Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

Juney drinks_cheers.gif
Negazdinkim GN besiruosianciu adatom tvirtinamom prie gimdos ir be ju merginos nervinasi, o tokius dalykus pasiskaicius tai tik i kurumus lekt huh.gif bijau.gif
Galbut turejote galvoje kateteri? Tada taip, ji veda ir per ji leidzia kontrasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 04 09, 10:11)
Juney drinks_cheers.gif
Negazdinkim GN besiruosianciu adatom tvirtinamom prie gimdos ir be ju merginos nervinasi, o tokius dalykus pasiskaicius tai tik i kurumus lekt huh.gif  bijau.gif
Galbut turejote galvoje kateteri? Tada taip, ji veda ir per ji leidzia kontrasta mirksiukas.gif

na taip blush2.gif matyt kateteris, nes butent per ta daikta leido skysti rolleyes.gif Na bet sekanti cikla ( po 4 metu)turesiu dar viena GN, as jau dabar sapnuoju sapnus apie tai. Baisiau ne pats procesas o rezultatas,iskenciau ir toliau iskesiu, kad tik viskas butu ok smile.gif
Atsakyti
Man buvo nuotykis, kad padarius GN, kairysis kiaušintakis geras, dešinysis blogas. Po kelių metų per laparoskopiją - kairysis blogas, dešinysis geras. Daktarė svarstė vienaip kitaip ir nutarė, kad nuotrauką apvertė atvirkščiai.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 18, 09:41)
Man buvo nuotykis, kad padarius GN, kairysis kiaušintakis geras, dešinysis blogas. Po kelių metų per laparoskopiją - kairysis blogas, dešinysis geras. Daktarė svarstė vienaip kitaip ir nutarė, kad nuotrauką apvertė atvirkščiai.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gerai, kad nors prisipazino pati suklydusi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 18, 12:41)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tai tikrai kuriozas
Atsakyti
QUOTE(Juney @ 2013 04 18, 20:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai gerai, kad nors prisipazino pati suklydusi...  thumbup.gif

Ne, nuotrauką dare ankstesnė daktarė biggrin.gif
Atsakyti
Na va mergaitės - man jau padaryta GN thumbup.gif ėjau nerimaudama labiau del to, kad nežinojau kaip viskas vyks, nei dėl skausmo. o plius ir valgyt norėjau beveik parą nevalgius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif maždaug valandą prieš GN davė žvakutę, o paskui pradėjo pačią procedūrą. Asmeniškai man buvo ganėtinai skausmingas nuskausminimas, nei pati procedūra po to nelemtojo nuskausminimo. rolleyes.gif
tačiau gautas rezultatas viską atperka - išvada - jokių pakitimų ar kitų trukdžių pastojimui nėra clap.gif po to jau nieko nebeskauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2013 04 20, 09:47)
Na va mergaitės - man jau padaryta GN  thumbup.gif ėjau nerimaudama labiau del to, kad nežinojau kaip viskas vyks, nei dėl skausmo. o plius ir valgyt norėjau beveik parą nevalgius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif maždaug valandą prieš GN davė žvakutę, o paskui pradėjo pačią procedūrą. Asmeniškai man buvo ganėtinai skausmingas nuskausminimas, nei pati procedūra po to nelemtojo nuskausminimo.  rolleyes.gif
tačiau gautas rezultatas viską atperka - išvada - jokių pakitimų ar kitų trukdžių pastojimui nėra  clap.gif po to jau nieko nebeskauda biggrin.gif

thumbup.gif o sakykite ar ta žvakutė taip pat dėl nuskausminimo, ar dar atskirai leido nuskausminančius vaistus? Man prieš 4 m. be jokių žvakučių ir nuskausminamųjų darė unsure.gif tai teko pakentėti. Dabar rodos man tegu puikų rezultatą bet iškesių tą skausmą kurį teko iškęsti ax.gif
Atsakyti
ta žvakutė buvo tikrai nuo skausmo, gaila kad nepamenu, kokia sudėtis... ziauriausias jausmas buvo kai kažką dezinfekuojančio ir nuskausminančio purškė ir po to leido vaistus nuo skausmo... po to man jau nieko neskaudėjo... pats tas medžiagos leidimas visiškai neskausmingas buvo smile.gif dėl gerų rezultatų galima viską pakentėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2013 04 21, 12:03)
ta žvakutė buvo tikrai nuo skausmo, gaila kad nepamenu, kokia sudėtis... ziauriausias jausmas buvo kai kažką dezinfekuojančio ir nuskausminančio purškė ir po to leido vaistus nuo skausmo... po to man jau nieko neskaudėjo... pats tas medžiagos leidimas visiškai neskausmingas buvo smile.gif dėl gerų rezultatų galima viską pakentėti smile.gif

Jūs teisi, tikrai galima pakentėti dėl gerų rezultatų drinks_cheers.gif .Bet va nepamenu ar man ten ką purškė . Man tik komentavo ką darė - kad tvirtino kateterį gimdoj, kas man nepatiko, nes jai ten gavosi nesklandžiai tai taisė ir taisė, man buvo nemalonu, o po to skystį leido, nu ir nepasakyčiau kad gera, bet pakenčiama. Paklausiu savo gynės dėl žvakutės nuo skausmo, vis geriau nei nieko. Sako kad nuo baimių dėl skausmo gali patys kiaušintakiai užsispazmuoti... O viešpatie kaip bijau aš tų rezultatų.. fear.gif
Atsakyti
tik nesinervuok wink.gif viskas tikrai bus gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2013 04 22, 19:09)
tik nesinervuok wink.gif viskas tikrai bus gerai wink.gif

labai tikiuosi 4u.gif
Atsakyti