Pas mane trumpi antakiai ir jau kelinti metai svarstau apie ju prailginima permanentiniu budu, bet mane atgraso pavyzdziai, kai po permanento antakiai pasidaro tokie sunkus, pilni ir nenaturalus.
Vat mano skoniu idelus pavyzdys butu toks (antakiai t.b. nupiesti bruksniukais, o ne "nuspalvinti"):
Pati taip pat esu sviesi.
Kaip manote, ar tokiam efetui pasiekti permanentinis makiazas yra tinkamas budas?
QUOTE(Kamile79 @ 2011 07 27, 16:54)
Pas mane trumpi antakiai ir jau kelinti metai svarstau apie ju prailginima permanentiniu budu, bet mane atgraso pavyzdziai, kai po permanento antakiai pasidaro tokie sunkus, pilni ir nenaturalus.
Vat mano skoniu idelus pavyzdys butu toks (antakiai t.b. nupiesti bruksniukais, o ne "nuspalvinti"):
Kaip manote, ar tokiam efetui pasiekti permanentinis makiazas yra tinkamas budas?
Aisku tinkamas.
Priklauso dar ir nuo Jusu antakiu ir no plaukeliu kiekio.
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 07 27, 20:34)
Aciu, /Lisa/. O galima ji darytis laukiantis paskutini menesi? (ankstesniuose postuose maciau apie vaistus, kuriuos reikia gerti darant lupu permanentini, gal ir cia kokiu niuansu yra)
Aš jau kiek metų mastau apie permanentą antakiams ir vis nepasiryžtu. Mano pačios antakių plaukeliai juodi, bet retoki, ir dažau vis cheminiu būdu būtent dėl odos,nes tada išsiryškina forma ir tvarkingai atrodo. Ar verta man būtų darytis? Ir beje kaip su tuo atveju, jei pasidarius nuspręsčiau, kad daugiau nenorėsiu ryškinti, tai ar palengva taip ir išbluks?
Sveiki.
Ir aš jau bėgsiu antakių "pieštis", bet laaaaabai jau baugina spalvos pokyčiai metams bėgant....Kad blunka, tai viskas o.k, bet tai kaip bus, jei mėlyni ar rožiniai paliks???? Kiek skaičiau, tai iš pilkos į mėlyną virsta, o iš rudos į rožinę...Ne kas Ne akių provodkė gi, kur visos spalvos dar galimos...
Kas turi seniau darytą permanentą, nuraminti galite?
P.S. Keliausiu į "Valandėlę sau", Šiauliuose. Yra buvusių?
Ir aš jau bėgsiu antakių "pieštis", bet laaaaabai jau baugina spalvos pokyčiai metams bėgant....Kad blunka, tai viskas o.k, bet tai kaip bus, jei mėlyni ar rožiniai paliks???? Kiek skaičiau, tai iš pilkos į mėlyną virsta, o iš rudos į rožinę...Ne kas Ne akių provodkė gi, kur visos spalvos dar galimos...
aš tai pasidariau antakių permanentinį prieš kelis mėnesius ir esu labai patenkinta ir nesuku sau galvos, kas bus po kelių metų, iš naujo pasidarysiu jei spalva pradės blukti ar keistis
QUOTE(MUMMY112 @ 2011 07 29, 10:19)
Sveiki.
Nereikia laukti, kol spalva prades keistis. Pabluko, jau nera norimo riskumo ir eikit atnaujinti spalva- pariskinkite vel. Juk per viena diena ji netaps rozine.
Pvz. Jeigu ruda , tai ispradziu pabluks kazkiek, tada pasveses- jau rekia eiti. Jeigu neeisit, tada prades rizeti, jeigu dar delsit, tada dar sveses link persikines spalvos, jeigu toliau delsit, tada bus rozine, dar delsit, bus biezine, dar delsit kuno spalvos ir tik tada prades nykti.
