Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

laba, na va, ir man atliko gimdos nuotrauka. gavau i rankas 3 nuotraukas. daktare paaiskino, kad itariamos pertvaros nemato, kiausintakis vienas pratekamas, kitas taip pat tik sunkiau.
pries procedura siek tiek nerimavau, bet buvau pasiruosus bet koki skausma iskest. bet mano nuostabai atejo anestezologas, pora klausimu ir visa procedura pramiegojau. pabudau po visko. jauciausi gerai. pora dienu rausvai kraujavo. 5 dienas ramus gyvenimas be basketball.gif , be showoff.gif , be smileysex.gif .
nuotrauka dare per O. ar nieko tokio, skaiciau cia forume, kad daroma iki O. kazi nieko blogo?
Atsakyti
Sveikos merginos,
esu sunerimusi, vakar atliko man sia procedura ,,gimdos nuotrauka,,. Mano manymu sia procedura tikrai galima istverti, pats nemalonumas yra tada kai leidzia skysti. Jausmas toks, kaip per l.l. Stiprias mmm smile.gif daktare liepe skaiciuoti iki 10, o spejau suskaiciuoti tik iki 7 smile.gif
o neramina, tai, kad vakar visa diena bego ruzavas skystis - tai normalu, bet siandien vakare pradejo kraujuoti ir mausti pilva. Gal zinote ar tai normalu
Atsakyti
Pasidalinsiu savo įspūdžiais ir aš. Kai gydytojas pasakė, jog reikalinga gimdos nuotrauka puoliau i paniką. Internete sėdėjau gerą pusdienį ir rinkausi informaciją smile.gif Na, bet ką padarysi, atėjo ta lemtinga diena. Nuvažiavau į Jūrininkų ligoninę, mane priėmė nuostabi slaugytoja (gaila vardo ir pavardės nepažiūrėjau), man paaiškino visą procedūrą nuosekliai, parodė kokie vaistai bus leidžiami ir t.t. Nuotrauką darė gydytojas M. Diržauskas. Jei kam idomu, tai galiu detaliau paaiškinti kaip tai daroma: atsiguli ant stalo (ne ginekologinės kėdės), i gimdos kaklelį įkišamas kateteris storiu 5mm. Tada suskausta stipriai, bet šaukti nereikia. Po maždaug pusės minutės reikia atsigulti tiesiai ant stalo ir per tą kateterį suleidžiamas "kontrastas" (taip gydytojas jį vadina). Tada skausmas( toks plėšiantis) trunka kokia minutę. Gydytojas patarė neįsitempti, kad lengviau pratekėtų kontrastas, ir tada daroma nuotrauka. Kateteris ištraukiamas, sesute paduoda servetėlių, nes tas skystis labai lipnus. Nuotrauka įduoda iš kart po procedūros. Visą tą laiką su manimi bendravo gydytojas, sesutė glostė ranką. Žodžiu moterys, merginos, tikrai nesibaiminkite, procedūra nėra maloni, bet tikrai šaukti ir mirti nereikia smile.gif Sėkmės visoms..

P.S. Na aš čia papasakojau kaip man buvo, gal kitos turi kitokią patirtį...
Papildyta:
QUOTE(Suzibejo @ 2013 05 21, 20:31)
Sveikos merginos,
esu sunerimusi, vakar atliko man sia procedura ,,gimdos nuotrauka,,. Mano manymu sia procedura tikrai galima istverti, pats nemalonumas yra tada kai leidzia skysti. Jausmas toks, kaip per l.l. Stiprias mmm smile.gif daktare liepe skaiciuoti iki 10, o spejau suskaiciuoti tik iki 7 smile.gif
o neramina, tai, kad vakar visa diena bego ruzavas skystis - tai normalu, bet siandien vakare pradejo kraujuoti ir mausti pilva. Gal zinote ar tai normalu

man sakė, kad galiu pakraujuoti porą dienų...
Atsakyti
Dar turiu tokį klausimą... Ar gimdos nuotrauka yra daroma, kad matyt kiaušintakių pratekamumą ar tas leidžiamas kontrastas dar ir pravalo kiaušintakius????
Atsakyti
QUOTE(Cristina @ 2013 06 05, 10:45)
Dar turiu tokį klausimą... Ar gimdos nuotrauka yra daroma, kad matyt kiaušintakių pratekamumą ar tas leidžiamas kontrastas dar ir pravalo kiaušintakius????

