Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(Cristina @ 2013 07 16, 19:14)
sveikute

tau gydytoja sake kad gimdos nuotrauka pravalo ???

Siandien gydytojas Dirzauskas man sake, kad jei yra nezymus kiausintakiu suaugimai, jie prasivalo kontrasto leidimo metu, taip, kad pastoti galima ir po atliktos gimdos nuotraukos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2013 07 15, 10:39)
Dakterė sakė, kad viskas tvarkoje su mano kiaušintakais thumbup.gif , ir galimas daiktas šiek tiek „pravalė“ tą mano dešinįjį kiaušintakį.  Sakė ši ciklą mėginti pastoti, jei nepasiseks, tai kitą ciklą jau stimuliuotis.
Visos stiprybės! 4u.gif Svarbu nebijoti 4u.gif !

Labas visoms! 4u.gif kita treciadieni man UK darys gimdos nuotrauka. Bus 10 CD. Norejau paklausti ar galima toliau planuoti ir daryti ND tarkim 14-17 CD? 4u.gif uzsienio forumuose skaiciau, kad galima, bet gal konkreciai yra daktaru klause Lietuvoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2013 07 23, 20:45)
Labas visoms!  4u.gif kita treciadieni man UK darys gimdos nuotrauka. Bus 10 CD. Norejau paklausti ar galima toliau planuoti ir daryti ND tarkim 14-17 CD?  4u.gif uzsienio forumuose skaiciau, kad galima, bet gal konkreciai yra daktaru klause Lietuvoje?  4u.gif

tai ziursi kaip jausies 4u.gif jei pakraujuosi, manau geriau susilaikyti 4u.gif
man nors ir laaabai lengvai GN praejo, bet man kokia gera savaite buvo nemalonu, tai nieko nedarem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#AG# @ 2013 07 24, 09:22)
tai ziursi kaip jausies  4u.gif jei pakraujuosi, manau geriau susilaikyti  4u.gif
man nors ir laaabai lengvai GN praejo, bet man kokia gera savaite buvo nemalonu, tai nieko nedarem  4u.gif

aga, jei skaudes nieko nedarysim rolleyes.gif bet idomu, ar galima test planavima po rentgeno is karto ta pati cikla? 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2013 07 24, 18:34)
aga, jei skaudes nieko nedarysim  rolleyes.gif bet idomu, ar galima test planavima po rentgeno is karto ta pati cikla?  4u.gif  g.gif

mes tai po tos savaites pertraukos tesem smile.gif
manau kad galima.
Atsakyti
Na va, man jau padare GN - ziauriai skaudejo verysad.gif taip, kad asaros tekejo upeliais, kojos ir rankos pradejo drebet nevaldomai. Po proceduros negalejau miegot nakti, o kita diena vaiksciojau susirietus, nes atrode, kad viskas viduj plista. Bet galvoju, kad tas skausmas priklauso nuo to ar jusu kiausintakiai uzsikimse. Mano atveju paaiskejo, kad vienas kiausintakis yra uzsikimses verysad.gif kai buvo leidziamas kontrastas jauciau toki lengva mmm skausma. Bet gydytoja tuo pat metu ziurejo i ekrana ir mate, kad niekaip negali "pramusti" to antro kiausintakio, t.y. jo nesimate ekrane ir bande "ipurksti" daugiau kontrasto - o tada skausmas atejo per 1 sekunde ir kokius 10 kartu stipresnis nei mmm skausmai! blink.gif Tai va, mano patarimas butu toks - isgerkit gan stipriu nuskausminamuju, nes dazniausiai ne viena is musu nezinom, ar kiausintakiai neuzsikimse yra ir ar skaudes proceduros metu 4u.gif Dabar jau viskas uzsimirso ir esu laiminga, kai zinau, kokia mano situacija ir kad nors vienas kiausintakis veikia bigsmile.gif pirmadieni dar eisiu skano daryt rolleyes.gif