Papildyta:
QUOTE(Kamile79 @ 2011 07 28, 12:06)
Aciu, /Lisa/. O galima ji darytis laukiantis paskutini menesi? (ankstesniuose postuose maciau apie vaistus, kuriuos reikia gerti darant lupu permanentini, gal ir cia kokiu niuansu yra)
Istikruju nematau reikalo tokioje busenoje intervencija i orgonizma, palyldoma zaizda, per kuri gali isinesti infekcija. + Hormonu pakitimai, kurie gali itakoti pigmento pasisavinima, spalvos pakitima. Geriau palaukti kol nescia ir maitinimo laikotari.
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 07 29, 18:47)
Istikruju nematau reikalo tokioje busenoje intervencija i orgonizma, palyldoma zaizda, per kuri gali isinesti infekcija. + Hormonu pakitimai, kurie gali itakoti pigmento pasisavinima, spalvos pakitima. Geriau palaukti kol nescia ir maitinimo laikotari.
Aciu! Atsirado sociai laiko, tai vis prisigalvoju veikimo manau, sulaukus tinkamo laiko, neatideliosiu ir pabandysiu.
Sveikos,
Gal kas Klaipedoj koki salona pasiulytumet?zut but noriu si men antakius pasidaryt tik,kad jokios info apie klaipeda nerandu....
Gal kas Klaipedoj koki salona pasiulytumet?zut but noriu si men antakius pasidaryt tik,kad jokios info apie klaipeda nerandu....
[quote=/ Lisa /,2011 07 29, 22:47]
Nereikia laukti, kol spalva prades keistis. Pabluko, jau nera norimo riskumo ir eikit atnaujinti spalva- pariskinkite vel. Juk per viena diena ji netaps rozine.
Pvz. Jeigu ruda , tai ispradziu pabluks kazkiek, tada pasveses- jau rekia eiti. Jeigu neeisit, tada prades rizeti, jeigu dar delsit, tada dar sveses link persikines spalvos, jeigu toliau delsit, tada bus rozine, dar delsit, bus biezine, dar delsit kuno spalvos ir tik tada prades nykti.
Aišku
Bet tai negi taip jau visą gyvenimą ir lieki žmogus priklausomas nuo šių procedūrų?Kaži, KIEK ta rožinė ar kreminė ryški, ar iš po plaukelių ryškiai matosi blunkant, ar dar galima su kokiu pieštuku pamaskuoti...Apšvieskite
Aišku
Bet tai negi taip jau visą gyvenimą ir lieki žmogus priklausomas nuo šių procedūrų?Kaži, KIEK ta rožinė ar kreminė ryški, ar iš po plaukelių ryškiai matosi blunkant, ar dar galima su kokiu pieštuku pamaskuoti...Apšvieskite
QUOTE(MUMMY112 @ 2011 08 03, 15:57)
Aišku
Riskumas priklauso nuo tecnikos padarymo, nuo pirmines spalvos intensyvumo. Jeigu padarysite riskius , stipriai uztusuotus antakius, tai ir riskumas bus didesnis.
Jeigu seseliniu budu , svelniau, tai ir bluks graziau.
Norint, kad visai isbluktu reikes maskuoti su piestuku.
Istikruju nezianu dar nevienos moters, kuri pasidare ir nenori daugiau (nekalbu, kada yra sugadintas darbas, kreiva forma, vietoj rudu juodi ir t.t.) . Tam ir daresi, kad tureti antakius, kad nereiketu kasdiena piestis, kad galetu ramiai eiti i pirti, kad nebijotu per karsti pasivalyti servetele kakta, kad pasikoreguoti ir gauti graziasnai antakiu forma, kad plaukeliu chemiskai reiketu padazyti tik retkarciais.
AR KAZKAS DARESI permamentini makiaza Kosmetologija Visiems? Seb arenoj ?
http://www_kosmetolo..._lt/?page_id=16
jai daretes kokie atsiliepimai kaip ilgai laikosi jis ?
http://www_kosmetolo..._lt/?page_id=16
jai daretes kokie atsiliepimai kaip ilgai laikosi jis ?