Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

As GN dariausi Klaipedoje pas daktare D...tai si procedura man buvo ziauriai nemaloni,nors as ir gimdziusi viena karta,tai daktare sake kuri nera gimdziusi tai is vis turetu skaudziau buti...
Nebenoreciau tos proceduros pakartoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitulisb @ 2011 08 06, 16:05)
As GN dariausi Klaipedoje pas daktare D...tai si procedura man buvo ziauriai nemaloni,nors as ir gimdziusi viena karta,tai daktare sake kuri nera gimdziusi tai is vis turetu skaudziau buti...

skaunumu tai gal ir nebuvo skausminga pati procedura nes buvau pripumpuota nuskausminamuju...bet paskui po ju veikimo pabaigos turejau kosmara, kurio net nenoriu atsiminti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingbri @ 2011 06 01, 22:47)
Kaune KMUK gimdos nuotrauka atlieka tik gyd. Tvarijonaviciene (pati dirbu klinikose, tai siuo klausimu domejausi). As pati dariausi gimdos nuotrauka pas gyd. Tvarijonaviciene ir tikrai nieko blogo negaleciau apie ja pasakyti, buvo tikrai maloni, viska paaiskino ir t.t. Ir kainavo tik 19 lt. ir jokiu priedu gyd. Dar Kaune GN daro Motinos ir vaiko klinikoje, tik ten ja daro echoskopu, o ne rentgenu.

nesutinku man dare kita gydytoja ir viskas nebepamenu kiek kainavo bet kazkur apie 60lt uz vaistus ax.gif
o man ji nepatiko ir deja daug kam nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitulisb @ 2011 08 06, 15:05)

Užjaučiu. Aš taip pat gimdžiusi, bet GN dariau su nuskausminamaisiais. Labai bijojau. Pati 1val iki procedūros išgėriau Ibumetin ir dar paprašiau sesutės (kuri ruošė procedūrai), kad suleistų nuskausminamuosius (ji sako: gerai, jei kuri nori, tai aš turiu pasidėjus ampulytę)(20lt). Čia Kl. Sesutė super . Taigi procedūra buvo nemaloni, bet neskausminga (tempimo jausmas kaip per mmm). Šiek tiek svaigo galva, buvo silpna(vaistų poveikis). Po val vaikščiojau po miestą. 1d. tepliojo. Siūlau ir kitoms nekentėti, prašyti nuskausminamųjų (ypač negimdžiusios).
Atsakyti
Sveikos, turių klausimą dėl gimdos nuotraukos.

Užsirašiau ją daryti rugpjūčio 16 dieną, bet mano ginekologė skyrė iki to laiko suvartoti 6 žvakutes dėl vaginozės. Šiandien dėsiuos pirmąją. Bėda ta, kad iki GN nespėsiu suvartoti jų visų, tad ar praeis man ta vaginozė? Ir gal žinot, kiek laiko turi praeiti nuo žvakučių vartojimo iki GN?
Dėkui, merginos.
Atsakyti
QUOTE(Catry @ 2011 08 11, 16:28)

Užsirašiau ją daryti rugpjūčio 16 dieną, bet mano ginekologė skyrė iki to laiko suvartoti 6 žvakutes dėl vaginozės. Šiandien dėsiuos pirmąją. Bėda ta, kad iki GN nespėsiu suvartoti jų visų, tad ar praeis man ta vaginozė? Ir gal žinot, kiek laiko turi praeiti nuo žvakučių vartojimo iki GN?
Dėkui, merginos.

aisku, praeis. man irgi reikejo suvartoti, bet nedejau nei vienos, nes GN dare kia diena po mmm. ir nieko blogo.
Atsakyti
QUOTE(Catry @ 2011 08 11, 15:28)

Dėkui, merginos.

