Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 02 07, 20:58)
Na žiauriai faina skaityt tokias geras žinias iš Pumpuliukas - nemažai jau buvo praeita.. ir va kai labiausiai nesitiki - jeesss  thumbup.gif bet va svarbiausia yra nenuleist rankų.. smile.gif
Būna ir man visokių dienų Dzuly..  verysad.gif išsiverkiu gerai ir toliau į priekį  mirksiukas.gif būsim būsim mes mamos - pamatysi, visos anksčiau ar vėliau sulauksim  mirksiukas.gif toliau judam į priekį ir palaikom viena kitą  friends.gif

Jo tu teisi, svarbu nenuleisti rankas. Tikrai palaikymas nerealus yra, net lengviau pasidare mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PumpuliukaS @ 2013 02 07, 17:32)
Kleckiukas27 tu buvai teisi as nescia.,.padariau testa -> teigiamas.,.kadangi  buvom Vilniuj bevaziuodami is kaimo namo, tai vyras nuveze i klinika ir mano nevaisingumo daktare paziurejo echoskopu -> net matosi kad yra nestumas.,.sito nesitikejau.,.
o ta gimdos nuotrauka sake, kad galejo ir padeti.,.
dekui tau saulele uz patarimus, uz palaikyma 4u.gif  wub.gif

kokios gerios žinios thumbup.gif sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Oj merginos šiandien aš dariausi gimdos nuotrauka. o siaube, kokia skausminga procedura doh.gif 5 min bet žiaurios...žinojau , kad skaudės, bet galvojau , kad po visko bus skausminga. Na bet pasidarė geriau , kai sužinojau, jog pas mane viskas gerai, kaišintakiai praeinami... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etuknots @ 2013 02 08, 21:31)
kokios gerios žinios thumbup.gif sveikinimai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Oj merginos šiandien aš dariausi gimdos nuotrauka. o siaube, kokia skausminga procedura  doh.gif 5 min bet žiaurios...žinojau , kad skaudės, bet galvojau , kad po visko bus skausminga. Na bet pasidarė geriau , kai sužinojau, jog pas mane viskas gerai, kaišintakiai praeinami... thumbup.gif

Skausmingiausią etapą praėjai, daugiau jau galima rinktis ką daryti toliau smile.gif Džiugu, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiutte @ 2013 02 08, 21:39)
Skausmingiausią etapą praėjai, daugiau jau galima rinktis ką daryti toliau  smile.gif Džiugu, kad viskas gerai  4u.gif

Kokie toliau gali būti etapai? su gyditoja nebespejau pasikosultuot ,nes išskubejo į opercine, reiks pirmadieni pasiskambint. g.gif
Atsakyti
na va kaip saunu, kad viskas gerai pas tave smile.gif dabar turesi konsultuotis su savo gydytoja, ir jinai jau pasakis ka reikes daryt, man tai po GN paskire stimuliacija su Clostu. ziurint kokios problemos. Taigi sekmes tau kituose etapuose 4u.gif
Atsakyti
Na merginos kam įdomu GM eiga: 4u.gif ir kainos 4u.gif
(na bet jau man tokios buvo)

1. Dieną prieš padarė tepinėlį. (15 LT)būtinas, kitaip nedaro GM .
2. Pusvalandį prieš suleido vaistukus, ( apie 25 Lt)nuo kurių buvo taip silpna, kad galvojau apalpsiu. Na o tada prasidėjo smagumai Na nemačiau ką darė, bet sužnybė ten 4 kartus su kažkokiom žnyplėm, ir suleido kažkokį skysti.(galovau , kad nuo tos skysčio man ten viskas sporgs) toks maudimas, kad siaubas...na tada su rengenu prašvietė.(195lt) Visa tai truko , gal kokias 5 minutes...bet jos ėjo amžinybę...

