Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(Ingbri @ 2011 10 26, 17:25)
As manau, kad pasidaryk siuos tyrimus, nes bent matysi koks pas tave hormonu lygis. Jei bus kokiu nukrypimu, galesi iskarto gydytis.

nu jo, tik va, kad nemazai kainuoja blink.gif netureciau kur pinigu det, tai net negalvociau daryt ar ne
Atsakyti
QUOTE(gelytegelyte @ 2011 10 26, 19:26)
nu jo, tik va, kad nemazai kainuoja blink.gif netureciau kur pinigu det, tai net negalvociau daryt ar ne

Tai jei tik del gimdos nuotraukos, tai tada siu tyrimu tikrai nereikia.
Atsakyti
Sakykit, kas darėtės gimdos nuotrauką Vaisingumo klinikoje Vilniuje kiek kainuoja šis "malonumas"? Man paskyrė darytis, bet kanos nepaklausiau, o pasižiūrėjau jų puslapyje, tai kaip suprantu 400 Lt?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2011 12 11, 16:44)
Sakykit, kas darėtės gimdos nuotrauką Vaisingumo klinikoje Vilniuje kiek kainuoja šis "malonumas"? Man paskyrė darytis, bet kanos nepaklausiau, o pasižiūrėjau jų puslapyje, tai kaip suprantu 400 Lt?

Na man dare Tilto g. Vilniuje, tai as sumokejau tik uz ta koncentrata. Bet jis apie 200 LTL kainuoja. Daugiau nieko nemokejau.
Atsakyti
Sveikutes,
11.16d. dariausi gimdos nuotrauka. Procedura nelabai maloni, bet truko vos 3 min., tad kenteti galima mirksiukas.gif . Grizau namo be niekieno pagalbos, jauciausi gerai, truputi tepliojo, niekas neskaudejo. Sekancia diena eme skaudeti pilva, pradejo kresti drebulys, pakilo temperatura. Pagalvojau, gal praeis, dar vakare pasiskambinau i ligonine pasiklaust ar taip turi buti, tai pasake, jei nepraeis, ryt is ryto atvaziuoti. Niekas man nepraejo tad 18d. atsiduriau ligoninej. Gavosi komplikacija, kazkokia infekcija arba mano organizmas neprieme urografino, gyde antibiotikais, bet man negerejo, kiekviena diena pakildavo temperatura. Tad 23d. padare laparoskopija, kurios metu pasalino susikaupusius pulius. Iskart po operacijos pradejo gereti, nebekilo temperatura. 28d. israse is ligonines, nors dar iki siol esu nedarbingume.
Stai tokia nekokia mano patirtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2011 12 11, 16:44)

As dariausi VK Vilniuje, mokejau 650lt, jei gerai prisimenu g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gelytegelyte @ 2011 12 12, 13:19)
Sveikutes,
11.16d. dariausi gimdos nuotrauka. Procedura nelabai maloni, bet truko vos 3 min., tad kenteti galima  mirksiukas.gif . Grizau namo be niekieno pagalbos, jauciausi gerai, truputi tepliojo, niekas neskaudejo. Sekancia diena eme skaudeti pilva, pradejo kresti drebulys, pakilo temperatura. Pagalvojau, gal praeis, dar vakare pasiskambinau i ligonine pasiklaust ar taip turi buti, tai pasake, jei nepraeis, ryt is ryto atvaziuoti. Niekas man nepraejo tad 18d. atsiduriau ligoninej. Gavosi komplikacija, kazkokia infekcija arba mano organizmas neprieme urografino, gyde antibiotikais, bet man negerejo, kiekviena diena pakildavo temperatura. Tad 23d. padare laparoskopija, kurios metu pasalino susikaupusius pulius. Iskart po operacijos  pradejo gereti, nebekilo temperatura. 28d. israse is ligonines, nors dar iki siol esu nedarbingume.