GN daro iš karto po mmm (maždaug 7-10c.d).Kai kurias žvakutes galima pasirinkti stipresnio veikimo ir trumpesnio vartojimo(pvz. 3d.)ir, kiek suprantu, jas turėjo skirti iki mmm.
Gerų rezultatų.
Atsakyti
Sveikos,
dariausi nuotrauką su narkoze. Prabudusi po jos, klausiau ar man ką nors tikrai darė, nes nejaučiau visai jokio skausmo, visai nekraujavau, visai neskaudėjo pilvo nei tas kontrastas išbėgo nieko visai.Ar gali taip būti?
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2011 09 09, 14:24)
Sveikos,
dariausi nuotrauką su narkoze. Prabudusi po jos, klausiau ar man ką nors tikrai darė, nes nejaučiau visai jokio skausmo, visai nekraujavau, visai neskaudėjo pilvo nei tas kontrastas išbėgo nieko visai.Ar gali taip būti?

Tikrai gali
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2011 09 09, 13:24)
Sveikos,

O kam ta narkoze del keliu minuciu juk nera taip skausminga
Atsakyti
QUOTE(emile3 @ 2011 09 09, 20:46)
O kam ta narkoze del keliu minuciu juk nera taip skausminga

Skausmas skausmui nelygu. Ir skausmo kartelė kiekvieno labai skirtinga. Beje, mano ginekologė už bendrą narkozę, nes be viso diskomforto dar ir pačią procedūrą atlikti geriau - moteris neįsitempusi.
Atsakyti
QUOTE(Catry @ 2011 09 10, 09:22)
Skausmas skausmui nelygu. Ir skausmo kartelė kiekvieno labai skirtinga. Beje, mano ginekologė už bendrą narkozę, nes be viso diskomforto dar ir pačią procedūrą atlikti geriau - moteris neįsitempusi.

kiekvienam savo aisku...ir kieviena skirtingai jaucia ta skausma ir nereikia sakyt kam ta narkoze?vienai gal neskaudejo, kitai skaudejo kad zaliavo akyse...juk kiekviena is musu skirtinga... ax.gif o del narkozes tai nzn...tai irgi labai negeri tie vaistai schmoll.gif po ju labai daug liekamuju reiskiniu, tokie kaip: plauku slinkimas, atminties suprastejimas....as kai patyriau abu tai kazkaip taip palankiai neziuriu i narkoze ir neimciau tikrai reikia nereikia...jau kai butina suprantu bet kai nelebai tai nzn schmoll.gif nes atmintis tai totaliai slubuoja doh.gif atrodo pamirsti tokius elementarius dalykus, kuriu neimanoma pamirsti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 10, 14:07)
*kiekvienam savo aisku...ir kieviena skirtingai jaucia ta skausma ir nereikia sakyt kam ta narkoze?vienai gal neskaudejo, kitai skaudejo kad zaliavo akyse...juk kiekviena is musu skirtinga... ax.gif
**o del narkozes tai nzn...tai irgi labai negeri tie vaistai schmoll.gif po ju labai daug liekamuju reiskiniu, tokie kaip: plauku slinkimas, atminties suprastejimas....as kai patyriau abu tai kazkaip taip palankiai neziuriu i narkoze ir neimciau tikrai reikia nereikia...jau kai butina suprantu bet kai nelebai tai nzn schmoll.gif nes atmintis tai totaliai slubuoja doh.gif atrodo pamirsti tokius elementarius dalykus, kuriu neimanoma pamirsti doh.gif

* drinks_cheers.gif as pvz is skausmo nualpau bedarant GN, kiausintakiai uzspazmavo, taigi nuotrauka parode nepraeinamus kiausintakius, kurie po LAP paaiskejo kuo puikiausiai pratekami thumbup.gif
**su narkoze irgi visiems skirtinai, vienas pykina, kitoms kaip tu parasei lieka ilgalaikis poveikis, atmintis, plaukai ir t.t. smile.gif o manes nei pykino po narkozes nei atmintis suprastejo biggrin.gif bet uz tai dabar be rastelio galiu net neit is namu i parduotuve doh.gif lotuliukas.gif einu is lovos prie kompo kazko paziuret, kol daeinu ir pamirstu ko ejau lotuliukas.gif arba einu iki parduotuves nusiimt pinigu mokesciams is bankomato, nusiperku ledu ir gryztu be pinigu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti