Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 03 05, 17:13)
Aš irgi vakar pasidariau antakius smile.gif Labai bijojau skausmo, bet vieni niekai  ax.gif
O jau forma kokia grazia padare  wub.gif (is mano tiesiu ir trumpu antakiu)Esu labai patenkinta ir lauksiu galutiniu rezultatu  4u.gif

pasirodykit. bigsmile.gif labai smalsu. Gundausi ir as tuo permanentu, bet ir bijau kazkaip. Skausmui esu labai neatspari blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(D'Luxe @ 2011 03 08, 10:03)
Kaip aš supratau, yra 2 būdai:
1. Kai palieka savo antakius, tik suteikia jiems formą ir užtušuoja pagal kontūrą.
2. Kai visiškai išpeša visus antakius, nepalieka jokių plaukelių, ir tada piešia ne kontūrą, bet plaukelius.

Man darė pirmu būdu, pincetu išpešiojo nereikalingus plaukus, nupiešė formą ir užtušavo, bet savi plaukeliai liko vietoje. Kaip man kosmetologė sake, antrą būdą dažniausiai renkasi tos, kurios savų antakių beveik neturi. Su lazeriu ten nieko bendro  4u.gif

Supratau. Vadinasi jie sekmingai ataugineja... cool.gif ir pesiojimo procedura nuolat reiks darytis toliau.
Aciu uz info. 4u.gif
Man nupiesti antakiai tai negrazu, bet jei nera antakiu, o kur dingsi. Gerai, kad as kudlota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 08, 11:18)
pasirodykit.  bigsmile.gif  labai smalsu. Gundausi ir as tuo permanentu, bet ir bijau kazkaip. Skausmui esu labai neatspari  blush2.gif
Papildyta:

Nebuvo jokio skausmo 4u.gif Nors bijojau, kad negalėsiu iškęsti smile.gif
Rodausi iš kart po procedūros, nes viskas dar gijimo stadijoje
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 03 08, 12:29)
Nebuvo jokio skausmo  4u.gif Nors bijojau, kad negalėsiu iškęsti smile.gif

Aciu. Tikrai labai graziai atrodo. Stulbinantis rezultatas. ir spalva kokia grazi antakiu po korekcijos thumbup.gif super rolleyes.gif
Atsakyti
o mane domintu akiu konturas, kiek jis kainuoja?
Atsakyti
user posted image

Девочки с праздником!!!!!
Atsakyti
QUOTE(EDITA* @ 2011 03 08, 10:36)
Laba, o gal kas gali parašyti kokius atsiliepimus apie čia dirbančias permanento meistres?

http://www.aob.lt/in...n...=56&lang=lt
4u.gif

Galerijos darbu nera. O siap nieko neesu girdejusi.
Papildyta:
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 07, 23:37)
O jus man pasakykit, kai pasidarai permanentini, tai antakiai atauga kaip ir po ispesiojimo, ar nebe? Gal tai kazkas panasaus i procedura lazeriu ar keliauju i lankas?  blush2.gif Tik nesijuokit, tikrai nezinau, uz tai idomu  bigsmile.gif

Plaukeliai, kurie nebus formoje Jums jau nereikalingi ir reikia pesioti. Kitu niekas neliecia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 08 kovo 2011 - 22:11
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 03 08, 22:08)
Galerijos darbu nera. O siap nieko neesu girdejusi.
Papildyta:

Plaukeliai,  kurie nebus formoje Jums jau nereikalingi ir  reikia pesioti. Kitu niekas neliecia  smile.gif

Taip ir maniau, nes jie gi niekur neisnyksta, ataugineja kaip ir paprastai ispesiojus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 09 kovo 2011 - 11:33
QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 03 08, 11:29)
Nebuvo jokio skausmo  4u.gif Nors bijojau, kad negalėsiu iškęsti smile.gif
user posted image
user posted image

Labai grazu wink.gif O spalva ruda, ar ne?

As ir labai noriu, ir labai bijau, nes mano antakiai sviesus, pastoviai dazausi. Neisivaizduoju, kaip jie turetu atrodyt po permanentinio? Gal meistres turi tokia foto, kurioje sutvarkyti sviesus antakiai?
aciu smile.gif
Atsakyti
MaiMa, spalva ruda 4u.gif
O dariausi pas /Lisa/ 4u.gif Net nesuabejojau del rezultato (nors jo dar nera), nes seniai ziurinejau jos darbus ir skaiciau pagyras smile.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif labai norėciau pasidaryti antakiams permamentini makiaza. Bet niekaip negaliu issirinkti meistres smile.gif gal galetumete padeti smile.gif beje cia butu Vilniuje smile.gif nes dabar ieksau. Pasakysiu is kokia variantu renkuosi, gal galesite placiau apie kuri parasyti ar zinote ka nors apie juos smile.gif
1.Parazide (tatuiruociu salonas) 550lt
2. Elle-permament ( netoli antakalnio ziedo esantis salonas) 550lt
3. Art of beauty ( cia kur jus rekomendavote) ten butu apie 360lt
taip pat labai svarbu kainos ir kobybes santykis smile.gif
zinoma, kad norisi nepermoketi smile.gif
Labai laukiu atsakymu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainooshca @ 2011 03 09, 22:07)

1.Parazide (tatuiruociu salonas) 550lt
2. Elle-permament ( netoli antakalnio ziedo esantis salonas) 550lt
3. Art of beauty ( cia kur jus rekomendavote) ten butu apie 360lt
taip pat labai svarbu kainos ir kobybes santykis smile.gif