Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(miss_candy @ 2013 08 26, 11:13)
Renalta, mums sake susilaikyt nuo  smileysex.gif iki GN  4u.gif

ir as taip galvojau, bet maniau gal prisigalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 26, 09:25)
Sveikutes  4u.gif , ar kas nors esat dariusios gimdos nuotrauka po laparaskopijos, per kuria tvarke uzakusius arba pazeistus kiausintakius? Tarkim jeigu turejote nepraeinamus kiausintakius, kuriuos per laparaskopija 'patvarke' ir dave pastojimui apie 6 menesius, o po tu 6 menesiu daretes gimdos nuotrauka pasiziureti ar kiausintakiai vis dar atviri? Tikiuosi suprantamai issireiskiau ax.gif Ar yra tokiu? jei taip, atsiliepkit please  smile.gif  4u.gif

sweikute,man taip buwo gn parode kairiojo kiausintakio nepraeinamuma,dare lap,atwere kiek galejo,atidalino saaugas,dawe tris men pastojimui,po 3men pakartotine gn parode abieju pratekamuma,buwau 9danguj.cekanty cikla pastojau,bet 7saw truko mano kiausintakis ir jo netekau su sawo mazyliu... verysad.gif liko kaip nekeista kairysis kiausintakis tas kury twarke,o pastojau su desinia sweika,keistai kzkp?bet ka jau bepadarysi,,,po negimdinio daryta gn parode likusy kiausintakio dalinai nepraeinama,praeinamumas vos wos,...bet nededu jokiu wilciu y jy,man belieka tik ivf ,kuris jau greitai.. 4u.gif noriu tik pasakyti,neatideliokit wiska welesniam laikui,laikas eina,o jis musu priesas, verysad.gif jei ka klauskit,sitoj srity jau profe:)3gn,2lap..
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2013 08 26, 14:07)
sweikute,man taip buwo gn parode kairiojo kiausintakio nepraeinamuma,dare lap,atwere kiek galejo,atidalino saaugas,dawe tris men pastojimui,po 3men pakartotine gn parode abieju pratekamuma,buwau 9danguj.cekanty cikla pastojau,bet 7saw truko mano kiausintakis ir jo netekau su sawo mazyliu... verysad.gif liko kaip nekeista kairysis kiausintakis tas kury twarke,o pastojau su desinia sweika,keistai kzkp?bet ka jau bepadarysi,,,po negimdinio daryta gn parode likusy kiausintakio dalinai nepraeinama,praeinamumas vos wos,...bet nededu jokiu wilciu y jy,man belieka tik ivf ,kuris jau greitai.. 4u.gif noriu tik pasakyti,neatideliokit wiska welesniam laikui,laikas eina,o jis musu priesas, verysad.gif jei ka klauskit,sitoj srity jau profe:)3gn,2lap..

Kaip suprantu jeigu GN parodys kiausintakiu nepraeinamuma tai reikia daryti laparaskopija blink.gif o kitu keliu nera?
Atsakyti
As tai nelabai noreciau operacijos schmoll.gif Mano atveju vienas kiausintakis praeinamas, tai galvoju, kad turetu uztekti naturaliam pastojimui (tik neaisku, kada), bet vizita pas gydytoja turesiu lapkricio menesi, tai tada ir paaiskes, ka jie nores daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2013 08 26, 14:07)

Kyka 4u.gif pas mane panasi situacija, tik as neturejau negimyminio ir man iskart dare laparaskopija, nors as is pradziu prasiau GN. Sake darom iskart LP jei kas bus negerai, iskart patvarkysim. na negerai tai buvo- abu kiausintakiai uzake ir daug saaugu, po LP tokia pati diagnoze kaip pas tave 'vos vos pratekami' dave pastojimui 6 menesius, bet aisku, nepastojau. Tai as ir taip manau, laiko tikrai neverta gaist, as jau irgi labai greit pradesiu IVF, bet vis kartais pamastau kazi kaip tie kiausintakiai, gal reiktu GN pasidaryt idomumo delei, dar maza viltele kazkur kuzda, o vdrug dar iseitu natural, taip nesinori leistis tu hormonu doh.gif bet manau faktas kad nepastojau jau 9 men po LP ir irodo kad jie vel uzsitrauke doh.gif
Ah, ka darysi, reik det viltis i IVF 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 26, 19:22)
Kyka 4u.gif  pas mane panasi situacija, tik as neturejau negimyminio ir man iskart dare laparaskopija, nors as is pradziu prasiau GN. Sake darom iskart LP jei kas bus negerai, iskart patvarkysim. na negerai tai buvo- abu kiausintakiai uzake ir daug saaugu, po LP tokia pati diagnoze kaip pas tave 'vos vos pratekami' dave pastojimui 6 menesius, bet aisku, nepastojau. Tai as ir taip manau, laiko tikrai neverta gaist, as jau irgi labai greit pradesiu IVF, bet vis kartais pamastau kazi kaip tie kiausintakiai, gal reiktu GN pasidaryt idomumo delei, dar maza viltele kazkur kuzda, o vdrug dar iseitu natural, taip nesinori leistis tu hormonu doh.gif  bet manau faktas kad nepastojau jau 9 men po LP ir irodo kad jie vel uzsitrauke doh.gif
Ah, ka darysi, reik det viltis i IVF  4u.gif

