QUOTE(CyBer @ 2013 08 27, 10:50)
Kiek teko susidurti, tai tiek pries IUI, tiek pries IVF pataria/rekomenduoja pasidaryti GN. Kam svaistyti tuos nemokamus 4 IVF. Tiek kiek daktarai man braize schemu, zingsnis po zingsnio, nei vieno is ju nepraleidziant ir nepersokant - GN budavo pries IUI.
sweikutes,tu brangioji maisai iui ir ivf. atliekant iui butini kiausintakiai,nes tik atlieka insteminacija,su apdorota sperma y moters gimda,o jau ten jie patys turi rasti kelia kiausintakiuose apwaisinti kiausinely,tam reikalui butini sweik pratekami kiausintakiai,o ivf apeina wisa ta reikala,nes jau embrionuka ar tai blastute sodina tiesiai y gimda ir ji ten turetu pasilikti..et buna wisko...tad tikiu pries iui butina gn,bet pries ivf nelabai tiketina,
tikiuosi issireiskiau aiskiai,nepykit,kad taip ysibroviau,bet bandau padeti,kuom pati tik galiu
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 27, 09:27)
Pirma syk girdziu kad pries IVF primygtinai siulo GN
Na bet gal as dar kazko nezinau. Jau man stimuliacijos prasides uz 2 savaiciu ir iki siol man niekas neminejo apie GN daryma
O del pinigu, tai aciu dievui esu valstybeje kuri kompensuoja 4 IVF tad svaistyti ju neprireiks.
As tik isivaizduoju kad jei kaiusintakiai pazeisti ir juos ten kazkaip praplecia pries IVF tai padidina nestumo ne vietoj tikimybe. Kam juos plesti nesuprantu, juk embrionas patalpinamas i gimda ir kiausintakiai cia kaip ir nebereikalingi
?
teisingai sakai,kiti daktarai pazeistiems kiausintakiam pries ivf net siulo juos pasalinti,ne wisais atwejais as cia sakau,arba klipsus uzdeda,kad embrionukas ar blastute nenukeliautu kur nereikia,bet cia nesakau wisur,bet esu girdejus kaikur taip daro,kad padidinti
tikimybe.va pazystamai buwo abu nepratekami,pirmas ivf pastojo,bet deja newietoj,tai daktare patare pasalinti abu,aisku buwo sunkus sprendimas,bet ji sutiko,ir pastojo db su dwynykais .bet deja tik is 4karto,bet pastojo:)cia lt.
Papildyta:
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 08 27, 08:48)
Mergaitės noriu paklausti Jūsų patarimo, ar verta darytis GN, jei prieš 5 metus man dare laparoskopiją (jos metu šalino cistą), kartu apžiūrėjo kiaušintakius ir sakė, kad viskas ten gražu ir pratekama?
labuka
visu pirma kiek laiko planuojat leliuka?jei ilgiau nei metus,tai taip daktarai pirma sakys gn ir wyro turta issitirti,jei wiskas ten ok,tada ieskos kitu priezasciu,..
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 27, 05:10)
Taip man sake kad saaugos atsinaujina 90 Proc atveju. Gal ne tiek ju daug, jos greiciausiai gi uzauga ten kur buvo peiliu ar tuo lazeriu liesta, taciau kai pagalvoji kokie gi tie kiausinakiukai mazi ir ploni, tai jei juos ten kraspste ir bande atvert tai begydami jie turbut vel uzsitrauke.
Ai ka darysi. Tai kad man IVF greiciau nusisviecia nei galimybe darytis GN, tiesiog galvojau jeigu IVF nepavyktu gal reiks pasidaryt GN ir ziuret ar dar IVF daryt ar gal dar bandyt kazka gaivinti ir tiketis stebuklo, nes ju buna buna, atveju daug girdetu kad su taip tariamais nepratekamais kiausintakiais pastoja..
Kadangi jau experte save vadini sioj srity
gal girdejai ar yra kokiu nors veiksmingu budu tiem varganiem vos pratekamiem kiausintakiam pagelbet atsigauti?
lap pagalba weiksmingiausia jiems,bet jie jau pazeisti,ir kury laika po lap bus jie pratekami jie wistiek pasidarys nepratekamais...nes tos saaugos atsinaujina vis,kitos paneles bando naturalia medicina,akupanktura,bet as asmeniskai neswaistau laiko ir pinigu weltui,cia mano nuomone,nesupykit,
bet mane jau gywenimas ismoke buti stipria,ir netiketi kazkokiais extrasensais ar kzk panasaus,nes be gydytoju pagalbos as netapsiu