Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

Jokios iseities man pries metus jau buvo atlikta histero+lapar. histeroskopijos metu buvo atidalintos saaugos gimdoje ir sukurta kaip isvadose parasyta panasi i ertme ertme, daktaras mane operaves ta pati pasake jog nieko gero, bet as vis turejau vilti, bet siandien ir ji dingo, Daktarui sakiau apie IVF bet jis pasake kad neapsimoka nes tikrai niekas neisikabins, nes pas mane nera normalios gimdos ertmes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(CyprusSky @ 2013 09 05, 14:25)
Sveikos merginos,

siandien dariausi GN. Be jokiu narkoziu, be nuzkausminamu. Skaudejo. Pakenciamai, bet as kai tokia emocionali tai gerkle paleidau  blush-anim-cl.gif

Zodziu, rezultatai geri - abi pratekamos, bet grizus namo kraujuko pastebejau. Zinau, kad buna kartais pakraujuoja merginos, o gal kas zino kodel? Ar reikia susirupinti, antibiotikus gerti ar dar ka? Vel eisiu pas gyd sestadieni, tai ne nezinau ar verta dabar panikuoti ir skambintis.

sveikos,
as siandien irgi dariau GN
Man suleido pries procedura spazmolytika, bet skaismo buvo. Nors ir pakenciamas, bet nenoreciau daugiau unsure.gif .
Klaipedoje Jurininku ligonineje dariau. su vaistais kanavo 244 lt (2 ampules sunaudojo)

Pas mena irgi kraujo buvo ir is karto ir gan daug (visas paketas). Gydytoja sake kad taip yra normalu. Nieko daryti nereikia.
Pas mane 1 kiausintakis nepratekamas verysad.gif . Labai nusivyliau...., del to tikriausiai ir nepastoju vis.... Saky gyne, jai nepastosiu per si menesi, pradesim gydyma hormonais. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 09 05, 15:44)
Pas mane 1 kiausintakis nepratekamas verysad.gif . Labai nusivyliau...., del to tikriausiai ir nepastoju vis.... Saky gyne, jai nepastosiu per si menesi, pradesim gydyma hormonais. verysad.gif

jei vienas pratekamas, tai naturaliai pastot yra 50% tikimybe! manau, kad reikia sau duoti daugiau nei viena menesi po GN 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CyprusSky @ 2013 09 05, 13:25)
Sveikos merginos,

siandien dariausi GN. Be jokiu narkoziu, be nuzkausminamu. Skaudejo. Pakenciamai, bet as kai tokia emocionali tai gerkle paleidau  blush-anim-cl.gif

Zodziu, rezultatai geri - abi pratekamos, bet grizus namo kraujuko pastebejau. Zinau, kad buna kartais pakraujuoja merginos, o gal kas zino kodel? Ar reikia susirupinti, antibiotikus gerti ar dar ka? Vel eisiu pas gyd sestadieni, tai ne nezinau ar verta dabar panikuoti ir skambintis.

as po GN vis pakraujuodavau gal 3 dienas, gyd. sake, kad viskas gerai:-)gali ir paskaudeti.
o jeigu imciau labai kraujuoti ar skaudeti tada jau pas ja arba i priimamaji
bet man regis viskas gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rutaute @ 2013 09 05, 16:14)
Jokios iseities man pries metus jau buvo atlikta histero+lapar. histeroskopijos metu buvo atidalintos saaugos gimdoje ir sukurta kaip isvadose parasyta panasi i ertme ertme, daktaras mane operaves ta pati pasake jog nieko gero, bet as vis turejau vilti, bet siandien ir ji dingo, Daktarui sakiau apie IVF bet jis pasake kad neapsimoka nes tikrai niekas neisikabins, nes pas mane nera normalios gimdos ertmes verysad.gif

