Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(Bella Donna @ 2013 03 12, 16:07)
Sveikos,

kita treciadieni ir manes laukia sis baubas doh.gif Nepavyko niekaip daktares itikinti LP daryti, tai teks sita procedura iskesti... unsure.gif Ne tiek bijau, kiek neramu, kad tik viskas butu gerai, aisku nieko pakeisti negaliu, bet bijau, kad ten ko nors is to isgascio neuzspazmuotu ir rezultatai bus sssss schmoll.gif
Dabar galvoju: eit man ta diena i darba ar ne g.gif ?Procedura 8ryto, sake truks apie pusvalandi nuo atvaziavimo iki pabaigos proceduros, tai dar ir i darba speciau laisvai, bet neisivazduoju kaip su skausmu bus (jei bus...). Kaip darete?
Ir ar ne per velai man procedura, nes bus 11CD, o informaciniame lapelyje parasyta 7-10 CD darytis g.gif

Labas,
Nebijok, gal būsi iš tų, kurioms neskauda wink.gif Jei labai neramu išgerk prieš procedūrą nuskausminamųjų tabletę. Manau, kad tikrai į darbą gali eiti. O 11 cd tikrai ne per vėlai, nebent tau labai anksti ovuliacija būna. Sėkmės ir būtinai nusiteik, kad viskas bus gerai, viskas praeis ramiai smile.gif
Atsakyti
Aciu, Strazdane, liepe gydytoja gerti antibijotikus ir pora tableciu nuo skausmo is ryto pries procedura, taip ir darysiu.
Ir as tikiuosi, kad busiu viena is tu laiminguju, kurioms neskauda, nors superiniu skausmo toleravimu nepasizymiu blush2.gif cool.gif
Ne tiek bijau, kiek nervinuosi...
Dar neuzmaciau informaciniame lapelyje apie maista, ar valgyti galima pries procedura? Nualpsiu as ten ne nuo skausmo, o is bado, jei valgyt negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 03 12, 15:07)
Sveikos,

kita treciadieni ir manes laukia sis baubas doh.gif Nepavyko niekaip daktares itikinti LP daryti, tai teks sita procedura iskesti... unsure.gif Ne tiek bijau, kiek neramu, kad tik viskas butu gerai, aisku nieko pakeisti negaliu, bet bijau, kad ten ko nors is to isgascio neuzspazmuotu ir rezultatai bus sssss schmoll.gif
Dabar galvoju: eit man ta diena i darba ar ne g.gif ?Procedura 8ryto, sake truks apie pusvalandi nuo atvaziavimo iki pabaigos proceduros, tai dar ir i darba speciau laisvai, bet neisivazduoju kaip su skausmu bus (jei bus...). Kaip darete?
Ir ar ne per velai man procedura, nes bus 11CD, o informaciniame lapelyje parasyta 7-10 CD darytis g.gif

Sveika mirksiukas.gif

Aš labai džiaugiaus kad nėjau tą dieną į darbą, nes tikrai po procedūros pilvuką beveik visą dieną skaudėjo taip kad net reikėjo prigult.. Jeigu tik yra galimybė, pasiimk laisvą dieną, nes niekada negali žinoti kaip jausies. Gal kitos ir gerai jaučiasi po GN, bet čia labai individualu.
O GN man darė taip pat 11 CD, kadangi mano mm tęsias 7 dienas ir kaip tik dar po jų savaitgalis pakliuvo - nespėjome anksčiau. Na manau svarbiausia, kad ovuliacija kai darys GN pas tave dar nebūtų įvykus. Aš kadangi seku savo ovuliaciją, žinojau, kad jinai anskčiau 13 CD niekada nebūna. O tą ciklą kai darė GN ovuliacija dar ir suvėlavo smarkiai, mm atėjo 7 dienom vėliau, matyt organizmui vistiek buvo stresas g.gif
O šiaip nebijok - nieko ten baisaus ta GN mirksiukas.gif truputį skauda, bet labai trumpai.
Linkiu tau lengvos ir neskausmingos procedūros ir svarbiausia - pačių geriausių rezultatų mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Bella Donna @ 2013 03 12, 15:53)
Aciu, Strazdane, liepe gydytoja gerti antibijotikus ir pora tableciu nuo skausmo is ryto pries procedura, taip ir darysiu.
Ir as tikiuosi, kad busiu viena is tu laiminguju, kurioms neskauda, nors superiniu skausmo toleravimu nepasizymiu  blush2.gif  cool.gif
Ne tiek bijau, kiek nervinuosi...
Dar neuzmaciau informaciniame lapelyje apie maista, ar valgyti galima pries procedura? Nualpsiu as ten ne nuo skausmo, o is bado, jei valgyt negalima  biggrin.gif