(p.s čia kainos poliklinikos ir dirbančiai, kiek minėjo seselė kainos yra didesnės nedirbančiai apie 320 LT)

(p.s dabar kraujuoju , kaip stipriausią mmm dieną) matyt gerai pažnaibė mane. jaučiu dar maudimą , kaip per mmm. O silpnumas po tų vaistukų praėjo gal po 3 val (po procedūros vairuoti neleidžiama vieną valandą)... darbe į mane žiūrėjo kaip į kokį zombį, kol atsigavau... bijau.gif
Atsakyti
Na o man kažkas įdomaus vyksta po GN buvo rusvų gausių išskyrų. Vakar pasirodė skaistus kraujas (koks lašelis), o šiandien vėl karujingos gleivės. Čia gal traktuot , kaip ankstyvas mėnesines, nė nežinau, nes pilvą maudžia kaip per jas. doh.gif Šiandien 16 CD. Gal kas žinot ar tai normalu? kiek trukna kraujavimas po GN?
Atsakyti
QUOTE(etuknots @ 2013 02 10, 13:00)
Na o man kažkas įdomaus vyksta  po GN buvo rusvų gausių išskyrų. Vakar pasirodė skaistus kraujas (koks lašelis), o šiandien vėl karujingos gleivės. Čia gal traktuot , kaip ankstyvas mėnesines, nė nežinau, nes pilvą maudžia kaip per jas. doh.gif Šiandien 16 CD. Gal kas žinot ar tai normalu? kiek trukna kraujavimas po GN?

tai cia gal jos ir yra 4u.gif man irgi GN issauke mmm 4u.gif
ir nebuvo jos gausios.
Atsakyti
Noriu parekomenduoti GN daryti vaisingumo klinikoje, ten ja dariau vakar. Kaina, zinoma, kandziojasi lyginant su kitomis istaigomis. Mokejau 400+230 uz intervenini nuskausminima. Be jo VK ir nedaro GN, bet pinigai verti to. Atejau, atsiguliau i "lektuva" ir buvau "uzmigdyta" viskas truko kiek maziau nei valanda skausmo JOKIO net narkozei praejus. Vairuoti po GN neleidziama, po to apie 5 dienas reikia vengti lytiniu santykiu.

Siaip gaila tik, kad man teks daryti ir LP, bet toms, kurios dar darysis ta GN tai siulau netaupyti ir saves jokiais skausmais nevarginti.
Atsakyti

O as remdamasi savo patirtim siulau nemetyti pinigu i bala ir negadinti savo sveikatos narkozem. Jei kada teko gyvenime justi menesiniu skausma, tai toki pati jusite ir per GN, tik tas skausmas truks maximum 3-5 minutes. As prisikaicius tokiu (pastaruju) postu drebejau kaip epuses lapas, nes skausmui esu labai jautri ir visai jo nepernesu, bet tikrai viskas buvo gerai, ir narkozes cia niekam nerekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2013 02 16, 23:43)
O as remdamasi savo patirtim siulau nemetyti pinigu i bala ir negadinti savo sveikatos narkozem. Jei kada teko gyvenime justi menesiniu skausma, tai toki pati jusite ir per GN, tik tas skausmas truks maximum 3-5 minutes. As prisikaicius tokiu (pastaruju) postu drebejau kaip epuses lapas, nes skausmui esu labai jautri ir visai jo nepernesu, bet tikrai viskas buvo gerai, ir narkozes cia niekam nerekomenduoju 4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(#AG# @ 2013 02 17, 02:54)
pritariu  drinks_cheers.gif

Sveikutes ax.gif as taip pat esu jau savaite po GN ir pritariu merginom kurios siulo nemetyti pinigu del nuskausminamuju.Na as buvau prisiskaiciusi taip pat nemazai visko kaip skausminga ir pan ....drebejau pries procedura ne tas zodis o dar ir visa tai buvo daroma ne lietuvoje.Galiu pasakyti kad pats nemaloniausias jausmas kai i vidu yra leidziamas kontrastas tada skausmas buna toks tempimas kaip per mmm g.gif O siaip man patiko tai kad guliau ant normalios kusetes o ne ant ''lektuvo''reikejo blush2.gif ir man kraujavimas buvo minimalus kokia valandele o tada pora dienu ejo gleiviu spalvotu biggrin.gif Tiek to siaubo ten merginos nebijokit ir bus daug lengviau good.gif
Atsakyti