QUOTE(RedaMa @ 2013 08 08, 12:25)
Sveikos merginos
Noriu as padrasinti visas, kuriu si procedura dar laukia. Man ja atliko si ryta Jurininkuose. Tikrai nera taip baisu kaip as isivaizdavau ir nors esu labai jautri skausmui tikrai galiu drasiai sakyti kad si procedura nors ir nera maloni, bet tikrai nera labai skausminga ir tikrai istveriama.
RedaMa, manau, kad visoms skirtingai
as irgi buvau nusiteikus, kad neskaudes, galvojau, kad moterys perdeda, bet ziauriai skaudejo
todel manau, kad skausmas priklauso nuo kiausintakiu bukles ir ar nuskausminamuju pries procedura moterys buna isgerusios
Bet smagu girdet, kad jums skaudejo tik truputi
QUOTE(Renalta @ 2013 08 08, 15:00)
Man GN darys vaisingumo klinikoje ir sake darys su narkoze, tai nejau ir tada skaudes
ar jums be narkozes dare?o GN daryti butina iūskarto po mmm ?nes man kaip tik tos dienos vakara nusimato vyro seneles 90-metis tai bijau kad nieko nenoresiu
Man nedare, nors tikrai buciau norejus, kad butu padare, nes labai labai skaudejo, bet manau, kad butu uzteke kokio nimesil isgert, tai skausmas butu istveriamas. O siaip cia kiekvienai indvidualiai - vienoms skauda, kitoms ne
O daryti reikia iki 11 CD. Pvz man mmm buna 7 dienas, tai GN galejau daryt tik 8-10 CD