Labutis!
Jezau, negąsdink, kad taip dar gali būti schmoll.gif Aš šiandien pasidariau GN, grįžau pati namo, kraujo buvo nemažai (nes vienos Urografini neužteko, leido antrą ampulę), bet šiaip gerai jaučiuosi.Dar puoliau tvarkytis, skalbtis, bet kai apsisuko galvelė, supratau, kad persistengiau-tai užuot gulėjusi, prisėdau prie kompo doh.gif Šakutės, čia kaip ir visur, gali būti komplikacijų, net nebūčiau pagalvojusi unsure.gif Aš kadangi dariausi antrąkart (prieš 5m.irgi dariau, prieš pastodama su dukryte), tai bijojau tik skausmo-gerai, kad neperskaičiau tavo istorijos anksčiau, kažin ar nebūčiau atsisakiusi šios nemalonios procedūros blush2.gif O dabar belieka melstis ir negalvoti apie blogiausia blink.gif Sėkmės tau, sustiprėk greičiau!
Atsakyti
QUOTE(gelytegelyte @ 2011 12 12, 13:19)
Sveikutes,
11.16d. dariausi gimdos nuotrauka. Procedura nelabai maloni, bet truko vos 3 min., tad kenteti galima  mirksiukas.gif . Grizau namo be niekieno pagalbos, jauciausi gerai, truputi tepliojo, niekas neskaudejo. Sekancia diena eme skaudeti pilva, pradejo kresti drebulys, pakilo temperatura. Pagalvojau, gal praeis, dar vakare pasiskambinau i ligonine pasiklaust ar taip turi buti, tai pasake, jei nepraeis, ryt is ryto atvaziuoti. Niekas man nepraejo tad 18d. atsiduriau ligoninej. Gavosi komplikacija, kazkokia infekcija arba mano organizmas neprieme urografino, gyde antibiotikais, bet man negerejo, kiekviena diena pakildavo temperatura. Tad 23d. padare laparoskopija, kurios metu pasalino susikaupusius pulius. Iskart po operacijos  pradejo gereti, nebekilo temperatura. 28d. israse is ligonines, nors dar iki siol esu nedarbingume.

Tikrai nekokia patirtis schmoll.gif O tepinėlį dareisi prieš gimdos nuotrauką? Ar viskas gerai buvo? Galvoju, gal kokia infekcija papuolė, todėl taip ir gavosi g.gif
Atsakyti
Labas vakaras, aš čia naujokė 4u.gif
ar galite man paaiškinti, nuo ko tas skausmas kyla darant gimdos nuotrauką? g.gif
Kažkaiop viską naiviai įsivaizdavau, o dabar baisu pasidarė doh.gif
Papildyta:
Jau pasižiūrėjau pirmam psl blush2.gif
Tai turbūt skauda, kai tą kateterį kiša?
Kaip žiauru ten viskas...
Pirma darysiuos hormonų tyrimus 4u.gif
Atsakyti
sveikos, merginos...
manes laukia taip pat gimdos nuotrauka, snd pasikartojau bakteriju tyrimus ir penktd soliuosiu pas gydytoja, paskirs data...
vaikstau pas gydytoja Klima, tai manau darysiuosi GN pas gydytoja M... idomu ar kainos pas ja tokios kokios buvo? gal kas neseniai lankesi pas sia gydytoja ir daresi GN?
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2011 12 15, 18:58)
sveikos, merginos...
manes laukia taip pat gimdos nuotrauka, snd pasikartojau bakteriju tyrimus ir penktd soliuosiu pas gydytoja, paskirs data...
vaikstau pas gydytoja Klima, tai manau darysiuosi GN pas gydytoja M... idomu ar kainos pas ja tokios kokios buvo? gal kas neseniai lankesi pas sia gydytoja ir daresi GN?

As irgi pas Klima vaikstau. Man taip pat teko darytis GN. Jis duoda M... telefona, kad susitartum del GN. As mokejau tik uz ta skysti, kuri leidzia i vidu per GN. Kainavo iki 200 LTL. Arba , jeigu rasi kur vaistineje, gali ji pati nusipirkti. As radau didesne pakuote, kuri dvigubai daugiau kainavo, tai nepirkau. Susimokejau po proceduros. Daugiu nieko jai nemokejau.
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2011 12 14, 19:52)
Labas vakaras, aš čia naujokė  4u.gif
ar galite man paaiškinti, nuo ko tas skausmas kyla darant gimdos nuotrauką?  g.gif
Kažkaiop viską naiviai įsivaizdavau, o dabar baisu pasidarė  doh.gif
Papildyta:
Jau pasižiūrėjau pirmam psl  blush2.gif
Tai turbūt skauda, kai tą kateterį kiša?
Kaip žiauru ten viskas...
Pirma darysiuos hormonų tyrimus  4u.gif

Na skausmas toks, koki galima iskenteti biggrin.gif Man neskaudejo visai, kai kateteri kiso. Man skaudejo, kai nuskausminanciuosius leido. O paskui, tik maudimas pilvo apacioje stiprus buvo. Bet cia kaip organizmas reaguoja. Ziurek vienos mazai ka jaucia, o kitos sako, kad neapsakomai skaudu. As tai sakau, kad reikia nusiteikti, jog reikes pakenteti. 4u.gif
Atsakyti
Man darė be jokių nuskausminimų. Nemalonu, kol sudeda visokius įrankius,baimės pilnos kelnės, o skausmą stiprų jaučiau, kai leido kontrastą. Bet jis truko labai neilgai. Nušokus nuo stalo viskas pasimiršo, džiaugiausi gerais GN rezultatais ir dieną leidau įprastai t.y. jokių skausmų ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti