gloobal22 @ 2011 09 01, 09:44)
Sveikos , norejau paklausti jusu mergaites  mirksiukas.gif  kas galit parekomenduoti gera meiste  smile.gif  butu gerai Klaipedoje  wub.gif

pries pora saviciu dariausi sothys spa,-mazvydo alejoj uz "dvieju gaideliu".meistre-Tatjana.man patiko-kad ji baigusi dailes mokykla,tad antakius man nupiese-tobulai,likau patenkinta,viskas tolygu.apie korekcija-ne negalvoju-viskas tiesiog super thumbup.gif

/LISA/,noreciau jusu paklaust...o spalvos ryskumas po kiek mazdaug laiko pablunka?dariausi pries pora sav antakius,zaizdeles nukrito pries 3dienas,tik vis neapsiprantu su ryskumu....
Atsakyti
QUOTE(Dany @ 2011 09 02, 20:14)
pries pora saviciu dariausi sothys spa,-mazvydo alejoj uz "dvieju gaideliu".meistre-Tatjana.man patiko-kad ji baigusi dailes mokykla,tad antakius man nupiese-tobulai,likau patenkinta,viskas tolygu.apie korekcija-ne negalvoju-viskas tiesiog super thumbup.gif

/LISA/,noreciau jusu paklaust...o spalvos ryskumas po kiek mazdaug laiko pablunka?dariausi pries pora sav antakius,zaizdeles nukrito pries 3dienas,tik vis neapsiprantu su ryskumu....

Jeigu nukritus sasiukui spalva riski, tai taip ir bus. Net mikro pariskes dar. Manau Jums dare tanku tusavima. Prades blukti gal po metu.
Atsakyti
QUOTE(Gloobal22 @ 2011 09 01, 10:44)
Sveikos , norejau paklausti jusu mergaites  mirksiukas.gif  kas galit parekomenduoti gera meiste  smile.gif  butu gerai Klaipedoje  wub.gif

Rekomenduoju salona Vetrune, esanti Vetrunges pasaze. Meistres Ala ir Rimante- jau antra karta po keliu metu darausi lupas - super viskas atrodo
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti gal kurios girdejot ar bandet permanentinius makiazo piestukus-pravedimus? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Noreciau pasidaryti virsutiniu voku permanentini. Kokie butu atsiliepimai apie Kosmedija? O gal rinktis Elstinos salona? Kaina abiejuose ta pati.
Dekui atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 09 04, 10:48)
Jeigu nukritus sasiukui spalva riski, tai taip ir bus. Net mikro pariskes dar. Manau Jums dare tanku tusavima. Prades blukti gal po metu.

taip,man dare pilna tusavima.tik man per rysku,neapsiprantu,atrodo-ir spalva parinkom nepertamsiausia.....
o jeigu daryciau korekcija,ir prasyciau pacia sviesiausia pilka spalva paimt-tai gal po korekcijos sviesiau butu?
o kodel pernamentui kenkia saule?blukina?
Atsakyti
QUOTE(Dany @ 2011 09 06, 20:58)
taip,man dare pilna tusavima.tik man per rysku,neapsiprantu,atrodo-ir spalva parinkom nepertamsiausia.....
o jeigu daryciau korekcija,ir prasyciau pacia sviesiausia pilka spalva paimt-tai gal po korekcijos sviesiau butu?
o kodel pernamentui kenkia saule?blukina?

Todel, kad labai tankiai uztusavo, panasiai kaip tatuiruote.
Jeigu koreguosite, tai tik dar labiau patamses, nes uzdes dar viena sluoksni dazo. Nebent sviesiausia smelio spaslvos pigmenta, tai gal truputi pasveses (arba yra spec. pigmentai pertamsiem antakiams) Tik ne pilka.

Sauleje greiciau blunka.
Bet apie 3 sav. po proceduros negalima degintis, nes spalva gali isviso pasikeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 06 rugsėjo 2011 - 19:28
Gal kas galetu bruksteleti i AZ man meistres Audrones kontaktus? Aciu! Bandysiu ir as stot i eile... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 08 25, 21:10)
Dar manau turit paziureti ar Elos stilius Jums tinka. Ji megsta riskiau. Antakiai man ne vieni nepatinka. Labai dirbtini.

http://www.ella-perm...lerija/antakiai

Omg biggrin.gif. Lisa, kaip supratau, pati darėtes pas šią meistrę, bet klausimas - kodėl jei tokie darbai, kaip čia gražiau išsireiškus.... ? unsure.gif Juk jie ne iš tolo neprilygsta jūsiškiams. Lisa, man patinka Jūsų darbai. Tik kodėl mažai foto galerijoje, ten įkelti labiausiai vykę darbai? smile.gif

leta_n, Jūs irgi esate ilgalaikio makiažo meistrė? smile.gif

Mąstau irgi apie ilgalaikį... smile.gif
Atsakyti