Lisa - dariausi ne Lietuvoje. tikiuosi, o lupos irgi gali taip nueit? nu siandien jau kaip minejau nebaisu, bet vakar... gerai, kad saule sviete, tai akinius uzsidejus buvau
letta_n - nesuprantu rusiskai
QUOTE(shipra @ 2011 04 06, 00:38)
Lisa - dariausi ne Lietuvoje. tikiuosi, o lupos irgi gali taip nueit? nu siandien jau kaip minejau nebaisu, bet vakar... gerai, kad saule sviete, tai akinius uzsidejus buvau
Kas nueit?
QUOTE(shipra @ 2011 04 05, 20:38)
Kurioje salyje daretes?
laba diena mergaites as isigyjau kuponiuka i erikos salona Kaune konturiniam makijazui - pravedimas virs blakstienu. gal ka esate apie si salona girdeje konturinio makijazo patirtimi? ir dar klausimelis... ar buna tie sasukai ant voku virs blakstienu? kada jie nukrinta? aciuu uz informacija !!!
QUOTE(saimona @ 2011 04 08, 20:14)
ir aš įsigijau kuponiuką, kaip jūs sakote prieš kelis metus pas ją dariausi lūpų kontūrą, tikrai labai ryškiai buvo iš pradžių šašiukai atsilupa po poros dienų, bet siūlyčiau į darbą porą dienų po procedūros vis dėlto neplanuoti eiti
o dabar isgijote akiu pravedimui? kada procedura numatyta, jei nepaslaptis? mano 04.20
čia permanentinio makiažo tema, pasidalinti patirtimi apie kontūrinį keliamės čia
http://www.supermama...?...5139&st=564
http://www.supermama...?...5139&st=564
na ka, galiu pasilyginti permanenta ir konturini. abu dariausi beveik vienu metu, permanenta (antakiu) net apie 0.5 veliau, negu konturini (virsutinio voko strelke), tai atsiliepimai po 2-3 metu (atrodo vis tik 3): akiu konturinis laikosi puikiai, spalvos \faktiskai nenubluko, gal tik vos vos matomai pablukimai pradeda atsirasti, uztat permanentas (darytas visunitoj, pas garsiaja Audrone) - totaliai isblukes, oda po plaukeliais - ruzava (tiesiogine to zodzio prasme)
QUOTE(daiwule @ 2011 04 08, 17:20)
laba diena mergaites as isigyjau kuponiuka i erikos salona Kaune konturiniam makijazui - pravedimas virs blakstienu. gal ka esate apie si salona girdeje konturinio makijazo patirtimi? ir dar klausimelis... ar buna tie sasukai ant voku virs blakstienu? kada jie nukrinta? aciuu uz informacija !!!
Sveikos. Darant vokus sasiukai nesimato. Tiesiog riskios akys. Patinims Voku dazniausia buna kita diena.
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 09, 12:02)
na ka, galiu pasilyginti permanenta ir konturini. abu dariausi beveik vienu metu, permanenta (antakiu) net apie 0.5 veliau, negu konturini (virsutinio voko strelke), tai atsiliepimai po 2-3 metu (atrodo vis tik 3): akiu konturinis laikosi puikiai, spalvos \faktiskai nenubluko, gal tik vos vos matomai pablukimai pradeda atsirasti, uztat permanentas (darytas visunitoj, pas garsiaja Audrone) - totaliai isblukes, oda po plaukeliais - ruzava (tiesiogine to zodzio prasme)
Del to kad skirtingos proceduros. Konturinio antakiu lygiai taip pat jau po 1,5 metu neturetumete.
Voku ir konturinio ir permanentinio laikosi ilgiau. Ir voku spalva beveik nesikeicia, tiesiog bluksta, nes daryta juoda ir plotas nedidelis. Antakiu juodos spalvos daryti negalima.
Maciau ne viena kliente jau po 8 menesiu su ruzavais antakiai po konturinio,. Kaip jau aiskinau priklauso nuo technikos darymo, nuo norimos spalvos, nuo odos ...
Ir dar nereikia laukti kol oda taps ruzava. Kai vaizdas tampa jau nebe toks kokio norite reikia eiti atnaujinti spalva.
Man pvz. antakiai niekad nebuvo roziniai, nes kai mano ruda tampa jau svesesne-einu ir patamsiniu.
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 09, 12:16)
na as gi sventai tikejausi 5 metu tobulo rezultato
jo, butinai reikes eiti perdarineti, nes ir forma ciut koreguoti reikia, ir jau tas ruzavas plotas baigia is kantrybes isvesti dabar jauciu bandysiu konturini deti ant antakiu, ziuresiu, kaip su juo susidraugausiu
jo, butinai reikes eiti perdarineti, nes ir forma ciut koreguoti reikia, ir jau tas ruzavas plotas baigia is kantrybes isvesti dabar jauciu bandysiu konturini deti ant antakiu, ziuresiu, kaip su juo susidraugausiu
Jau dabar niekas nesako, kad laikysis apie 5 metus.
Ir dar. Jeigu Jus toliau nieko nedarysite, tai antakai isbus 5 metus, tik spalva toliau bluks. Bus sviesiai rozine, tada toliau biezine, tada vos matysis kuno spalvos ir prades nikti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 04 09, 10:21)
Jau dabar niekas nesako, kad laikysis apie 5 metus.
nesako, nes pirmieji, kurie pasidare akmenimis uzmetytu uz tokius pasisakymus, neatitinkancius tikrove o kai as dariausi, visos reklamines skrajutes ir plakatai mirgejo ta info, kad 5 metai be rupesciu
na taip, jeigu nekoreguosiu, tai naturalu, kad bluks ir toliau