o cia video apie pacia procedura - gal kam idomu ax.gif

gimdos nuotrauka
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Noriu as padrasinti visas, kuriu si procedura dar laukia. Man ja atliko si ryta Jurininkuose. Tikrai nera taip baisu kaip as isivaizdavau ir nors esu labai jautri skausmui tikrai galiu drasiai sakyti kad si procedura nors ir nera maloni, bet tikrai nera labai skausminga ir tikrai istveriama. Ir trunka ji tikrai labai neilgai!!!! Taip kad nebijokite! Jokiu nuskausminamuju pries procedura negeriau tik gavau doze i uzpakali kai tik atvaziavau i ligonine. Buciau zinojus kad bus butent toks jausmas buciau tiek nedrebejusi laukdama tos proceduros biggrin.gif Tikrai nebijokite nes nera ko bijoti!!! Sekmytes visoms 4u.gif Ir kuo geresniu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedaMa: 08 rugpjūčio 2013 - 13:27
Man GN darys vaisingumo klinikoje ir sake darys su narkoze, tai nejau ir tada skaudes doh.gif ar jums be narkozes dare?o GN daryti butina iūskarto po mmm ?nes man kaip tik tos dienos vakara nusimato vyro seneles 90-metis tai bijau kad nieko nenoresiu doh.gif
Atsakyti
man dar liepe 6 dienas pries mm panaudoti zvakutes tada iskarto po mm darys GN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RedaMa @ 2013 08 08, 12:25)
Sveikos merginos  4u.gif Noriu as padrasinti visas, kuriu si procedura dar laukia. Man ja atliko si ryta Jurininkuose. Tikrai nera taip baisu kaip as isivaizdavau ir nors esu labai jautri skausmui tikrai galiu drasiai sakyti kad si procedura nors ir nera maloni, bet tikrai nera labai skausminga ir tikrai istveriama.

RedaMa, manau, kad visoms skirtingai 4u.gif as irgi buvau nusiteikus, kad neskaudes, galvojau, kad moterys perdeda, bet ziauriai skaudejo verysad.gif todel manau, kad skausmas priklauso nuo kiausintakiu bukles ir ar nuskausminamuju pries procedura moterys buna isgerusios 4u.gif Bet smagu girdet, kad jums skaudejo tik truputi 4u.gif

QUOTE(Renalta @ 2013 08 08, 15:00)
Man GN darys vaisingumo klinikoje ir sake darys su narkoze, tai nejau ir tada skaudes  doh.gif ar jums be narkozes dare?o GN daryti butina iūskarto po mmm ?nes man kaip tik tos dienos vakara nusimato vyro seneles 90-metis tai bijau kad nieko nenoresiu  doh.gif

Man nedare, nors tikrai buciau norejus, kad butu padare, nes labai labai skaudejo, bet manau, kad butu uzteke kokio nimesil isgert, tai skausmas butu istveriamas. O siaip cia kiekvienai indvidualiai - vienoms skauda, kitoms ne 4u.gif O daryti reikia iki 11 CD. Pvz man mmm buna 7 dienas, tai GN galejau daryt tik 8-10 CD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2013 08 08, 18:38)
RedaMa, manau, kad visoms skirtingai  4u.gif as irgi buvau nusiteikus, kad neskaudes, galvojau, kad moterys perdeda, bet ziauriai skaudejo  verysad.gif todel manau, kad skausmas priklauso nuo kiausintakiu bukles ir ar nuskausminamuju pries procedura moterys buna isgerusios  4u.gif Bet smagu girdet, kad jums skaudejo tik truputi  4u.gif
Man nedare, nors tikrai buciau norejus, kad butu padare, nes labai labai skaudejo, bet manau, kad butu uzteke kokio nimesil isgert, tai skausmas butu istveriamas. O siaip cia kiekvienai indvidualiai - vienoms skauda, kitoms ne  4u.gif O daryti reikia iki 11 CD. Pvz man mmm buna 7 dienas, tai GN galejau daryt tik 8-10 CD  4u.gif

tai jei man mm buna 3 dienas tai jau 4-5 d. reikia daryti GN?ar galima ir veliau ?
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 08 08, 21:00)
tai jei man mm buna 3 dienas tai jau 4-5 d. reikia daryti GN?ar galima ir veliau ?

Renalta, man sesele aiskino, kad reikia atlikti iki 11CD ir tada, kad jau visiskai nebera kraujo 4u.gif tai taip iseina, kad gali daryt nuo 4 iki 10 CD, bet dar pasitikslink su savo gydytoja 4u.gif
Atsakyti