Turiu šviežių įspūdžių apie GN .Ką tik po jos.Noriu visas padrąsinti,kad tikrai nereikia bijoti .Procedūra ne pati maloniausia,bet man visai neskaudėjo.Prieš mane išėjusi moteris taip pat šypsojosi :)Netgi skausmu to nepavadinčiau,panašiau i maudimą.Prieš procedūra išgėriau ibumetino tabletę.Bet ir be jos bučiau išgyvenus
Darė Tilto g.V.Miežėnienė.Šauni daktarė!Kainavo tik kontrastas apie 180 lt.
Žodžiu ,drąsiai pirmyn link tikslo ,moterytės !
QUOTE(ramunycia @ 2011 06 01, 15:32)
Turiu šviežių įspūdžių apie GN .Ką tik po jos.Noriu visas padrąsinti,kad tikrai nereikia bijoti .Procedūra ne pati maloniausia,bet man visai neskaudėjo.Prieš mane išėjusi moteris taip pat šypsojosi :)Netgi skausmu to nepavadinčiau,panašiau i maudimą.Prieš procedūra išgėriau ibumetino tabletę.Bet ir be jos bučiau išgyvenus
Aciu uz padrasinima, dziaugiuosi,kad Jus turit ta gydytoja Miezeniene.
Gal kas galetu patarti, pas ka galima darytis Gimdos nuotrauka, kaune. Gal yra kaunieciu, kurios gali kazka rekomenduoti. Visada galvojau kad Tvartojonaviciene, super gyd, bet pasirodo klydau
QUOTE(Tic-Tac @ 2011 06 01, 20:45)
Aciu uz padrasinima, dziaugiuosi,kad Jus turit ta gydytoja Miezeniene.
Gal kas galetu patarti, pas ka galima darytis Gimdos nuotrauka, kaune. Gal yra kaunieciu, kurios gali kazka rekomenduoti. Visada galvojau kad Tvartojonaviciene, super gyd, bet pasirodo klydau
Kaune KMUK gimdos nuotrauka atlieka tik gyd. Tvarijonaviciene (pati dirbu klinikose, tai siuo klausimu domejausi). As pati dariausi gimdos nuotrauka pas gyd. Tvarijonaviciene ir tikrai nieko blogo negaleciau apie ja pasakyti, buvo tikrai maloni, viska paaiskino ir t.t. Ir kainavo tik 19 lt. ir jokiu priedu gyd. Dar Kaune GN daro Motinos ir vaiko klinikoje, tik ten ja daro echoskopu, o ne rentgenu.
QUOTE(Ingbri @ 2011 06 01, 23:47)
Kaune KMUK gimdos nuotrauka atlieka tik gyd. Tvarijonaviciene (pati dirbu klinikose, tai siuo klausimu domejausi). As pati dariausi gimdos nuotrauka pas gyd. Tvarijonaviciene ir tikrai nieko blogo negaleciau apie ja pasakyti, buvo tikrai maloni, viska paaiskino ir t.t. Ir kainavo tik 19 lt. ir jokiu priedu gyd. Dar Kaune GN daro Motinos ir vaiko klinikoje, tik ten ja daro echoskopu, o ne rentgenu.
Ir ten turbut Motina ir vaikas klinikoje kaina gera?
Norit pasakyti is visu kauno klinikose dirbanciu gydytoju ginekologu GN daro tik viena gydytoja?
QUOTE(Tic-Tac @ 2011 06 01, 23:06)
Norit pasakyti is visu kauno klinikose dirbanciu gydytoju ginekologu GN daro tik viena gydytoja?
Kiaušintakių pratekamumo tyrimas ultragarsu (Hysterosalpingosonoskopija) su gyd. ginekologo konsultacija -260 lt.Manau,kad kaina normali
QUOTE(Tic-Tac @ 2011 06 01, 23:06)
Kol kas tai taip, anksciau lyg bande daryti gyd. Stankevicius, bet siuo metu liko tik gyd. Tvarijonaviciene. Viskas eina i prieki, su laiku tikrai darys dar ir kitas gydytojas, tik neaisku kada....
QUOTE(Ingbri @ 2011 06 01, 21:47)
Su šiuo teiginiu nesutinku aš darysiuos pas kitą gydytoją.
QUOTE(Adrutė @ 2011 06 05, 13:07)
Su šiuo teiginiu nesutinku aš darysiuos pas kitą gydytoją.
Pas ka darysies? as esu girdejusi kad Rosita Anuiliene daro GN, idomu kas dar daro?
Sveikos merginos siandien man VK pasake kad reikia pasidaryti GN, tai dabar suku galva kur cia darytis? Man liepe vaziuoti i Vilniu (na zinoma jie siuncia i savo filiala ar centra), bet man is Kauno i Vilniu trenktis tik GN, o paskui dar ieskotis, kas mane parvestu namo -nes pati sake negalesiu parvairuoti masinos po narkozes....
Gal kuri galetu mane nusviesti kur kreipti KMUK (ar gydytojai konkreciai skambintis ar i konsultacija), kad galeciau susitarti del GN
Gal kuri galetu mane nusviesti kur kreipti KMUK (ar gydytojai konkreciai skambintis ar i konsultacija), kad galeciau susitarti del GN
QUOTE(Ziuokute @ 2011 06 06, 21:44)
Sveikos merginos siandien man VK pasake kad reikia pasidaryti GN, tai dabar suku galva kur cia darytis? Man liepe vaziuoti i Vilniu (na zinoma jie siuncia i savo filiala ar centra), bet man is Kauno i Vilniu trenktis tik GN, o paskui dar ieskotis, kas mane parvestu namo -nes pati sake negalesiu parvairuoti masinos po narkozes....
Motina ir vaikas klinikoje kaune galima pasidaryti GN, o KMUK gali ilgokai tekti palaukti
merginos, zinau, kad cia ne parduotuves skyrelis, bet gal kas ruosiates darytis GN Tilto g. pas Miezeniene ir kaip tik jums praverstu kontrastas, kuri reikia tureti nusipirkus pries darant GN? Kiek zinau, kaina svyruoja apie 170 Lt (kazkas mokejo 180 Lt). Kadangi kaip tik buvo pasibaigusi juosta rentgene, man GN atidejo ir dabar nusprende isvis, kad man jos nereikia...
Bet kontrasta as jau esu nusipirkusi ir mielai perparduociau kazkuriai. Turiu vaistines ceki, mokejau 159 lt su centais. Kiek bandziau ivairiose vaistinese ieskoti, tai nebuvo niekur -nei Camelijoj, nei Gintarinej, nei Seimos, nei Eurovaistinej.... tai gal palengvinciau jums paieskas - cia Vilniuje
Jeigu kazkam reikia kontrasto Omnipaque, kreipkites per AZ
Bet kontrasta as jau esu nusipirkusi ir mielai perparduociau kazkuriai. Turiu vaistines ceki, mokejau 159 lt su centais. Kiek bandziau ivairiose vaistinese ieskoti, tai nebuvo niekur -nei Camelijoj, nei Gintarinej, nei Seimos, nei Eurovaistinej.... tai gal palengvinciau jums paieskas - cia Vilniuje
Jeigu kazkam reikia kontrasto Omnipaque, kreipkites per AZ
Labas vakaras. merginos, ar jums po GN buvo O? As 5 dienas po jos, ir man poryt turetu buti O. OT pradejau daryti ant antros dienos po GN, buvo beveik ryskios II. Bet siandien, kai kalendoriskai lieka 2 dienas iki O - visiskai nebera antros testines juosteles ant OT. Gal kas zino, kas per bardakas? GN man dare 8 cd.