QUOTE(Rute @ 2011 03 14, 16:31)
Turiu tavo džiugesį truputį nuleisti ant žemės.. Nuo to kad GN parodė 'geresnius' rezultatus niekas nesikeičia. Nepamiršk, kad pravalytas, atidarytas, atvertas kiaušintakis ne visada atlieka savo prigimtines funkcijas. Nei vienas gydytojas neduoda garantijos, kad kiaušintakis yra veiksnus ir atlieka savo paskirtį. Kaip man latvių gydytojas sakė: 'čia tau ne kanalizacijos vamzdis, kad pravalei ir vėl viskas kaip anksčiau". Todėl, jei veiksnus tik vienas jau anksčiau atvertas kiaušintakis aš tikrai mąstyčiau ar verta mesti pinigus IUI darymui. Geriau jau tiesiai prie IVF'o.
Čia yra tik mano asmeninė nuomonė.
Čia yra tik mano asmeninė nuomonė.
Na taip, dziugesi truputi nuleidai ant zemes, bet kiek suprantu ir kiek atsirenku, tiesa manau rasai. As ir pati tokios nuomones,kad kiausintakis tai ne kanalizacijos vamzdis... taciau kai jis atviras ir kai jis uzdaras, juk visai kitokios galimybes gali buti,m? juk pasaulyje stebuklu buna,ka?
Be to po laparoskopijos man daktaras pasake tik blogas naujienas, kurios matyt nebuvo siaip isdestytos is galvos.. tai as ta dziugesi tik toki ir telaikiau (ir bandysiu dar palaikyt) mazyti...
Na o del IUI darymo tai nesupratau is kur istraukei? kazka matyt maisai,nes mes tokios proceduros niekad nezadejom daryt,net negalvojau apie ja, nes kiek mano zinojimu ir skaitymu tai IUI yra dirbtinis apvaisinimas del gaminamo mazo spermos kiekio, nedideles spermatozoidu koncentracijos ar spermatozoidu judrumo.Su mano vyru tvarkele siaip! Sita procedura taip pat gali buti taikoma nevaisingumui gydyti del gimdos kaklelio gleivines problemu ar imunologiniu moters veiksniu.. bet jei kiausintakiai yra nesveiki, tai taikoma IVF.
Ar as neteisi?