o tu zinai kad saaugos atsinaujina vis,kitoms greiciau kitoms weliau,bet iki metu laiko kzr,pasidaryk del sawes nuraminimo owdrug koks pratekamas wienas??visko gi buna, mirksiukas.gif nors mazia tokiu atweju,bet pasitaiko stebuklu..ir tada zinosi tiksliai ka daryt toliau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2013 08 27, 01:52)
o tu zinai kad saaugos atsinaujina vis,kitoms greiciau kitoms weliau,bet iki metu laiko kzr,pasidaryk del sawes nuraminimo owdrug koks pratekamas wienas??visko gi buna, mirksiukas.gif nors mazia tokiu atweju,bet pasitaiko stebuklu..ir tada zinosi tiksliai ka daryt toliau... smile.gif

Taip man sake kad saaugos atsinaujina 90 Proc atveju. Gal ne tiek ju daug, jos greiciausiai gi uzauga ten kur buvo peiliu ar tuo lazeriu liesta, taciau kai pagalvoji kokie gi tie kiausinakiukai mazi ir ploni, tai jei juos ten kraspste ir bande atvert tai begydami jie turbut vel uzsitrauke.
doh.gif Ai ka darysi. Tai kad man IVF greiciau nusisviecia nei galimybe darytis GN, tiesiog galvojau jeigu IVF nepavyktu gal reiks pasidaryt GN ir ziuret ar dar IVF daryt ar gal dar bandyt kazka gaivinti ir tiketis stebuklo, nes ju buna buna, atveju daug girdetu kad su taip tariamais nepratekamais kiausintakiais pastoja..
Kadangi jau experte save vadini sioj srity smile.gif gal girdejai ar yra kokiu nors veiksmingu budu tiem varganiem vos pratekamiem kiausintakiam pagelbet atsigauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 27, 06:10)
Taip man sake kad saaugos atsinaujina 90 Proc atveju. Gal ne tiek ju daug, jos greiciausiai gi uzauga ten kur buvo peiliu ar tuo lazeriu liesta, taciau kai pagalvoji kokie gi tie kiausinakiukai mazi ir ploni, tai jei juos ten kraspste ir bande atvert tai begydami jie turbut vel uzsitrauke.
  doh.gif  Ai ka darysi. Tai kad man IVF greiciau nusisviecia nei galimybe darytis GN, tiesiog galvojau jeigu IVF nepavyktu gal reiks pasidaryt GN ir ziuret ar dar IVF daryt ar gal dar bandyt kazka gaivinti ir tiketis stebuklo, nes ju buna buna, atveju daug girdetu kad su taip tariamais nepratekamais kiausintakiais pastoja..
Kadangi jau experte save vadini sioj srity smile.gif gal girdejai ar yra kokiu nors veiksmingu budu tiem varganiem vos pratekamiem kiausintakiam pagelbet atsigauti? 4u.gif

Pries IVF gygytojas primygtinai siulys padaryti GN. Prapucia kiausintakius ir padidina tikimybe pastoti. Kam svaistyti pinigus IVF ir tik tada daryti GN? Reikia atvirksciai
Atsakyti
Mergaitės noriu paklausti Jūsų patarimo, ar verta darytis GN, jei prieš 5 metus man dare laparoskopiją (jos metu šalino cistą), kartu apžiūrėjo kiaušintakius ir sakė, kad viskas ten gražu ir pratekama?
Atsakyti
QUOTE(CyBer @ 2013 08 27, 08:13)
Pries IVF gygytojas primygtinai siulys padaryti GN. Prapucia kiausintakius ir padidina tikimybe pastoti. Kam svaistyti pinigus IVF ir tik tada daryti GN? Reikia atvirksciai

Pirma syk girdziu kad pries IVF primygtinai siulo GN blink.gif Na bet gal as dar kazko nezinau. Jau man stimuliacijos prasides uz 2 savaiciu ir iki siol man niekas neminejo apie GN daryma g.gif O del pinigu, tai aciu dievui esu valstybeje kuri kompensuoja 4 IVF tad svaistyti ju neprireiks.
As tik isivaizduoju kad jei kaiusintakiai pazeisti ir juos ten kazkaip praplecia pries IVF tai padidina nestumo ne vietoj tikimybe. Kam juos plesti nesuprantu, juk embrionas patalpinamas i gimda ir kiausintakiai cia kaip ir nebereikalingi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 27, 10:27)
Pirma syk girdziu kad pries IVF primygtinai siulo GN blink.gif Na bet gal as dar kazko nezinau.  Jau man stimuliacijos prasides uz 2 savaiciu ir iki siol man niekas neminejo apie GN daryma g.gif  O del pinigu, tai aciu dievui esu valstybeje kuri kompensuoja 4 IVF tad svaistyti ju neprireiks.
As tik isivaizduoju kad jei kaiusintakiai pazeisti ir juos ten kazkaip praplecia pries IVF tai padidina nestumo ne vietoj tikimybe. Kam juos plesti nesuprantu, juk embrionas patalpinamas i gimda ir kiausintakiai cia kaip ir nebereikalingi g.gif ?