Labai jus uzjauciu 4u.gif bet matau jus viena angeleli jau turite, tai jau gyvenimo spindulelis svieciai smile.gif
tai dar lieka surogatine motina, apie tai negalvojote?
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 02, 15:19)
Aaš jau po GN, jaučiuosi puikiai, gera žinia- mano kiaušintakiai pratekantys  clap.gif  clap_1.gif GN dare su narkoze tai jokiu nemaloniu pojučių nejutau, viskas praėjo čiki ir dabar nieko neskauda  thumbup.gif aisku procedūra nepigi, bet dėl komforto jų visai negaila.
esu labai laiminga  biggrin.gif dar vienas etapas praeitas, ryt eisme su MB pas gyd. ji pasakys kokie tolimesni veiksmai  smile.gif
visoms linkiu sekmes  smile.gif

Labas Renalta, per kiek laiko atsigavote po procedūros? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marmuazele @ 2013 09 11, 14:11)
Labas Renalta, per kiek laiko atsigavote po procedūros?  4u.gif

visiskai atsigavau gal per 2-3 val.
pirma val labai norejau miego, pagulejau logoje o jau po 2 val sukausi po namus smile.gif
Atsakyti
O as antra diena po GN net paeiti negalejau doh.gif tik susirietus doh.gif zodziu, cia kaip kam praeina sita procedura 4u.gif
Atsakyti
Dariaus ir aš GN, Jūrininkų ligninėj, su viskuo sumokėjau 220,- Suleido vaistų į užpakalį, kad mažiau skaudėtų. nežinau, kas per vaistas ten buvo, bet kad supykino ir pasidarė baisiai silpna. Pati procedūra tikrai ne pati maloniausia, maudimas kad ir tas kelias sekundes gan stiprus, bet, kaip matot, likau gyva, vadinas, iškenčiama (tiesa, jei nebūtų leidę vaistų, nežinau, kaip būt buvę...). Diagnozė mane pradžiugino. Šiaip kraujavau pirmas kelias val, o paskui tepliojo. Gydytoja patarė tą pačią dieną ir kitą dieną dar turėti santykius, sako, kartais užtenka to "prapūtimo" ir užkimba.
Kas darysis Jūrininkuose, turėkit vandens, nes po nuskausminamųjų suleidimo baisiai džiūsta burna.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 09 25, 16:42)
Dariaus ir aš GN, Jūrininkų ligninėj, su viskuo sumokėjau 220,-  Suleido vaistų į užpakalį, kad mažiau skaudėtų. nežinau, kas per vaistas ten buvo, bet kad supykino ir pasidarė baisiai silpna. Pati procedūra tikrai ne pati maloniausia, maudimas kad ir tas kelias sekundes gan stiprus, bet, kaip matot, likau gyva, vadinas, iškenčiama (tiesa, jei nebūtų leidę vaistų, nežinau, kaip būt buvę...). Diagnozė mane pradžiugino. Šiaip kraujavau pirmas kelias val, o paskui tepliojo. Gydytoja patarė tą pačią dieną ir kitą dieną dar turėti santykius, sako, kartais užtenka to "prapūtimo" ir užkimba.
Kas darysis Jūrininkuose, turėkit vandens, nes po nuskausminamųjų suleidimo baisiai džiūsta burna.

kaip keista kad liepe jokio smileysex.gif kelias dienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 25, 20:40)
kaip keista kad liepe  jokio smileysex.gif kelias dienas g.gif

tai kaip tik sakė po procedūros tą dieną, ir kitą dieną mylėtis, gal neįsiskaitėt wink.gif nes man gavos GN 12 CD, man šiaip ar taip vaisingos dienos, o apie 15cd ovuliuoju..
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 09 25, 22:54)
tai kaip tik sakė po procedūros tą dieną, ir kitą dieną mylėtis, gal neįsiskaitėt wink.gif nes man gavos GN 12 CD, man šiaip ar taip vaisingos dienos, o apie 15cd ovuliuoju..

Matyt, Nefifi, tik dėl tų vaisingų dienų ir patarė daryti ND.
Ne šiaip visur ir visada po pasikrapštymo gimdos kaklelyje lytinius santykius rekomenduoja atidėt vien dėl padidėjusios uždegimų tikimybės.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 09 26, 06:20)
Matyt, Nefifi, tik dėl tų vaisingų dienų ir patarė daryti ND.

ai, gali būt, bet progos nepraleidom blush2.gif
Atsakyti