Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(Renalta @ 2014 01 01, 14:50)
As dariausi VK su narkoze tai bandra suma buvo -630 Lt, tai gal be narkozes -400 Lt

Gal kas pigiau žinot kur daro?
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2014 01 01, 18:04)
Gal kas pigiau žinot kur daro?

Valdiskose istaigose daro nemokamai, tereikia siuntimo, kuri gali israsyti ir vaisingumo gyd. ar kitas
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2014 01 01, 19:06)
Valdiskose istaigose daro nemokamai, tereikia siuntimo, kuri gali israsyti ir vaisingumo gyd. ar kitas

Ligoninėse?
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2014 01 01, 21:31)
Ligoninėse?

Taip, Kaune tai pvz. daro Kauno klinikose
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2014 01 01, 21:36)
Taip, Kaune tai pvz. daro Kauno klinikose

O Vilniuje?
Atsakyti
Gal kas žino kuo skiriasi histerosalpingograma (radiografinis įvertinimas) ir histerosalpingograma (ultragarsinis įvertinimas)? Galvoju kuris čia geriau, gal kam teko susidurti? Ar čia reikia suprasti kas brangiau (ultragarsu) tas geriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gellytte: 14 sausio 2014 - 20:36
Sveikos. Aš šiandien atlikau histerosalpinografiją. Visiškai neskaudėjo. Nesuprantu kam šiai procedūrai reikia narkozės..... Kiaušintakiai pratekami, ligų jokių nėra....o pastoti negaliu....nu kažkokia mistika....kiek esu dariusi tyrimų visi geri, vyro tyrimai geri....o jau antri metai kaip planuoja....neviltis.....
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2014 01 22, 23:11)
Sveikos. Aš šiandien atlikau histerosalpinografiją. Visiškai neskaudėjo. Nesuprantu kam šiai procedūrai reikia narkozės..... Kiaušintakiai pratekami, ligų jokių nėra....o pastoti negaliu....nu kažkokia mistika....kiek esu dariusi tyrimų visi geri, vyro tyrimai geri....o jau antri metai kaip planuoja....neviltis.....

Iloncikas, o jeigu ne paslaptis kur dareisi? Ir dareisi tą radiologinę ar ultragarsinę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gellytte @ 2014 01 23, 10:21)
Iloncikas, o jeigu ne paslaptis kur dareisi? Ir dareisi tą radiologinę ar ultragarsinę?  4u.gif

Dariausi "Nortway" medicinos centre. 400 litų kainavo. Pigiau yra Centro poliklinikoje (200 litų), bet ten dar tik 1 kartą per savaitė - penktadienį...tai man netiko. Nortwėjuj man darė Klimas. Nežinojau, kad 2 rūšių yra. Bet ten tik vienos rūšies daro. Jaučiu radiologinė....nes skaičiau kad biškį gausiu radiacijos....
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2014 01 22, 22:11)
Sveikos. Aš šiandien atlikau histerosalpinografiją. Visiškai neskaudėjo. Nesuprantu kam šiai procedūrai reikia narkozės..... Kiaušintakiai pratekami, ligų jokių nėra..

Jei butu nepratekami, tada butu skaudeje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2014 01 23, 19:27)
Dariausi "Nortway" medicinos centre. 400 litų kainavo. Pigiau yra Centro poliklinikoje (200 litų), bet ten dar tik 1 kartą per savaitė - penktadienį...tai man netiko. Nortwėjuj man darė Klimas. Nežinojau, kad 2 rūšių yra. Bet ten tik vienos rūšies daro. Jaučiu radiologinė....nes skaičiau kad biškį gausiu radiacijos....

Aš ten pat ir pas tą patį eisių daktariuką daryti HSG. Tik vat jis nepasakė kokią daryti, tai turbūt tai nelabai turi reikšmės tikslumui ax.gif Northway kainininke radiologinė tai 320lt, ultragarsinė - 400lt. Kaip sakoma viltis durnių motina, tai jei, Iloncikas, tau neskaudėjo reikia rinktis ultragarsinę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gellytte @ 2014 01 24, 00:08)
Aš ten pat ir pas tą patį eisių daktariuką daryti HSG. Tik vat jis nepasakė kokią daryti, tai turbūt tai nelabai turi reikšmės tikslumui  ax.gif  Northway kainininke radiologinė tai 320lt, ultragarsinė - 400lt. Kaip sakoma viltis durnių motina, tai jei, Iloncikas, tau neskaudėjo reikia rinktis ultragarsinę  lotuliukas.gif

Prieš procedūrą duoda žvakutę nuo skausmo. Gydytojas buvo labai dėmesingas, vis klausinėjo ar neskauda:) Man jau begalės tyrimų padaryta, problemų neranda, o pastoti vis negaliu....o kaip tau?
Atsakyti