Na man gydytoja liepusi buvo nevalgyt ir negert prieš procedūrą, ir dar iš vakaro Microlax procedūrikę pasidaryt.. blush2.gif
Atsakyti
Aciu aciu, Kleckiuk27, uz patarimus ir padrasinimus 4u.gif Nereikejo man apie GN isvis skaityti, nes dabar tai akys ir kelnes pilnos nerimo doh.gif rolleyes.gif
Nors darbas ir sedimas, bet manau visgi pasiimsiu diena laisva, jei gerai jausiuos po pietu nueisiu ir tiek, vis puse dienos 'susitaupys' biggrin.gif
Ovuliacija paprastai buna 14-16CD, tikiuosi nepasiankstins ax.gif

OOO, apie Microlax prasom placiau blink.gif O kam jos reikia... unsure.gif ? Nieko gine neminejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bella Donna: 12 kovo 2013 - 16:02
QUOTE(Bella Donna @ 2013 03 12, 16:01)
Aciu aciu, Kleckiuk27, uz patarimus ir padrasinimus 4u.gif Nereikejo man apie GN isvis skaityti, nes dabar tai akys ir kelnes pilnos nerimo doh.gif  rolleyes.gif
Nors darbas ir sedimas, bet manau visgi pasiimsiu diena laisva, jei gerai jausiuos po pietu nueisiu ir tiek, vis puse dienos 'susitaupys'  biggrin.gif
Ovuliacija paprastai buna 14-16CD, tikiuosi nepasiankstins ax.gif
OOO, apie Microlax prasom placiau blink.gif O kam jos reikia... unsure.gif ? Nieko gine neminejo...

Microlax - žarnynui valyt.. blush2.gif pagooglink ir suprasi smile.gif Na kiek skaičiau žarnyną išsivalyt reikalinga tam kad nuotraukoje geriau viskas matytųsi ir neužstotų vaizdo pašaliniai dalykai... ax.gif
Bet šiaip manau ir pati geriau jausiesi jei nemaišys pilnumo jausmas ar kokie kitokie nemalonūs pojūčiai rolleyes.gif

Viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
pranešk būtinai po procedūros kaip sekėsi ir jei dar kokių klausimų kils - klausk drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 03 12, 15:07)

jei eisi i darbuka tai pasiimk dar kelias tabletes i darba 4u.gif 4u.gif cia nuo skausmo, atsargumo delei 4u.gif man ta diena mauduliavo, nereikejo gert daugiau vaistu, bet atsarga gedos nedaro 4u.gif

del klizmutes, man irgi nieko neminejo ir tuose lapuose nieko nerase tai nesidariau smile.gif
tiesa pasakus pirma kart girdziu, nes kiek skaiciaus ir domejaus pries procedura, tai niekur nei viena nesidare smile.gif

as dar veliau dariausi, jei ziurint i ciklo diena 4u.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, gera skaityti raminancius jusu postus 4u.gif
Supratau del Microlax, nors daktare neminejo, bet dabar kai paaiskinai kokiu tikslu Kleckiuk naudojei, tai kaip ir logiska atrodo g.gif Lengvai kokiu kiviu su kefyru vakare uzvalgysiu, nereiks nei microlax, man visada suveikia cool.gif

AG, butinai turesiu su savim pora tableteliu nuo skausmo, gerai sakai - maza ka rolleyes.gif

