Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(Itare @ 2013 03 21, 21:38)
Man irgi patarė pasidaryti GN. gal galit paaiškinti, kuo skiriasi GN nuo kiaušintakių praeinamumo tikrinimo? nes kaip suprantu, tai iš GN viskas matosi, ar ne?
ar iš karto, kai kreipėtės pagalbos, Jums buvo skiriama tokia procedūra?  blink.gif  unsure.gif
truputį pasimetusi, nes visiškai žalia... tongue.gif o ir procedūros bijau kaip nežinia kas...

Labukas, Itare. Gn rodo kiausintakiu pratekamuma kai i gimda pilamas specialus skystis - kaip jis teka tavo kiausintakiais matoma ekrane nes atliekamas tam tikras rengenas. Dar galima patikrinti kiausintakiu bukle laporoskopijos budu- atliekama operacija - 2-3 mazi pjuviukai pilvo sonuose, įleidziami mazi zondai kuriu pagalba galima matyti kaip atrodo tavo brangieji kiausintakiai- pratekami ar ne tiesus ar visngiuoti ir panasiai. Linkiu kad jie butu kuo geriausios bukles, sekmes 4u.gif
Atsakyti
O manes siandien GN laukia.. is tos baimes, net kosmarus apie ja sapnavau doh.gif doh.gif
Atsakyti
kufuke kaip sekės GN? jei gerai suprantu, tai GN metu leidžiamas kažkoks skystis, žiūrima ekrane kaip viskas prateka, ar ne? skausminga procedūra? kaip reikėtų tam pasiruošti? ohmy.gif daktaras minėjo, kad reikia pasidaryti nėštumo testą prieš ir daugiau nespėjau paklausti... tongue.gif ar ilgai trunka procedūra? ačiū už informaciją ir palaikymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2013 04 02, 18:56)
kufuke kaip sekės GN? jei gerai suprantu, tai GN metu leidžiamas kažkoks skystis, žiūrima ekrane kaip viskas prateka, ar ne? skausminga procedūra? kaip reikėtų tam pasiruošti? ohmy.gif daktaras minėjo, kad reikia pasidaryti nėštumo testą prieš ir daugiau nespėjau paklausti... tongue.gif ar ilgai trunka procedūra? ačiū už informaciją ir palaikymą smile.gif

Prisiduodu, 17.05 suleido vaistus ir dave dar zvakute isidet. 17.45 pradejo leist skysti, pradejo man darytis silpna, nuo skausmo, baimes ir streso, dave eterio, pasodino, prijunge spaudima ir pulsa matuojanti aparata, spaudimas sukilo iki 160/100, pulsas 105, juoda akyse pasidare. Pasnekino mane, vel pradejo leist skysti, beliko maudimas ir galvos svaigulys. Zodziu, kiausintakiai praeinami, viskas gerai
Jei jau esi po ovuliacijos sito testo darytis nebegali 4u.gif
Man truko puse valandos, bet vaistus suleido pries daugiau nei puse valandos iki pradzios, skaudejo tikrai
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 04 02, 21:14)
Prisiduodu, 17.05 suleido vaistus ir dave dar zvakute isidet. 17.45 pradejo leist skysti, pradejo man darytis silpna, nuo skausmo, baimes ir streso, dave eterio, pasodino, prijunge spaudima ir pulsa matuojanti aparata, spaudimas sukilo iki 160/100, pulsas 105, juoda akyse pasidare. Pasnekino mane, vel pradejo leist skysti, beliko maudimas ir galvos svaigulys. Zodziu, kiausintakiai praeinami, viskas gerai
Jei jau esi po ovuliacijos sito testo darytis nebegali 4u.gif
Man truko puse valandos, bet vaistus suleido  pries daugiau nei puse valandos iki pradzios, skaudejo tikrai

Pasikoreguoju, kad bendroj sumoj su pasiruosimu ir t.t. truko puse valandos, pati procedura gal kokias 5 minutes.. siaip berods iki 14 CD gali daryt g.gif
Tundra as.. doh.gif doh.gif
kaip suprantu man dare ne GN, o butent ta kiausintakiu praeinamumo tyrima, kuris daromas ne su rentgenu, o su vaginaliniu echo.. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufuke: 03 balandžio 2013 - 08:36
Kufuke, viskas baigta, dziaukis rezultatais 4u.gif
Tada taip, tau ne GN buvo, nes GN metu suleidzia kontrasta ir daro rentgena. Ale kakoj skirtum - praeinami kiausintakiai ir super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 04 03, 09:54)
Kufuke, viskas baigta, dziaukis rezultatais  4u.gif
Tada taip, tau ne GN buvo, nes GN metu suleidzia kontrasta ir daro rentgena. Ale kakoj skirtum - praeinami kiausintakiai ir super thumbup.gif

