Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

gal daug kam Audrone ir issvajotoji, bet as neisiu pas ja 2 karta, manau yra ir geresniu smile.gif
Atsakyti
Ar yra kas dare permamentini makiaza pas Svetlana.
Idomu kaip ji dirba? Ar daro antakius plaukeliais? Violiukse pav. kai klausiau, atsake, kad tai labai sudetinga ir t.t. (kalbejau ne su meistre, o su adminestratore)
Jos puslapyje yra pavyzdziu, bet as kai neismanau negaliu ivertinti g.gif
http://permanentinis.lt/?page_id=163
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 18, 20:08)
gal daug kam Audrone ir issvajotoji, bet as neisiu pas ja 2 karta, manau yra ir geresniu smile.gif

Na tai pasidalinkit, kaip manot kas geriau daro? ax.gif Aš irgi ieškau meistrės, negaila pinigėlių kad tik gerai padarytų akytes unsure.gif
Atsakyti
Antakiai

user posted image
Atsakyti
Labas rytas, nu va penktadieni pasidariau lupas bei antakius .....

antakiai graziai atrodo kol kas ...... nu bet lupos ....... tikiusoi, kad sitas visas dalykas nuei greitai smile.gif turiu omenyje toks ryskus konturas. Tik mane vienas neramina, kad as prasiau kad ji man darytu visas lupas, o kol kas tik matosi, kad tik konturas padarytas, ar pasimatys man ta spalva?????? g.gif
Atsakyti
Sveikos, tai va viskas jau siandien grazeja blush2.gif , ne labai gerai pigmentas paeme spalva lupoms tai per korekcija sake viska atitaisys rolleyes.gif

antakiai tai geruliai, super thumbup.gif vakar pirma karta islipusi is duso sau atrodziau thumbup.gif su makiazu visa laika thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 07 25, 10:33-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2011 07 25, 10:33)
Labas rytas, nu va penktadieni pasidariau lupas bei antakius .....

antakiai graziai atrodo kol kas ...... nu bet lupos ....... tikiusoi, kad sitas visas dalykas nuei greitai smile.gif turiu omenyje toks ryskus konturas. Tik mane vienas neramina, kad as prasiau kad ji man darytu visas lupas, o kol kas tik matosi, kad tik konturas padarytas, ar pasimatys man ta spalva??????  g.gif

Tai tusavo lupas? Arba labai svelini spalva, arba mazai isisavino. Lupu pirmentas, jeigu naturalios neriskios spalvos daznai sunkiau savinamos.

Bet dar po keliu savaiciu spalva pariskes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 25 liepos 2011 - 21:41
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 07 25, 22:40)
Tai tusavo lupas? Arba labai svelini spalva, arba mazai isisavino. Lupu pirmentas, jeigu  naturalios neriskios  spalvos daznai sunkiau savinamos.

Bet dar po keliu savaiciu spalva  pariskes.  4u.gif

Labas rytas, aciu / Lisa /. taip man retusavo visas lupas labai svelnia spalva, konturo spalva gerai gavosi, bet lupos tai manau, kad visai neprieme pigmento, ne manau, kad ir per korekcija ji isisavins .......... nu ziuresime. Antakiai tai dar laaabai ryskus, ir net nezada kokie sasiukai darytis g.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 07 26, 10:15-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2011 07 26, 10:15)
Labas rytas, aciu / Lisa /. taip man retusavo visas lupas labai svelnia spalva, konturo spalva gerai gavosi, bet lupos tai manau, kad visai neprieme pigmento, ne manau, kad ir per korekcija ji isisavins .......... nu ziuresime. Antakiai tai dar laaabai ryskus, ir net nezada kokie sasiukai darytis  g.gif

Labas rytas. smile.gif Per korekciaj darant net ta pacia spalva-uzsideda lyg antras sluoksnis ir pariskes tusavimas.
Antakiai, jeigu oda lengvai prieme pigmenta ir visai nekraujavo, tai sasiuku kaip tikru gali ir nebuti, tik plona plevele nusiimti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 07 26, 09:40)
Labas rytas.  smile.gif Per korekciaj darant net ta pacia spalva-uzsideda lyg antras sluoksnis ir pariskes tusavimas.
Antakiai, jeigu oda lengvai prieme pigmenta ir visai nekraujavo, tai sasiuku kaip tikru gali ir nebuti, tik plona plevele nusiimti.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai aciu uz atsakymus 4u.gif ziuresime kas gausis blush2.gif

o kaip darosi apatine voku linija? tai jeigu kaip daro virsutine linija reikia buti uzsimerkus ir ten tas pigmentas taskosi ir po to valo ir valo, tai kaip su apatine bus g.gif as pergyvenu nes dariausi akiu lazerine operaciaj ir nenoriu kad man tenais pritaskytu pigmento doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 07 26, 11:35-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2011 07 26, 11:35)
Labai aciu uz atsakymus  4u.gif  ziuresime kas gausis  blush2.gif

o kaip darosi apatine voku linija? tai jeigu kaip daro virsutine linija reikia buti uzsimerkus ir ten tas pigmentas taskosi ir po to valo ir valo, tai kaip su apatine bus g.gif as pergyvenu nes dariausi akiu lazerine operaciaj ir nenoriu kad man tenais pritaskytu pigmento   doh.gif

Akys irgi uzmerktos, kartais, esant reikalui siek tiek pramerkema, bet tvirtai laikoma. Bet kokiu atveju kazkiek pigmento gali patekti su asaromis. Viskas isvaloma.Po proceduros ilasinama priesuzdegiminu lasiuku. ( gal ne visos, as lasinu smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 26 liepos 2011 - 22:43
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 07 26, 23:40)
Akys irgi uzmerktos, kartais, esant reikalui siek tiek pramerkema, bet tvirtai laikoma. Bet kokiu atveju kazkiek pigmento gali patekti su asaromis. Viskas isvaloma.Po proceduros ilasinama priesuzdegiminu lasiuku.  ( gal ne visos,  as lasinu  smile.gif )

Labas rytas, aciu labai, ji man lasino kazka kai dare virsutine linija, ir ant sono paverte galva, kad viskas isbegtu. Aciu uz nuraminima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti