Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(Iloncikas @ 2014 01 24, 19:12)
Prieš procedūrą duoda žvakutę nuo skausmo. Gydytojas buvo labai dėmesingas, vis klausinėjo ar neskauda:) Man jau begalės tyrimų padaryta, problemų neranda, o pastoti vis negaliu....o kaip tau?

Iloncikas, nenuleisk rankų 4u.gif Po truputi, po truputi ir visos mes, gandrų beieškančios, pasieksime savo tikslą! Na o aš pati asmeniškai jau metus nesulaukiu norimo rezultato, tai nuo naujų metų startavau su tyrimais, tikiuosi ilgai neužtruksim... Šiaip įtariu, kad pas mane nepilnavertė ovuliacija arba progesterno tūkumas, nes visi kiti hormonai lyg ir normose.
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2014 01 23, 20:27)
Dariausi "Nortway" medicinos centre. 400 litų kainavo. Pigiau yra Centro poliklinikoje (200 litų), bet ten dar tik 1 kartą per savaitė - penktadienį...tai man netiko. Nortwėjuj man darė Klimas. Nežinojau, kad 2 rūšių yra. Bet ten tik vienos rūšies daro. Jaučiu radiologinė....nes skaičiau kad biškį gausiu radiacijos....

O apie Centro poliklinika sviezia info?Nes kiek zinau jie dare,o paskui buvo pasakyta,kad nebe.Cia pries kokius metus.Ar reikia kazi gines kokio siuntimo?ar galima paciai tiesiai uzsirasyti procedurai?
Atsakyti
QUOTE(Jurciukas @ 2014 01 27, 16:26)
O apie Centro poliklinika sviezia info?Nes kiek zinau jie dare,o paskui buvo pasakyta,kad nebe.Cia pries kokius metus.Ar reikia kazi gines kokio siuntimo?ar galima paciai tiesiai uzsirasyti procedurai?

Aš prieš pora savaičių skambinau į Centro polikliniką. Tai sakė, kad daro, bet tik penktadieniais. Reikia gines siuntimo, bet vistiek reiks mokėt 200 (berods sakė).
Atsakyti
Gal kazkam teko susidurti su MŠL (reikalingas tepinelis pries HSG) laipsnis tik III, ar daro GN su tokia diagnoze ir ar bakterijos nepateks giliau sad.gif?, (rasta mikroorganizmu - lazdeles Gr- ir Gr+) daugiau nieko kito nerasta. Nes turiu siandien laika vakare GN, bet man iki ten vaziuot 100km o gydytoja sake ates tik 15val o niekas ir neatsako ar su tokia "mikroflora" galima daryti GN g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 09 birželio 2014 - 10:00
Sveikos,

Centro poliklinikoj (Vilniuje) su gyd. siuntimu GN kaina 250 Lt, daro tik penktadieniais. Atėjus gerą pusvalandį prieš procedūrą galima gydytojos užsiprašyt nuskausminamųjų, tada suleidžia į užpakalį ukolą. + savo kokių raminamųjų/migodumųjų dar galima išgert, suderinus su gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 01 23, 12:57)
Jei butu nepratekami, tada butu skaudeje  mirksiukas.gif

O as po HSG ir pastojau....
Atsakyti
Merginos ar Kauno klinikose darantis GN reikia siuntimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliancy: 02 liepos 2014 - 07:51
QUOTE(Brilliancy @ 2014 07 02, 08:51)
Merginos ar Kauno klinikose darantis GN reikia siuntimo?

Taip,reikia,gali israsyti ir vaisingumo gydytoja. Sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Ruošiuosi šiam baubui, net pagalvoti baisu, todėl atbėgau pas jus čia blink.gif

Skaičiau šioj temoj, kad gali būti dviejų rūšių tų procedūrų, ar čia tiesa? Gal kas plačiau gali papasakoti? (gal aš ten kažko nedaskaičiau...). g.gif

O dar gal turite patirties, pas mus Vilniuje gal kokiose Santariškėse galima pasidaryti? Gal ten būtų pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 21, 15:03)
Sveikos, merginos.

Ruošiuosi šiam baubui, net pagalvoti baisu, todėl atbėgau pas jus čia  blink.gif

Skaičiau šioj temoj, kad gali būti dviejų rūšių tų procedūrų, ar čia tiesa? Gal kas plačiau gali papasakoti? (gal aš ten kažko nedaskaičiau...).  g.gif

O dar gal turite patirties, pas mus Vilniuje gal kokiose Santariškėse galima pasidaryti? Gal ten būtų pigiau?

Jo, yra viena su rentgenu, o kita rusis su taip pat skysciu bet ziuri per echo. Sako, vienodai patikimos, bet ta be rentgeno maziau kenkia. As ja dariausi. Skaudejo. Dave raminamu. Toks nemalonus spaudimo jausmas buvo, bet iskest galima. Nors ekrane ten nieko suprast neimanoma. O kiek intike rentgeno nuotrauku maciau, tai tos aiskesnes atrodo. Matos ryskiai ar prateka ar ne, Kurioj vietoj uzkimsta, jei uzkimsta, kiausitakiu forma, ilgi ir t.t o tose ultragarsinese nieko nesuprasi, tik gyditojas pakomentuoja. Nors ir nuotrauku po to dave, bet man jos nieko nesako.. as tai privaciai dariausi Kravcenkos klinikoje, tai del santariskiu nieko nezinau. Siaip aptarnavimas ten malonus ( Kravcenkos), na ir kaina atatinkama- 650.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 07 21, 22:28)
Jo, yra viena su rentgenu, o kita rusis su taip pat skysciu bet ziuri per echo. Sako, vienodai patikimos, bet ta be rentgeno maziau kenkia. As ja dariausi. Skaudejo. Dave  raminamu. Toks nemalonus spaudimo jausmas buvo,  bet iskest galima. Nors ekrane ten nieko suprast neimanoma. O kiek intike rentgeno nuotrauku maciau, tai tos aiskesnes atrodo. Matos ryskiai ar prateka ar ne, Kurioj vietoj uzkimsta, jei uzkimsta, kiausitakiu forma, ilgi ir t.t o tose ultragarsinese nieko nesuprasi, tik gyditojas pakomentuoja. Nors ir nuotrauku po to dave, bet man jos nieko nesako.. as tai privaciai dariausi Kravcenkos klinikoje, tai del santariskiu nieko nezinau. Siaip aptarnavimas ten malonus ( Kravcenkos), na ir kaina atatinkama- 650.
4u.gif

O verta su narkoze darytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 22, 08:16)
O verta su narkoze darytis?  g.gif

Nezinau ar daro su narkoze, manau nereik tos narkozes, nes kitom buna kad visai neskauda. Tiesiog nuskausminamu ir gal raminamu pries procedura isgert ir vsio . Viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti