Sveikos, merginos
Man darė GN Jūrininkų ligoninėje. Už viską sumokėjau 250lt, nes reikėjo antros to kontrasto ampolės. Prieš procedūrą sesutė suleido vaistukų nuo spazmų. Noriu visas padrąsinti, skausmas tikrai pakenčiamas, suskaudo kelias sekundes ir viskas, gal taip neskaudėjo,nes prieš tai buvau išgėrusi nuskausminamųjų. Po proceduros šiek tiek pakraujavau, gal kelias val. ir viskas Aukščiau nosis, tikrai nėra ko bijoti tos GN
Laba,
Aš vakat dariaus GN Vilniuje su narkoze, pabudus jauciaus kaip gerai issimiegojus, nors snaudziau tik pusvalandi, dar vaistuku leido, bet nepaklausiau kokiu, nes dar pilnai atsipeikejus nebuvau, skrajojau padebesiais Visą vakarą irgi puikiai jaučiaus, bet naktį pradėjo krėsti šaltis ir nežmoniškai skaudėi pilvą, turbuūt patekau į tuos 2%, kurioms pasireiškia šalutinis poveikis, likau namie, nes vos pajudu, slenku kaip po cezario operacijos...
Aš vakat dariaus GN Vilniuje su narkoze, pabudus jauciaus kaip gerai issimiegojus, nors snaudziau tik pusvalandi, dar vaistuku leido, bet nepaklausiau kokiu, nes dar pilnai atsipeikejus nebuvau, skrajojau padebesiais Visą vakarą irgi puikiai jaučiaus, bet naktį pradėjo krėsti šaltis ir nežmoniškai skaudėi pilvą, turbuūt patekau į tuos 2%, kurioms pasireiškia šalutinis poveikis, likau namie, nes vos pajudu, slenku kaip po cezario operacijos...
QUOTE(^Medeina^ @ 2013 12 10, 11:35)
Laba,
Meideina, o Jus daretes VK? Kiek truko visa procedura? Ar ilgai jie dirba ?
Man taip pat daryta GN. Tai taip skaudėjo:( Geriau būčiau nusiteikus, kad gali būti stiprus skausmas, nes kai dar netikėtai, tai visai..Viskas užspazmavo, teko daryt ne vieną, o kelias nuotraukas, ir prieš kiekvienos jų padarymą - atskira skausmo dozė.
Gerai tik tai, kad po procedūros skausmas atlėgo, tik pakraujavau nemažai.
Gerai tik tai, kad po procedūros skausmas atlėgo, tik pakraujavau nemažai.
Preita savaitę dariausi Jūrininkuose 220lt. Labiausiai skaudėjo, sakyčiau 3kartus. Pirmus du kol pagavo gimdos kaklelį, trečiajį kai kontrastą sušvirkštė.Po procedūros skausmas iškart atlėgo. Jau penkios dienos po procedūros, bet vis dar tepa,bet ne stipriai.
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 12 10, 13:53)
Meideina, o Jus daretes VK? Kiek truko visa procedura? Ar ilgai jie dirba ?
taip, dariaus Vilniuje VK, miegojau pusvalandi
QUOTE(ewilgirl @ 2013 12 10, 21:55)
Preita savaitę dariausi Jūrininkuose 220lt. Labiausiai skaudėjo, sakyčiau 3kartus. Pirmus du kol pagavo gimdos kaklelį, trečiajį kai kontrastą sušvirkštė.Po procedūros skausmas iškart atlėgo. Jau penkios dienos po procedūros, bet vis dar tepa,bet ne stipriai.
o nieko neskauda, tik tepa?
man tai akivaizdziai isimete uzdegimas, kaip gydytoja sako- tai buna labai retai, bet pasitaiko... tai jau geriu antibiotikus...
QUOTE(^Medeina^ @ 2013 12 12, 08:26)
man tai akivaizdziai isimete uzdegimas, kaip gydytoja sako- tai buna labai retai, bet pasitaiko... tai jau geriu antibiotikus...
Procedūros diena kiaušides lengvai pamaudė. Sekančia diena puikiausiai jaučiausi
QUOTE(^Medeina^ @ 2013 12 12, 10:26)
Mergaitės o kas yra VK? aš irgi ieškau kur daryti...
QUOTE(Iloncikas @ 2013 12 27, 17:25)
Mergaitės o kas yra VK? aš irgi ieškau kur daryti...
Čia gal vaisingumo klinika? Jaučiu pas juos brangu?O gal žinote kur pigiau Vilniuje daro? Man sausio mėnesį reikia būtinai pasidaryti.
Na, o aš dariausi GN Stambule, labai bijojau, nes buvau prisiskaičius, kad skausminga. Atsiguliau, atsuko tą aparatą, aš sukandus dantis laukiu, kada jau čia skaudės, o man sako: "finished". aš esu tokia jautruolė, man viską visada skauda, per ovuliaciją skauda, per eilinę apžiūrą skauda ir t. t., čia nepajaučiau visiškai NIEKO. Pasirodo, gali būti ir taip.
QUOTE(tyli_audra @ 2013 12 31, 11:41)
Mane irgi domina kaino? VK parašyta 400 lt. Čia jau su viskuo ar dar už kažką reikia mokėti?
As dariausi VK su narkoze tai bandra suma buvo -630 Lt, tai gal be narkozes -400 Lt