Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(tryliktoji @ 2011 05 05, 15:36)
sveikos, merginos.
Pagelbėkit-neberandu Audronės (anksčiau permanentinį darė Visunitoj Odminių g.). Gal kas turit jos nr? Brūkštelkit, prašom į až  4u.gif

kai gausit, ir man permeskit numeriuka, nes ko gero apie ta pacia Audra girdejau daug geru atsiliepimu. smile.gif
Atsakyti
Na mergičkos ,įmeskit savo lūpų fotkyčių ,a? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 03 12, 19:27)
sveikos merginos  4u.gif

aš vakar Šiauliuose pasidariau permanentinį akims. Visiškai neskaudėjo, nes prieš procedūrą ir jos metu vis patepdavo mostele nuo skausmo  thumbup.gif Sakė kai daro lūpas , nes su švirkštu leidžia vaistukus kad užšaldytų ir neskaudėtų  thumbup.gif labai maloni mergina, kuri darė, tikrai rekomenduočiau visoms. Kaina irgi  thumbup.gif

galima kontaktus ir kainas smile.gif
kur dar daro Siauliuose?
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2011 04 04, 11:08)
NA lupas dariausi pries 2 metus,esu labai patenkinta.Tik nesuprantu,kam ta narkoze lotuliukas.gif ,padare vietini uzsasldyma ar kaip tiksliai pavadinti g.gif  ir  thumbup.gif .Zinoma jauciasi,nera jau malonu,bet tikrai kenteti galima thumbup.gif .Ir ko nepadarysi,kai labai nori ax.gif

pas ka daretes?
kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, gal kuri galit pasakyt atsiliepimus apie permamentini makiaza www.karmen.lt? kazkaip labai nebrangu pas juos,gal turit kokiu atsiliepimu? g.gif
beja,pasiryzau darytis antakiu permamentini (aisku labai noreciau ir apatiniu voku,bet bijau skausmo labai). Ziurinejuosi kainas ir darbelius, bet kazkaip labai brangu po 400-800 g.gif esu is kauno, gal kas turi kokiu rekomendaciju? bigsmile.gif Lisa kiek supratau esi is vilniaus?o kokios kainos pas tave? g.gif
Atsakyti
QUOTE(deilija @ 2011 05 17, 12:18)
sveikos mergaites, gal kuri galit pasakyt atsiliepimus apie permamentini makiaza www.karmen.lt? kazkaip labai nebrangu pas juos,gal turit kokiu atsiliepimu? g.gif
beja,pasiryzau darytis antakiu permamentini (aisku labai noreciau ir apatiniu voku,bet bijau skausmo labai). Ziurinejuosi kainas ir darbelius, bet kazkaip labai brangu po 400-800 g.gif  esu is kauno, gal kas turi kokiu rekomendaciju? bigsmile.gif Lisa kiek supratau esi is vilniaus?o kokios kainos pas tave? g.gif

Atrasiau i az. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 17 gegužės 2011 - 21:22
Sveikos, merginos,

noreciau patarimo smile.gif
Labai noriu pasidaryti apatiniu voku permanentini (siuo metu jau esu pasidariusi antakiu ir virsutiniu voku), bet kadangi virsutiniu voku strelytes ryskios ir neplonos, tai apatinis vokas toks labai blyskus gaunas. akys mano nedideles, tai bijau, kad pasidarius apatiniu voku permanenta jos dar sumazes.
Ar imanoma pasidaryt apatiniu voku permanenta optiskai nesumazinant akiu, ir jei taip, tai koks geriausiai tiktu, per puse apatinio voko tarp blakstienu, ar plona strelyte patusuota, patarkit, kas ismanot sias gudrybes.
Atsakyti
QUOTE(Rudnosius @ 2011 05 19, 15:15)
Sveikos, merginos,

noreciau patarimo smile.gif
Labai noriu pasidaryti apatiniu voku permanentini (siuo metu jau esu pasidariusi antakiu ir virsutiniu voku), bet kadangi virsutiniu voku strelytes ryskios ir neplonos, tai apatinis vokas toks labai blyskus gaunas. akys mano nedideles, tai bijau, kad pasidarius apatiniu voku permanenta jos dar sumazes.
Ar imanoma pasidaryt apatiniu voku permanenta optiskai nesumazinant akiu, ir jei taip, tai koks geriausiai tiktu, per puse apatinio voko tarp blakstienu, ar plona strelyte patusuota, patarkit, kas ismanot sias gudrybes.

Reiketu pamatyti kaip atrodo Jusu akys. O siap, kad nemazintu akiu galima butu daryti nuo puses akies lik isoriniu kampu. Galima ir patusuota, bet iki puses akies palaipsniui pabaigiant.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 19 gegužės 2011 - 17:56
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 05 19, 19:55)
Reiketu pamatyti kaip atrodo Jusu akys. O siap, kad nemazintu akiu galima butu daryti nuo puses akies lik isoriniu kampu. Galima ir patusuota, bet iki puses akies palaipsniui pabaigiant.
user posted image

Bandau ikelti nuotrauka, bet nelabai iseina.
bet kokiu atveju, labai dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
Laba diena merginos, nezinau ar diskutavote ar ne, bet gal turite kokiu nors atsiliepimu apie Andros salona Kaune? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Nutariau nesidaryti pas Andra, lauksiu kol ateis naujas aparatas pas Ausra is Blic ir tada pas ja viska pasidarysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Kazkaip tylu temoje g.gif
Atsakyti