As irgi manau, kad neverta tokius pinigus moket tik, kad darytu narkoze. Tas skausmas yra pakenciamas. Aisku nemalonus tas skausmas bet jis trunka labai mazai, uztat po 15-25 min esi laisvas, as kazkaip po GN visai gerai jauciausi, tik tempe pilvo apacia. bet tai truko apie valanda kazkur. Bet aisku kiekvienas pasirenka pats, kas jam geriau
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 02 17, 11:20)
As irgi manau, kad neverta tokius pinigus moket tik, kad darytu narkoze. Tas skausmas yra pakenciamas. Aisku nemalonus tas skausmas bet jis trunka labai mazai, uztat po 15-25 min esi laisvas, as kazkaip po GN visai gerai jauciausi, tik tempe pilvo apacia. bet tai truko apie valanda kazkur. Bet aisku kiekvienas pasirenka pats, kas jam geriau
man atrodo, kad patyrusios ka reiskia gimdyti, sita ''maudima'' juokais vadinsim
as su tokia mintim ten vaziavau o gimdant narkozes niekas nedarys
QUOTE(#AG# @ 2013 02 17, 12:09)
man atrodo, kad patyrusios ka reiskia gimdyti, sita ''maudima'' juokais vadinsim
QUOTE(#AG# @ 2013 02 17, 13:09)
Na aš taip negaliu teigti. Kadangi patyriau ir vieną, ir kitą, tai galiu pasakyti, Bet, žinoma, tai tik mano asmeninė patirtis. Aš GN du kartus dariausiai ir antrasis kartas buvo labai skausmingas, po procedūros praėjus penkiolikai minučių vos nenualpau nuo skausmo, na bet apie tai aš jau esu čia seniau rašius... O štai gimdant skausmas kažkoks visai kitoks. Jį apibūdinti gana sunku. Ir jei man dabar kas nors lieptų pasidaryti GN tai tikrai imčiau nerimauti, o vat gimdyti eičiau drąsiai
Kita vertus, jei dar kada darysiuos GN tai tikrai be narkozės. Man irgi atrodo, kad tai tik pinigų mėtymas
Kam ta narkozė dėl kelių minučių... Nors kelias sekundes, gal minutę save visaip durne vadinau kad be narkozės dariausi, nes tikrai labai skaudėjo, bet po tos minutės taip lengva buvo, ten vėliau tik atsipalaiduoji ir jau nieko. Bet išėjus blaivaus proto, ir be nereikalingų vaistų. Vėl daryčiau be, tik nuskausminamųjų išgerčiau, nes anąkart ėjau be
labas rytas mergytės
Čia jums rašiau kad dariau GN Vasario 8 dieną, poto tikriausiai turėjau ankstyvas mmm ( truko 5 dienas) tai nuo tos dienos jau praėjo 29 CD ir va vakar mano akytes nudžiugino vaiduoklis ... taip kad mergytės tikiuosi , kad dabar tik ryškėsiu 10 DPO
Čia jums rašiau kad dariau GN Vasario 8 dieną, poto tikriausiai turėjau ankstyvas mmm ( truko 5 dienas) tai nuo tos dienos jau praėjo 29 CD ir va vakar mano akytes nudžiugino vaiduoklis ... taip kad mergytės tikiuosi , kad dabar tik ryškėsiu 10 DPO
QUOTE(etuknots @ 2013 03 09, 12:26)
labas rytas mergytės
SUPER SUPER !!! kuo nuosirdziausi sveikinimai jusu seimynai
QUOTE(etuknots @ 2013 03 09, 12:26)
labas rytas mergytės
Sveikinu
Sveikos,
kita treciadieni ir manes laukia sis baubas Nepavyko niekaip daktares itikinti LP daryti, tai teks sita procedura iskesti... Ne tiek bijau, kiek neramu, kad tik viskas butu gerai, aisku nieko pakeisti negaliu, bet bijau, kad ten ko nors is to isgascio neuzspazmuotu ir rezultatai bus sssss
Dabar galvoju: eit man ta diena i darba ar ne ?Procedura 8ryto, sake truks apie pusvalandi nuo atvaziavimo iki pabaigos proceduros, tai dar ir i darba speciau laisvai, bet neisivazduoju kaip su skausmu bus (jei bus...). Kaip darete?
Ir ar ne per velai man procedura, nes bus 11CD, o informaciniame lapelyje parasyta 7-10 CD darytis
kita treciadieni ir manes laukia sis baubas Nepavyko niekaip daktares itikinti LP daryti, tai teks sita procedura iskesti... Ne tiek bijau, kiek neramu, kad tik viskas butu gerai, aisku nieko pakeisti negaliu, bet bijau, kad ten ko nors is to isgascio neuzspazmuotu ir rezultatai bus sssss
Dabar galvoju: eit man ta diena i darba ar ne ?Procedura 8ryto, sake truks apie pusvalandi nuo atvaziavimo iki pabaigos proceduros, tai dar ir i darba speciau laisvai, bet neisivazduoju kaip su skausmu bus (jei bus...). Kaip darete?
Ir ar ne per velai man procedura, nes bus 11CD, o informaciniame lapelyje parasyta 7-10 CD darytis