QUOTE(suilele @ 2011 05 25, 11:28)
Girdejau ne mazai nusiskundimu apie ja, tiesiog nenoriu rizikuoti, o be to zinau kad Ausra liux viska padarys
As dariausi antakius pas andra pries du metus, tai buvau patenkinta uztat pries kelias savaites ejau vel korekcija darytis pas ja ir pirmadieni vel einu, o akis dariausi pas Dalia is grozio akademijos(treciadeini buvo korekcija tai dar svieziai, man patinka jos braizas kaiop daro akiu pravedimus ir pati uzbaigima virsutinio pravedimo, o apacia gal biski gailiuosi kad dariausi nes esu sviesi tai keista kazkart ryte pasiziurejus i veidrodi matyti save su makiazu is po nakties ). Biski gailiuosi kad nejau pas dalia ir antakiu daryti ar kur kitur, pagailejau pinigu nes kadangi is pradziu daryta pas andra tai man dabar buvo perpus pigiau bet labai teisingai sakoma - skupas moka du kartus, tai nezinau jei negausiu rezultato norimo tai eisiu pas kita meistre, na gal tas taupuma prabilo todel kad buvau gal maziau reiklesne pries pora metu ir atrode kad gerai padare kai nezinojau kad gali buti geriau, nors visgi as andra laikyciau viena is geresniu lyginant su matytais darbais, drauge daresi centre berods maddam salone tai man jos antakaii kazkokia tragedija, o pas mane tai niekas gyvenime nepasake kad tie antakiai piesti nors pazios plaukai reti ir persvieciami, vietom isvis nera. siaip andra antakius formas tikrai neblogai piesia o tas manau labai svarbu o ne tik moketi gerai suvesti dazus, drauge dabar daresi antalius irgi pas andra tai po daugybes korekciju liko patenkinta nes beda ta buvo kad jinai norejo rudu o jai vis mete pilka atspalvi bet galiausiai rezultatas patiko, o mano atveju kadangi pirma karta man daryti ruda tokia labai sviesi blondiniska spalva su siek tiek pilksvo po pusantru metu blukdama pasikeite i ruzava rausva tai si karta galvojau reikia daryti pilkai kad vel nenuruzavetu tai gavosi zalsvai melyni, tragedija, va tas man ir sukele ta nusivylima andra bet pradziugino kad viskas lengvai pataisoma ir visgi atsisakysiu minties apie pilkus antakius, vistiek korekcijos po poros metu neisvengsiu tai geriau vel tuos antakius ruzavus pertvarkys nei du metus vaiksciot su netinkama spalva, o rudu dazu turbut ir yra ta problema kad blukdami jie rausveja.
o jus turite galvoje visaziste ausra? dar balandzio menesi buvau pas ja ir kalbejau apie permanenta bet nieko net nezusimine kad jinai daro ar ketina daryti permanentini