Kiek teko susidurti, tai tiek pries IUI, tiek pries IVF pataria/rekomenduoja pasidaryti GN. Kam svaistyti tuos nemokamus 4 IVF. Tiek kiek daktarai man braize schemu, zingsnis po zingsnio, nei vieno is ju nepraleidziant ir nepersokant - GN budavo pries IUI.
Atsakyti
QUOTE(CyBer @ 2013 08 27, 10:50)
Kiek teko susidurti, tai tiek pries IUI, tiek pries IVF pataria/rekomenduoja pasidaryti GN. Kam svaistyti tuos nemokamus 4 IVF. Tiek kiek daktarai man braize schemu, zingsnis po zingsnio, nei vieno is ju nepraleidziant ir nepersokant - GN budavo pries IUI.

sweikutes,tu brangioji maisai iui ir ivf. atliekant iui butini kiausintakiai,nes tik atlieka insteminacija,su apdorota sperma y moters gimda,o jau ten jie patys turi rasti kelia kiausintakiuose apwaisinti kiausinely,tam reikalui butini sweik pratekami kiausintakiai,o ivf apeina wisa ta reikala,nes jau embrionuka ar tai blastute sodina tiesiai y gimda ir ji ten turetu pasilikti..et buna wisko...tad tikiu pries iui butina gn,bet pries ivf nelabai tiketina, g.gif tikiuosi issireiskiau aiskiai,nepykit,kad taip ysibroviau,bet bandau padeti,kuom pati tik galiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 27, 09:27)
Pirma syk girdziu kad pries IVF primygtinai siulo GN blink.gif Na bet gal as dar kazko nezinau.  Jau man stimuliacijos prasides uz 2 savaiciu ir iki siol man niekas neminejo apie GN daryma g.gif  O del pinigu, tai aciu dievui esu valstybeje kuri kompensuoja 4 IVF tad svaistyti ju neprireiks.

teisingai sakai,kiti daktarai pazeistiems kiausintakiam pries ivf net siulo juos pasalinti,ne wisais atwejais as cia sakau,arba klipsus uzdeda,kad embrionukas ar blastute nenukeliautu kur nereikia,bet cia nesakau wisur,bet esu girdejus kaikur taip daro,kad padidinti nestuke.gif tikimybe.va pazystamai buwo abu nepratekami,pirmas ivf pastojo,bet deja newietoj,tai daktare patare pasalinti abu,aisku buwo sunkus sprendimas,bet ji sutiko,ir pastojo db su dwynykais .bet deja tik is 4karto,bet pastojo:)cia lt.
Papildyta:
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 08 27, 08:48)
Mergaitės noriu paklausti Jūsų patarimo, ar verta darytis GN, jei prieš 5 metus man dare laparoskopiją (jos metu šalino cistą), kartu apžiūrėjo kiaušintakius ir sakė, kad viskas ten gražu ir pratekama?

labuka 4u.gif visu pirma kiek laiko planuojat leliuka?jei ilgiau nei metus,tai taip daktarai pirma sakys gn ir wyro turta issitirti,jei wiskas ten ok,tada ieskos kitu priezasciu,..
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 27, 05:10)
  doh.gif  Ai ka darysi. Tai kad man IVF greiciau nusisviecia nei galimybe darytis GN, tiesiog galvojau jeigu IVF nepavyktu gal reiks pasidaryt GN ir ziuret ar dar IVF daryt ar gal dar bandyt kazka gaivinti ir tiketis stebuklo, nes ju buna buna, atveju daug girdetu kad su taip tariamais nepratekamais kiausintakiais pastoja..

lap pagalba weiksmingiausia jiems,bet jie jau pazeisti,ir kury laika po lap bus jie pratekami jie wistiek pasidarys nepratekamais...nes tos saaugos atsinaujina vis,kitos paneles bando naturalia medicina,akupanktura,bet as asmeniskai neswaistau laiko ir pinigu weltui,cia mano nuomone,nesupykit, wub.gif bet mane jau gywenimas ismoke buti stipria,ir netiketi kazkokiais extrasensais ar kzk panasaus,nes be gydytoju pagalbos as netapsiu nestuke.gif
Atsakyti