Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

noreciau paklausti pas merginas,as pries savaite pasidariau antakius ir akiu pravedimus bet man viskas nusilupo doh.gif o korekcija tik po dvieju savaiciu tai idomu ar man bus gerai?papasakokit jei kam taip buvo,nes man jau baisu tokius pinigus sumokejus o efekto jokio!
Atsakyti
QUOTE(karaliene1 @ 2011 08 08, 18:08)
noreciau paklausti pas merginas,as pries savaite pasidariau antakius ir akiu pravedimus bet man viskas nusilupo doh.gif o korekcija tik po dvieju savaiciu tai idomu ar man bus gerai?papasakokit jei kam taip buvo,nes man jau baisu tokius pinigus sumokejus o efekto jokio!

tai jums visiskai viskas nusilupo?net nebesimato kad kas butu daryta???????kaip idomu cia.....
manes pacios uz 2sav laukia antakiu pernamentas.... unsure.gif
Atsakyti
biski matosi,bet vietom visai nesimato kad butu daryta doh.gif man reikes kosmetologes klausti ar po korekcijos vel bus tas pats!ar cia busi priklausomas nuo tu proceduru.
Atsakyti
QUOTE(karaliene1 @ 2011 08 09, 01:47)
biski matosi,bet vietom visai nesimato kad butu daryta doh.gif man reikes kosmetologes klausti ar po korekcijos vel bus tas pats!ar cia busi priklausomas nuo tu proceduru.

ta prasme nusilupo? nezinau kaip antakiai bet kad nera kam ten nuo voku nusilupt g.gif akys patinsta ir kai tinimas atslugsta lieka juoda juosta , nelabai suprantu kas gali ten nusilupti.. ir kodel taip greit atliekama jums korekcija? kiek zinau nuo pasidarymo dienos iki korekcijos turi praeiti bent menuo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuke: 09 rugpjūčio 2011 - 15:50
taip vokai buvo sutine kelias dienas doh.gif bet paskui visas tas pravedimas nusilupo,ir labai sviesi pravotke liko,bet as norejau storesnes pravotkes ir juodos!o ne sviesiai pilkos!dabar reikes su piestuku tamsinti,nes as taip tikrai nevaiksciosiu,nebent po korekcijos pasidarys juodos.nes pinigu tai ziauriai gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karaliene1 @ 2011 08 09, 17:47)
taip vokai buvo sutine kelias dienas doh.gif bet paskui visas tas pravedimas nusilupo,ir labai sviesi pravotke liko,bet as norejau storesnes pravotkes ir juodos!o ne sviesiai pilkos!dabar reikes su piestuku tamsinti,nes as taip tikrai nevaiksciosiu,nebent po korekcijos pasidarys juodos.nes pinigu tai ziauriai gaila doh.gif

Laba diena .

Aišku ,daugiau atsakys pati meistrė ,bet iš savo padarytų vokų pasakysiu ,kad taip, per korekciją Jums sutvarkys , tam ji ir reikalinga. Aš pvz ėjau kaip į korekciją ,o poto ėjau dar kartą ,nes užsimaniau storesnės linijos. Ir antakius ėjau du kart ,o žiūrėkit po metų ,nuėjau ir vėl ,nes pabluko ,nebuvo taip kaip norėjosi.. O kitoms gali ir daug metų prasilaikyt.

Taip kad nesiparinkit (atsiprašau už tokį nekuklų žodelį) ir laikyt korekcijos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karaliene1 @ 2011 08 09, 02:47)

Manau Jums buvo daryta perplona linija + mazai isisavino pigmento. Todel dabar matote plona pilksva linija. Priezastis gali buti skirtingos. Stipriai patino proceduros metu ir sunkiai savinosi pigmentas, organizmas sunkiai toleruoja antikunio isiverzima , gal but meistre turi mazai patirties. Per korekcija turetu patvarkyti. Gali buti reikes dar papildomos korekcijos.
O kaip antakiai? Kiek praejo dienu?
Del korekcijos : oda pilnai sugija mazdaug po 21d. Todel korekcija geriau daryti praejus 3 sav. po pirmos proceduros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 09 rugpjūčio 2011 - 20:04
viska merginos parasysiu po korekcijos.Aciu uz patarimus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
Labai noriu pasidaryti permamentinius antakius,todel noreciau Jusu rekomendaciju:) Gal galite pasidalinti kontaktais kurios esate dariusios ir pas ka.
Aciu is anksto:)
Atsakyti
QUOTE(Laurinciux @ 2011 03 10, 12:22)
sveikutrtes kas kaune lupu permanento meistre galetu rekomenduot...nes vilniuje pas audrone laaaaaaabai ilga eile:(

Sveikos merginos,

galiu rekomenduoti vieną meistrę, ji dirba namie ir niekur nesireklamuoja. meistrė gera, Londonas ją įvertino, tad laikas nuo laiko ten važiuoja dirbti. Pati pas ją dariausi ir akis ir lūpas.

Dabar pas mane antra para. Prisikaičiau čia visokybių ir nieko nebesuprantu g.gif man lūpas darė su vietiniu nuskausminimu, tepė tepaliukus, bet taip skaudėjo, kad nebenoriu jokios korekcijos. verysad.gif Tačiau čia skaitau, kad vistik daro injekcijas į lūpas. Man nedarė, kadangi gali pataikyti į trišakį nervą ir gali gautis paralyžius apatinės veido dalies. Maniau paiskambinsiu savo stomatologei jinai tai tikrai mokės padaryti, bet ir ji sakė, kad gali padaryti tik viršutinę lūpą ir pusę apatinės, o kur eina trišakis nervas jinai nei už ką nelies tos pusės.
Tai vistik kaip yra su tuo nuskausminimu? Gal kuri turi atsakymus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiukė_31 @ 2011 08 10, 12:41)
Sveikos merginos,

galiu rekomenduoti vieną meistrę, ji dirba namie ir niekur nesireklamuoja. meistrė gera, Londonas ją įvertino, tad laikas nuo laiko ten važiuoja dirbti. Pati pas ją dariausi ir akis ir lūpas.

meistrės vardas gal Birutė? kai tik pradėjau šia technologija naudotis, pas ją dariausi antakius, labai patiko: profesionaliai viską atliko, forma taip pat buvo atitaikyta (tai buvo prieš kokius 7 (o gal ir daugiau) metus).
Atsakyti
Jei Vilniuje -rekomenduoju Lisa (iš forumo).

Šiandien baigiau grąžinti savo veiduką hihihi.gif Ir nesiskaito ,kad jei meistra l žinomas ,ar n metų patirtis ,kad garantuotai yra už visus geresnis. Aš pvz ,dariausi antakius pas super duper meistrę ,ir atėjus po metų lūpų darytis ,net nesureagavo ,kad antakiukai neblogai pablukę , su Lisa šitą pataisėm.. Ir taisymo metu meistrė iškart pasakė ojej ,kaip norėtųsi ir vokus paryškinti -tą mes po kelių dienelių taip pat sutvarkėm ax.gif

Ačiū labai labai!!! Gryšiu jau žiemą vėl čia ,nes juk atsiranda vis naujienų permanento hihihi.gif
Atsakyti