Ir butinai prisiduosiu po visko 4u.gif
Aciu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
Man reikejo pasidaryt pora klizmuciu is vakaro.
Nevalgyt para iki proceduros, o vakare 1 Microlax 18 val vakare, kita Microlax 19 val vakare. Kitos dienos ryte dare GN.
Net lapelyje, kuriame buvo surasyta ka susipirkt, buvo irasytos dvi klizmutes. Sake kuo tustesnis zarnynas, tuo geriau matosi, tuo maziau pucia pilvuka kai svirkscia kontrasta.
Atliko Jurininkuose pati Salygiene, pas kuria ir lankiausi.
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Visą laiką šiame skyrelyje patarinėjau kad nereik bijot GN procedūros, bet dabar visiškai pakeičiau savo nuomonę.. ir manau, kad GN sutikite darytis tik kraštutiniu atveju - kai jau tikrai akivaizdu, jog galite turėti problemų su pratekamumu. O iš vis geriau manau prašykit iškart LP.
Papasakosiu savo istoriją. Sausio mėn man atliko GN - nepastojame dar tik 9 mėn, bet kai nuėjau pas gydytoją - labai greitai gydytoja "griebė jautį už ragų" ir pradėjo ieškot priežasčių kodėl nepastojame. Aš kaip ir apsidžiaugiau kad va gal pagaliau pasistūmės kažkas į priekį. Pasiūlė darytis GN kad pažiūrėt pratekamumą, ar nėra polipų ar kitokių trukdžių bei anot gydytojos lyg ir matė pertvarą mano gimdoje - nors nė viena gydytoja prieš tai jokių pertvarų nematė.. prigąsdino mane gydytoja kad jei yra pertvara gimdoje - net ir pastojus paskui gali būt problemų su išnešiojimu..
Pasidariau GN - viskas puikiai prateka, nėra jokių pertvarų ar pašalinių dalykų - apsidžiaugiau ir laukiu toliau. Po GN labai pagausėjo mm, labiau skaudėjo pilvuką per mm ir atsirado labai didelių krešulių. Nuėjau vakar pas kitą gydytoją kad su echo pažiūrėtų gal kas nors negerai.. Ir ką jūs manot - dėl GN susikaupė labai daug skysčio (neužfiksavau tik ar už gimdos tas skystis ar gimdoje), gavosi gimdos uždegimas, kurio gydyt nėra kaip. Skystis turėtų išsivaikščiot - bet per kiek laiko neaišku (gali užtrukt pusę metų, metus ar daugiau..). Gydytoja paaiškinio kad po to kai skystis išsivaikščios - liks sąaugų, kiek jų bus neašku, bet kad bus sakė tikrai, o dėl sąaugų pastot manau bus dar sunkiau.. Iki GN buvau pakankamai sveika - ovuliacija visada vyksta, hormonai susireguliavę, zarazos tirtos - nieko nerasta, vyras visiškai sveikas.. o dabar.. jaučiuosi bejėgė, kad nieko negaliu pakeist, laiko neatsuksiu atgal..
Nežinau, gal čia man tik vienai taip "pasisekė". niekas manęs neinformavo apie galimus šalutinius poveikius, apie tai kad po GN reikėtų pasisaugoti netgi apie 3-4 mėn., kad GN yra didelė intervencija į kūną ir "lengva ranka", kai dar nėra didelės būtinybės, negalima šios procedūros daryt..
Nepykit mergaitės kad neigiamas savo emocijas čia išliejau, bet tiesiog negalėjau čia neparašyt.. kad ateityje kurios darysis GN gerai pamąstytų ar joms tos procedūros tikrai reikia arba prašytų gydytojos iškart LP.
Atsakyti
Jau buvau nusiraminus del GN kol Kleckiuko posto neperskaiciau... fear.gif Siaubas, kaip tau nepasiseke, nera zodziu... console.gif Kaip supratau po GN kreipeisi i kita gydytoja, taip? Ar paaiskino kodel taip tau nutiko: del gydytojo dariusio GN nekompetencijos...? Neesu apie tai niekur nei girdejus, nei skaicius unsure.gif Koks gydymas jusu laukia?

