Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

smile.gif+2011 05 25, 11:28-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2011 05 25, 11:28)
Girdejau ne mazai nusiskundimu apie ja, tiesiog nenoriu rizikuoti, o be to zinau kad Ausra liux viska padarys  blush2.gif

As dariausi antakius pas andra pries du metus, tai buvau patenkinta uztat pries kelias savaites ejau vel korekcija darytis pas ja ir pirmadieni vel einu, o akis dariausi pas Dalia is grozio akademijos(treciadeini buvo korekcija tai dar svieziai, man patinka jos braizas kaiop daro akiu pravedimus ir pati uzbaigima virsutinio pravedimo, o apacia gal biski gailiuosi kad dariausi nes esu sviesi tai keista kazkart ryte pasiziurejus i veidrodi matyti save su makiazu is po nakties biggrin.gif ). Biski gailiuosi kad nejau pas dalia ir antakiu daryti ar kur kitur, pagailejau pinigu nes kadangi is pradziu daryta pas andra tai man dabar buvo perpus pigiau bet labai teisingai sakoma - skupas moka du kartus, tai nezinau jei negausiu rezultato norimo tai eisiu pas kita meistre, na gal tas taupuma prabilo todel kad buvau gal maziau reiklesne pries pora metu ir atrode kad gerai padare kai nezinojau kad gali buti geriau, nors visgi as andra laikyciau viena is geresniu lyginant su matytais darbais, drauge daresi centre berods maddam salone tai man jos antakaii kazkokia tragedija, o pas mane tai niekas gyvenime nepasake kad tie antakiai piesti nors pazios plaukai reti ir persvieciami, vietom isvis nera. siaip andra antakius formas tikrai neblogai piesia o tas manau labai svarbu o ne tik moketi gerai suvesti dazus, drauge dabar daresi antalius irgi pas andra tai po daugybes korekciju liko patenkinta nes beda ta buvo kad jinai norejo rudu o jai vis mete pilka atspalvi bet galiausiai rezultatas patiko, o mano atveju kadangi pirma karta man daryti ruda tokia labai sviesi blondiniska spalva su siek tiek pilksvo po pusantru metu blukdama pasikeite i ruzava rausva tai si karta galvojau reikia daryti pilkai kad vel nenuruzavetu tai gavosi zalsvai melyni, tragedija, va tas man ir sukele ta nusivylima andra bet pradziugino kad viskas lengvai pataisoma ir visgi atsisakysiu minties apie pilkus antakius, vistiek korekcijos po poros metu neisvengsiu tai geriau vel tuos antakius ruzavus pertvarkys nei du metus vaiksciot su netinkama spalva, o rudu dazu turbut ir yra ta problema kad blukdami jie rausveja.

o jus turite galvoje visaziste ausra? dar balandzio menesi buvau pas ja ir kalbejau apie permanenta bet nieko net nezusimine kad jinai daro ar ketina daryti permanentini g.gif
Atsakyti
na neatsiliepe nei viena kuri butu dariusi permanentini antakiams salone Groziopasaulis ax.gif praeita savaite Betoj buvo uz 350lt, tai nusipirkau ir ryt po darbu eisiu darytis, idomu kas gausis g.gif labai bijau kazkodel blush2.gif
Atsakyti
Sveikos panos. na pagaliau ir as pasidariau permanentini antakiu makiaza vakar smile.gif na ka galiu pasakyt, siandien atrodo dar nekaip, labai ryskiai, kaip buciau uzsitepus juodu dazu antakiu ir pamirsusi nusivalyti biggrin.gif forma gera, lygiai, kruosciai nupiesta, bet dabar negaliu sulaukt kol uzgis, nukris sasiukai ir pasimatys spalva. baisu laukti smile.gif o dar i darba turiu eiti rytoj, tai nezinau kaip bus smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(frutiene @ 2011 06 12, 21:04)
Sveikos panos. na pagaliau ir as pasidariau permanentini antakiu makiaza vakar smile.gif na ka galiu pasakyt, siandien atrodo dar nekaip, labai ryskiai, kaip buciau uzsitepus juodu dazu antakiu ir pamirsusi nusivalyti  biggrin.gif forma gera, lygiai, kruosciai nupiesta, bet dabar negaliu sulaukt kol uzgis, nukris sasiukai ir pasimatys spalva. baisu laukti smile.gif o dar i darba turiu eiti rytoj, tai nezinau kaip bus smile.gif  blush2.gif

juoda spalvyte darei? blink.gif idek foto,man baisiai smalsu,nes as ir siandien eisiu,noriu juodu,net grifkutes nejau pasitrumpint-pasilikau antakiu slepimui jeigu ka biggrin.gif
Atsakyti
[quote=gerdona,2011 06 10, 21:45]
[quote=deilija,2011 06 07, 15:23]
ir kiek kainavo? smile.gif
Butu kainave akiu konturo permenentas 300 lt. bet ta menesi permanentui buvo taikoma 20 proc. nuolaida tai mokejau 240 lt. Suspejau paskutine menesio diena smile.gif . Korekcija 50.lt
[/quote]
o tai labai normali kaina bigsmile.gif o internetini psl jie turi?kazkaip ir as noreciau ant akcijos pataikyt,akiu apatinio voko noreciau pasidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 06 09, 12:01)
Ar kas nors daresi pas Svetlana Vilniuje, Stirnu g. ji dirba? Kaip rezultatas, ar likot patenkintos? ax.gif

O kaip salonas vadinasi? Galera?
Kokios ten kainos?

