Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(husmor @ 2011 05 02, 16:32)
Ar galiu paklaust ismananciu ?
kodel antakis toks siauras ( ties nosim ) ar tiesiog tokia naturali ju forma ?

tiesiog naturaliai tokia forma labiausiai tiko konkreciai veido formai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 05 02, 18:32)
Ar galiu paklaust ismananciu ?
kodel antakis toks siauras ( ties nosim ) ar tiesiog tokia naturali ju forma ?

Arba kliente norejo pati tokios formos ( tai buna labai daznai ), arba meistre tokia parinko.
Man asmeniskai nepatinka forma, bet sunku kazka sakyti nemacius viso veido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 gegužės 2011 - 21:10
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 05 02, 22:10)
Arba kliente norejo pati tokios formos ( tai buna labai daznai ), arba meistre tokia parinko.
Man asmeniskai  nepatinka forma, bet sunku kazka sakyti nemacius viso veido.

jau ne pirma karta matau tokia forma, ir man labai keista, nes atrodo nenaturaliai, lyg kazko truktu..noretusi placiau ties nosim.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 05 03, 09:40)
jau ne pirma karta matau tokia forma, ir man labai keista, nes atrodo nenaturaliai, lyg kazko truktu..noretusi placiau ties nosim.

Galas irgi labai staigiai ploneja. Nera svelnaus perejimo nuo pradzios link galo.

Pvz. kaip antakiai keicia veida.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 03 gegužės 2011 - 20:45
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 30, 09:11)
liuks, einu skaityti lens.gif
Papildyta:
hmm, is jos pasisakymo dar nieko negali spresti, tik padarytas darbas. gal yra tokiu, kurios pas Lina jau pilnai atlikusios permanenta? g.gif  mastau, pas kuria eiti ar Audrone is Visunitos (pas ja jau dariausi antakius), arba pas Lina (esu to salono nuolatine kliente)

As eisiu 17 d. i korekcija, po to isvaziuoju i uzsieni, tai galesiu pasidalint rezultatais po 17 d. tiktai.

Lisa, tu viska ismanai, noriu paklaust patarimo. Bijau tos ruzavos blunkancios antakiu spalvos ateityje. Jeigu prasyciau parinkt/pakeist (?) spalva i pilkuma per korekcija (dabar rusvai pilksva neryski), ar isvengciau antakiu ruzavejimo?
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2011 05 03, 22:34)
As eisiu 17 d. i korekcija, po to isvaziuoju i uzsieni, tai galesiu pasidalint rezultatais po 17 d. tiktai.

Lisa, tu viska ismanai, noriu paklaust patarimo. Bijau tos ruzavos blunkancios antakiu spalvos ateityje. Jeigu prasyciau parinkt/pakeist (?) spalva i pilkuma per korekcija (dabar rusvai pilksva neryski), ar isvengciau antakiu ruzavejimo?

Jeigu dabar yra rusvai pilksva, o ne rusvai ruda, tai reiskia, kad dejo pilka atspalvi. Viskas bus gerai, kai padarys korekcija. Ten kur rusva labai mazai isissavino pigmento, todel taip. Kur pilksva, tai daugiau. Kai pakartos procedura su ta pacia spalva bus riskesne .

Tai kai palakuoti nagus vienu sluoksniu. Kokia spalva bedesi vienas sluoksnis duoda skaidruma. Vel gi kalbu, kada yra daromi naturaliai atrodantis antakiai, nors ir tamsus. Jeigu daryti -alia tatu antakiu vietoje, kaip as sakau uztusuoti , kaip vaikiskas piesinis be tarpeliu, tai ir po vieno sluoksnio gali buti riski spalva. Dar priklauso nuo odos, kaip savinai dazas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 03 gegužės 2011 - 20:52
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 05 03, 21:44)
Jeigu dabar yra rusvai pilksva, o ne rusvai ruda, tai reiskia, kad dejo pilka atspalvi. Viskas bus gerai, kai padarys korekcija. Ten kur rusva labai mazai isissavino pigmento, todel taip. Kur pilksva, tai daugiau. Kai pakartos procedura su ta pacia spalva bus riskesne .

Tai kai palakuoti nagus vienu sluoksniu. Kokia spalva bedesi vienas  sluoksnis duoda skaidruma. Vel gi  kalbu, kada yra daromi naturaliai atrodantis antakiai, nors ir tamsus. Jeigu daryti -alia tatu antakiu vietoje, kaip as sakau uztusuoti , kaip vaikiskas piesinis  be tarpeliu, tai ir po vieno sluoksnio gali buti riski spalva. Dar priklauso nuo odos, kaip savinai dazas.

Aciu Lisa, labai aciu 4u.gif Na tikiuosi, kad po korekcijos bus ryskiau.
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 04 15, 18:46)
O kas per meistras Harmonijoj dirba ,žinot? Ar buvo kalbėta čia apie tai,gal kas darėsi jau ten?  smile.gif

As dariau, voku linija, mano dar dvi drauges daresi.. Esu patenkinta
Atsakyti
O Paradize kaip ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2011 05 03, 20:34)

pasidalink smile.gif nors man pvz pacios Linos antakiu forma yra per ryski, nors ji pati tamsiu plauku, bet veido oda sviesi, tai man ja matant iskart antakiai ryskiai krenta i akis g.gif
Atsakyti
Ziurekit,ka radau apie Pradize.

http://skundai.lt/?id=21916

Atsakyti
sveikos, merginos.
Pagelbėkit-neberandu Audronės (anksčiau permanentinį darė Visunitoj Odminių g.). Gal kas turit jos nr? Brūkštelkit, prašom į až 4u.gif
Atsakyti