Dar labai nustebau, kad jums patare po GN pasisaugoti 3-4 menesius blink.gif Jeigu per GN nieko neras, mums IUI sekanti menesi doh.gif Kaip tik daktare sake, kad kai nustos valytis dazai (ar kas ten per velnias cool.gif ), nepatingeti su ND, nes kiausintakius kazkaip 'prapucia' GN metu...Nieko nebesuprantu...Toks jausmas, kad kiek gydytoju, tiek nuomoniu schmoll.gif
Taip, GN yra intervencija, bet LP dar didesne + narkoze... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 03 15, 10:44)
Jau buvau nusiraminus del GN kol Kleckiuko posto neperskaiciau... fear.gif Siaubas, kaip tau nepasiseke, nera zodziu... console.gif Kaip supratau po GN kreipeisi i kita gydytoja, taip? Ar paaiskino kodel taip tau nutiko: del gydytojo dariusio GN nekompetencijos...? Neesu apie tai niekur nei girdejus, nei skaicius unsure.gif Koks gydymas jusu laukia?

Dar labai nustebau, kad jums patare po GN pasisaugoti 3-4 menesius  blink.gif Jeigu per GN nieko neras, mums IUI sekanti menesi  doh.gif Kaip tik daktare sake, kad kai nustos valytis dazai (ar kas ten per velnias cool.gif ), nepatingeti su ND, nes kiausintakius kazkaip 'prapucia' GN metu...Nieko nebesuprantu...Toks jausmas, kad kiek gydytoju, tiek nuomoniu schmoll.gif
Taip, GN yra intervencija, bet LP dar didesne + narkoze... unsure.gif

Nežinau Bella Donna, nepyk kad dabar tave sustresinau prieš procedūrą.. Tikiu, kad tau nieko blogo nebus - greičiausiai mano organizmas tiesiog taip sureagavo, o kitoms gal nieko blogo ta GN nepadaro unsure.gif Bet kuriuo atveju IUI tau be GN nedarys, tai manau tau nėra ko stresuot. viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
Niekas man nesakė prieš procedūrą apie jokius šalutinius poveikius - kaip tik kalbėjo kad tai kaip ir "gydomoji procedūra". Niekur ir neskaičiau apie tai kas gali blogo būti - niekur ir nerašo. Kažkaip netikiu kad dėl gydytojo nekompetencijos taip nutiko, gydytojas man pasirodė labai geras, o ir procedūra praėjo tikrai sklandžiai ir po jos tik pilvuką vieną dieną paskaudėjo ir patepliojo..
Taip, nuėjau pas kitą gydytoją kuri susiėmė už galvos pamačius kokiam "žygiui" ryžaus ir kokias pasekmes tai sukėlė..
Dabar sakė mano kiaušidės tiesiog "plaukioja" tame skystyje - greičiausiai ten kontrastas, kuris kaip man paaiškino gydytoja yra ganėtina agresyvus (su jodu) po GN nepasišalino ir gavosi toks nepiktybinis uždegimas gimdoj, kurio išgydyt nėra kaip.
Neskyrė man jokių vaistų - tik vitamino E, ir liepe laukt kol išsivaikščios viskas kažkada.. Net jei pastočiau netyčia dabar - sakė tie skysčiai nebus gerai ir skaudės pilvą ir dar velnias žino kokias pasekmes sukels..
Paklausiu gal kitų SM mergaičių - gal kam nors yra buvę skysčių gimdoj ar už jos ribų ir gal žinote kaip juos greičiau pašalint?
Atsakyti
Man GN atliko praktiskai para iki O, ir po jos pasake, dabar greit vaziuojat smileysex.gif Sake gan daznai po tos proceduros uzkimba naturaliai. Tai pir buvo- i masina ir namo atlikt reikaliuku. Nei man skaudejo, nei ka. O apie tokius skysciu susikaupimus pirma karta dabar isgirdau blink.gif Cia siame skyrelyje turbut visos ta "malonuma" atlaikiusios.
As labiau linkusi tiketi, kad ne viskas buvo tvarkoje paciame organizme, jei tas skystis nesugebejo issivaikscioti. Nes realiai jo po 2 paru jau ne kvapo nebelieka.
Kazkur cia saknys giliau pakastos....
Atsakyti