QUOTE(gelytegelyte @ 2011 12 12, 13:19)
Sveikutes,
11.16d. dariausi gimdos nuotrauka. Procedura nelabai maloni, bet truko vos 3 min., tad kenteti galima
. Grizau namo be niekieno pagalbos, jauciausi gerai, truputi tepliojo, niekas neskaudejo. Sekancia diena eme skaudeti pilva, pradejo kresti drebulys, pakilo temperatura. Pagalvojau, gal praeis, dar vakare pasiskambinau i ligonine pasiklaust ar taip turi buti, tai pasake, jei nepraeis, ryt is ryto atvaziuoti. Niekas man nepraejo tad 18d. atsiduriau ligoninej. Gavosi komplikacija, kazkokia infekcija arba mano organizmas neprieme urografino, gyde antibiotikais, bet man negerejo, kiekviena diena pakildavo temperatura. Tad 23d. padare laparoskopija, kurios metu pasalino susikaupusius pulius. Iskart po operacijos pradejo gereti, nebekilo temperatura. 28d. israse is ligonines, nors dar iki siol esu nedarbingume.
Stai tokia nekokia mano patirtis
Labutis!
Jezau, negąsdink, kad taip dar gali būti
Aš šiandien pasidariau GN, grįžau pati namo, kraujo buvo nemažai (nes vienos Urografini neužteko, leido antrą ampulę), bet šiaip gerai jaučiuosi.Dar puoliau tvarkytis, skalbtis, bet kai apsisuko galvelė, supratau, kad persistengiau-tai užuot gulėjusi, prisėdau prie kompo
Šakutės, čia kaip ir visur, gali būti komplikacijų, net nebūčiau pagalvojusi
Aš kadangi dariausi antrąkart (prieš 5m.irgi dariau, prieš pastodama su dukryte), tai bijojau tik skausmo-gerai, kad neperskaičiau tavo istorijos anksčiau, kažin ar nebūčiau atsisakiusi šios nemalonios procedūros
O dabar belieka melstis ir negalvoti apie blogiausia
Sėkmės tau, sustiprėk greičiau!