QUOTE(Inguti @ 2011 06 04, 15:54)
Nemaišykit , Violiukse daro kontūrinį  mirksiukas.gif

Is kur sita informacija? As is ju suzinojau, kad jie daro permamentini makiaza, nors ir raso kad ilgalaikis konturinis makiazas. Kosmetologes vardas Renata. Gal kas dare pas ja?

Ir dar yra Renata ART OF BEAUTY salone, gal cia ta pati?

O Estelinoj dirba Svetlana.
Nezinau pas kuria eiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deilija @ 2011 06 13, 09:00)
juoda spalvyte darei?  blink.gif  idek foto,man baisiai smalsu,nes as ir siandien eisiu,noriu juodu,net grifkutes nejau pasitrumpint-pasilikau antakiu slepimui jeigu ka biggrin.gif

juoda su ruda maise, dabar tai juodi labai atrodo, negaliu net i veidrodi zvilgtereti biggrin.gif o darbe tai isvis kancia buvo visa diena, baisu buvo zmonems i akis paziureti, atrode, kad visi spokso i mano antakius ir galvoja, kad man visai su galva negerai biggrin.gif laukiu nesulaukiu kada nukris sasiukai doh.gif smile.gif o kaip tau sekesi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frutiene: 13 birželio 2011 - 21:10
QUOTE(chiki-piki @ 2011 06 13, 20:26)
O kaip salonas vadinasi? Galera?
Kokios ten kainos?
Is kur sita informacija? As is ju suzinojau, kad jie daro permamentini makiaza, nors ir raso kad ilgalaikis konturinis makiazas. Kosmetologes vardas Renata. Gal kas dare pas ja?

Nezinau pas kuria eiti  doh.gif

Na,esu žiūrėjus jų internetinį psl ,tai lyg kontūrinis rašoma visur unsure.gif

Iš kažkur kažkaip man apie Elstina girdėta atsiliepimai blogi ,ir ne kartą ,db tik negaliu pasakyt iš kurių temų unsure.gif
QUOTE(frutiene @ 2011 06 13, 22:09)
juoda su ruda maise, dabar tai juodi labai atrodo, negaliu net i veidrodi zvilgtereti  biggrin.gif o darbe tai isvis kancia buvo visa diena, baisu buvo zmonems i akis paziureti, atrode, kad visi spokso i mano antakius ir galvoja, kad man visai su galva negerai :D laukiu nesulaukiu kada nukris sasiukai  doh.gif  smile.gif o kaip tau sekesi? smile.gif

hihihi.gif Joooo ,šita problemėlė neišvengiama doh.gif biggrin.gif Aš po antakių namo trūlu važiavau ,ir buvau pasėdėt užėjus į kavinę ,nu *** ,nei vienas praeidamas nebuvo ,kad išplėtęs akių nežiūrėtų doh.gif lotuliukas.gif

Ir db tokį laiką išradau ,kad darbas baigtųsi-atostogos ,ir iškart pirmą dieną lekiu bigsmile.gif
Atsakyti
Letta n ,koks čia atspalvis lūpyčių 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2011 06 11, 00:56)
Mano antakiai  "pakankamai" iškelti. Šitame video mačiau vos ne pas kas antra "iškeltus"... Forma piešėm ir aptarinėjom labai ilgai, tikino kad taip bus daug geriau, nebus asimetrijos ir pan., Neapsipratau iki šiol. Dabar ruošiusi naikinimui unsure.gif

Kokiu budu planuojete naikinti? Gal imanoma dar ka nors pataisyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 14 birželio 2011 - 22:34
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 06 14, 21:33)
Kokiu budu planuojete naikinti? Gal imanoma dar ka nors pataisyti?

Labas Lisa...
norejau pasikalust savaite pries lupu permanenta ka eikia ir kokia doze reikia isgerti nuo lupu puslelines? ir savaite po permanento ji reikia gert?
Atsakyti
QUOTE(Laurinciux @ 2011 06 15, 10:45)
Labas Lisa...
norejau pasikalust savaite pries lupu permanenta ka eikia ir kokia doze reikia isgerti nuo lupu puslelines? ir savaite po permanento ji reikia gert?

2 dienas prieš lūpų mikropigmentaciją rekomenduojama pradeti vartoti priešvirusinius vaistus Acic tab.400mg po 1tab. 2 k. dienoje. Viso kursas 7 dienos. (tabletės parduodamos tik su receptu). Arba analogus ( aciclovir ir t.t.doze pasakys vaistineje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 15 birželio 2011 - 21:24