Tai koks skausmas tada ta GN blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Na, bet teisingai sakai, jau atkenteta, ir rezultatas aiskus blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Individualiai mirksiukas.gif Man - jokio mirksiukas.gif Nemalonu ir tiek, per citologini bjauriau buna ax.gif
Manau nezinia labiausiai gasdina ir visi pojuciai 'uzsiastrina' tuo tarpu ir skausmo pojutis atrodo pasitrigubina, o jei eitum antra karta jau zinodama kas laukia, tai butu eiline apziura ir tiek... smile.gif
Ko gi nepadarysi del nestuke.gif... rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar ir as apturejau sia procedura... cool.gif
Negeriau jokiu nuskausminamuju, nei pries tai, nei paskui, ir galiu patikinti - nieko tikrai neskauda. Proceduros metu jausmas kaip per mmm rolleyes.gif
Buvo baisu vien del to, kad pries tai internete prisiskaiciau, kaip tai skausminga, kaip moterytes alpsta, kraujuoja siaubingai paskui ir is ligonines iseina tik su palyda. Ta proga ir as SB tempiausi doh.gif
Beje iskart po to vaziavome pietauti ir ilgiausiai vaiksciojome parke.
Taigis mano pojuciai tik siek tiek nemalonus, vien del to, kad psichologiskai bijojau, o pasirodo veltui, tikrai per citologini daugiau nemalonu buna.
Rezultatu, tiesa, nezinau, mat juos siuncia mano gydytojui, pas kuri einu kita savaite.. tikiuos viskas bus OK ax.gif

Atsakyti
aciu uz informacija smile.gif va net ir nezinojau, kad reikia iki ovuliacijos GN darytis... tik pas mane ji praktiskai nevyksta, tai turbut isvis jokio tada skirtumo... pasiklausinesiu dar daktaro, nes pasirodo, kad dar teks susitikt iki GN - pas vyra irgi nelabai gerai, neaisku, kaip viskas koreguosis... sad.gif liudnos mintys, stengiames save motyvuot blink.gif
Atsakyti
labukas mergytes, manau kekvienai individualiai. Pries GN buvau nusiteikusi tikrai gerai, bet kai pradejo man tvirtinti kazkoka adata prie gimdos sieneliu ar kur ten, tai oi oi, galvojau prikrausiu is "malonumo" blink.gif O gal mane tirianciai gynei nepavyko labai sklandziai "paruosti" Nu vienu ar kitu atveju, turesiu dar viena GN po gero menesiuko, tai bus su kuo palyginti. Bet dabar , skirtingai nei pirma karta , yra begalinis baimes jausmas. fear.gif Tiesa, jau geriau isbijosiu kiek reikia, bet tegu rezultatai buna geri, nes atsakymas gasdina labiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 08, 06:47)
labukas mergytes, manau kekvienai individualiai. Pries GN buvau nusiteikusi tikrai gerai, bet kai pradejo man tvirtinti kazkoka adata prie gimdos sieneliu ar kur ten, tai oi oi, galvojau prikrausiu  is "malonumo" blink.gif O gal mane tirianciai gynei nepavyko labai sklandziai "paruosti" Nu vienu ar kitu atveju, turesiu dar viena GN po gero menesiuko, tai bus su kuo palyginti. Bet dabar , skirtingai nei pirma karta , yra begalinis baimes jausmas. fear.gif  Tiesa, jau geriau isbijosiu kiek reikia, bet tegu rezultatai buna geri, nes atsakymas gasdina labiau ax.gif

na cia gal kokia kita procedura Jums dare, ne GN, nes jokiu adatu jos metu niekas nenaudoja, tuo labiau gimdoje netvirtina... g.gif
bet siaip pritariu, individualu. kitoms ir tepineli imant skauda mirksiukas.gif
siaip as skausmui labai opi, tai stengiuos pries tai viska nuosekliai issiaiskinti ka ir kaip darys, nes labiausiai skauda, kai nezinau ka man daro... o kai viskas aisku tai daug ramiau rolleyes.gif
Atsakyti