Nepravalo tikrai. Pravalymui yra daroma laparoskopija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 05 birželio 2013 - 10:39
QUOTE(Iveina @ 2013 06 05, 11:39)

Ačiū, taip ir maniau
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 06 05, 10:39)

Tikra tiesa, pravalo kiaušintakius tik laparoskopija. Aš būtent po jos pastojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuotrauka parodė, kad kiaušintakiai pratekami. Dabar reikia tirti vyrą. O sakykite merginos, kažkas rašete, kad vaistais stimuliuojama ovuliacija. Gal kas galit pasidalint patirtimi??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristina @ 2013 06 05, 12:24)
Nuotrauka parodė, kad kiaušintakiai pratekami. Dabar reikia tirti vyrą. O sakykite merginos, kažkas rašete, kad vaistais stimuliuojama ovuliacija. Gal kas galit pasidalint patirtimi???  ax.gif

Oi, daug pasakoti doh.gif Verčiau paskaityk nuo pradžios "Ovuliacijos stimuliacija" temutę- ten pirmame psl viskas smulkiai aprašyta, o dalyvaujančios merginos patars kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal galit į až parašyt Mieženienės kontaktus Tilto g. - jau antra diena skambinu internete rastais kontaktais (registratūros) - arba telefonas pasikeitęs ar dar bala žino kas, nes jokių gyvybės ženklų.
Atsakyti
Sveiki,
pasidalinsiu savo patirtimi. Šiandien 10.00 val VK dariausi gimdos nuotrauką pas Gyd. Visockienę.
Tik įėjusi į kliniką supildžiau dokumentus dėl anestezijos ir sutikimo darytis šią procedūrą. Asmeniškai baisiai bijojau anestezijos, nes niekada nebuvau turėjusi. Su baime atsiguliau į ginekologinę kėdę, anesteziologė apsklausinėjo dėl lygų, paruošė kateterį, visą laiką buvau užimerkusi, ir vis kalbinau anesteziologę, net nepamenu, kada užmigau, žiuriu tik guliu apklota šiltai, toks jausmas kaip atsibudus ryte po miego, nesijautė jokio skausmo nieko, lyg nieko nebuvo net daryta.
Dabar 12.00 sedžiu darbe lyg niekur nieko, jokio maudimo, jokio pykinimo. Tikiuosi nepasireikš ir šalutiniai simptomai po procedūros. Pati procedūra truko 15 minučių nedaugiau.
O svabiausia abu kiaušintakiai pratekami. Kairiuoju kiaušintakiu kontrastas labai greitai rado kelia, dešiniuoju iš pradžių rodė, kad nepratekamas, paskui po kiek laiko ir ten pratekėjo. Dakterė sakė, kad viskas tvarkoje su mano kiaušintakais thumbup.gif , ir galimas daiktas šiek tiek „pravalė“ tą mano dešinįjį kiaušintakį. Sakė ši ciklą mėginti pastoti, jei nepasiseks, tai kitą ciklą jau stimuliuotis.
Visos stiprybės! 4u.gif Svarbu nebijoti 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2013 07 15, 12:39)
Sveiki,
pasidalinsiu savo patirtimi. Šiandien 10.00 val VK dariausi gimdos nuotrauką pas Gyd. Visockienę.
Tik įėjusi į kliniką supildžiau dokumentus dėl anestezijos ir sutikimo darytis šią procedūrą. Asmeniškai baisiai bijojau anestezijos, nes niekada nebuvau turėjusi. Su baime atsiguliau į ginekologinę kėdę, anesteziologė apsklausinėjo dėl lygų, paruošė kateterį, visą laiką buvau užimerkusi, ir vis kalbinau anesteziologę, net nepamenu, kada užmigau, žiuriu tik guliu apklota šiltai, toks jausmas kaip atsibudus ryte po miego, nesijautė jokio skausmo nieko, lyg nieko nebuvo net daryta.
Dabar 12.00 sedžiu darbe lyg niekur nieko, jokio maudimo, jokio pykinimo. Tikiuosi nepasireikš ir šalutiniai simptomai po procedūros. Pati procedūra truko 15 minučių nedaugiau.
O svabiausia abu kiaušintakiai pratekami. Kairiuoju kiaušintakiu kontrastas labai greitai rado kelia, dešiniuoju iš pradžių rodė, kad nepratekamas, paskui po kiek laiko ir ten pratekėjo. Dakterė sakė, kad viskas tvarkoje su mano kiaušintakais thumbup.gif , ir galimas daiktas šiek tiek „pravalė“ tą mano dešinįjį kiaušintakį.  Sakė ši ciklą mėginti pastoti, jei nepasiseks, tai kitą ciklą jau stimuliuotis.
Visos stiprybės! 4u.gif Svarbu nebijoti 4u.gif !

sveikute

tau gydytoja sake kad gimdos nuotrauka pravalo ???

Atsakyti