Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 02 05, 09:25)
Man darė prieš OV - 11 ciklo dieną. O kodėl tau taip vėlai darė?  g.gif šiaip nelabai rekomenduojama po ovuliacijos daryt GN, nes jeigu būtum netyčia jau pastojus, tai kleckiukui negerai ta radiacija... o kokio ilgio pas tave ciklai? gal ilgi kad taip vėlai darė?

nu nea normalus ciklas 29 dienu.,..,.nu gydytoja sake normalus ciklas reguliarus tipo nors sakiau jai kad kartais su 2, 3 dienu paklaida buna.,. verysad.gif nustebinot merginos gydytoja net neuzsimine, kada geriau daryt nuotrauka ir kad reikia saugotis, ji man norejo pries IUI pratekamuma paziuret ir tiek.,.tai tu sulaukei jau mmm?as dar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 02 02, 13:09)
Tiesiog negalvok, kad tau bus blogai ir skaudziai smile.gif gal tau isvis neskaudes. Mes visos skirtingos, musu organizmai skirtingai priima ta skausma. O jeigu jau taip bijai, gal yra galimybe pakeisti ta gydytoja, man dare  O. Drulyte, Jurininku lig. nereali tiesiog, ant tiek viska svelniai padare, ir labai atsargiai, tai gal todel man nebuvo labai skausminga ta procedura. O kada tau darys GN?

Dabar Butkute atostogauja, tai man darys penktadienį 14CD. Kai tiek prisikaičiau tai bijau žiauriai tos procedūros.
p.s man taipat įspejo, kad pasisaugotumėm prieš GN.
Atsakyti
[quote=etuknots,2013 02 05, 20:12]
Dabar Butkute atostogauja, tai man darys penktadienį 14CD. Kai tiek prisikaičiau tai bijau žiauriai tos procedūros.
p.s man taipat įspejo, kad pasisaugotumėm prieš GN.
[/quote
tikrai is anksto nepradek galvoti, kad bus skaudziai. Tikrai visom buna skirtingai. Manau tikrai verta pries GN isgerti tablete nuo skausmo, nors as nieko negeriau. Taigi nebijok, viskas tai ishkenciama yra, uztat zinosi ar viskas gerai. Sekmes tau, ir nepergyvenk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PumpuliukaS @ 2013 02 05, 16:17)
nu nea normalus ciklas 29 dienu.,..,.nu gydytoja sake normalus ciklas reguliarus tipo nors sakiau jai kad kartais su 2, 3 dienu paklaida buna.,. verysad.gif nustebinot merginos gydytoja net neuzsimine, kada geriau daryt nuotrauka ir kad reikia saugotis, ji man norejo pries IUI pratekamuma paziuret ir tiek.,.tai tu sulaukei jau mmm?as dar ne unsure.gif

Taip, aš jau sulaukiau savo nelabųjų... schmoll.gif ką padarysi, toks gyvenimas, reikia laukt ir tikėtis.. verysad.gif
Na ciklas tai gali svyruot keliom dienom - nieko čia tokio ir nuo 24 iki 35 dienų ciklai laikomi normaliais mirksiukas.gif
O tu gal vis gi testą pasidaryk? labai dažnai būna, kad GN padeda nestuke.gif
bet dabar galvoju - kai gydytojai neatsakingai žiūri į tokius dalykus - nieko nepaaiškino tau, nieko nesakė, kad pasisaugot ir pan.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 02 06, 09:51)
Taip, aš jau sulaukiau savo nelabųjų...  schmoll.gif  ką padarysi, toks gyvenimas, reikia laukt ir tikėtis..  verysad.gif
Na ciklas tai gali svyruot keliom dienom - nieko čia tokio ir nuo 24 iki 35 dienų ciklai laikomi normaliais  mirksiukas.gif
O tu gal vis gi testą pasidaryk? labai dažnai būna, kad GN padeda  nestuke.gif
bet dabar galvoju - kai gydytojai neatsakingai žiūri į tokius dalykus - nieko nepaaiškino tau, nieko nesakė, kad pasisaugot ir pan..  g.gif

palauksiu dar Kleckiukas27 kol kaime pas vyro tevus esu, cia vyras netures ir kur nupirkt to testo.,.rytoj jei nesulauksiu dar reiks daryt.,.o gali but kad sitas ciklas del tos GN ir neateis.,.man jau pries 7 dienas papulius maudzia ir maudzia kaip pries menesines, bet jos vis neateina.,.
Manau del to sis forumas ir yra pats geriausias, kad dalintis info galime viena su kita, nes kaip ten bebutu gydytojams musu bedos vienodaj sviecia, cia yra ju darbas ir jie gauna uz tai atlyginima, o del pasaukimo savo profesijai deja vienetai telieka.,.Taip nutiko ir man, kad dare man ta nuotrauka GN ant ura ir kad nieko net neperspejo visai.,.
Atsakyti
QUOTE(PumpuliukaS @ 2013 02 06, 10:34)
palauksiu dar Kleckiukas27 kol kaime pas vyro tevus esu, cia vyras netures ir kur nupirkt to testo.,.rytoj jei nesulauksiu dar reiks daryt.,.o gali but kad sitas ciklas del tos GN ir neateis.,.man jau pries 7 dienas papulius maudzia ir maudzia kaip pries menesines, bet jos vis neateina.,.
Manau del to sis forumas ir yra pats geriausias, kad dalintis info galime viena su kita, nes kaip ten bebutu gydytojams musu bedos vienodaj sviecia, cia yra ju darbas ir jie gauna uz tai atlyginima, o del pasaukimo savo profesijai deja vienetai telieka.,.Taip nutiko ir man, kad dare man ta nuotrauka GN ant ura ir kad nieko net neperspejo visai.,.

Labai tau linkiu, kad mm ir neateitu visus ateinančius 9 mėnesius nestuke.gif
Lauksim žinių iš tavęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 02 06, 12:17)
Labai tau linkiu, kad mm ir neateitu visus ateinančius 9 mėnesius  nestuke.gif
Lauksim žinių iš tavęs  mirksiukas.gif

Kleckiukas27 tu buvai teisi as nescia.,.padariau testa -> teigiamas.,.kadangi buvom Vilniuj bevaziuodami is kaimo namo, tai vyras nuveze i klinika ir mano nevaisingumo daktare paziurejo echoskopu -> net matosi kad yra nestumas.,.sito nesitikejau.,.
o ta gimdos nuotrauka sake, kad galejo ir padeti.,.
dekui tau saulele uz patarimus, uz palaikyma 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip gera ir malonu, kad vis daugiau atsiranda merginu kurioms pasiseke nestuke.gif . Man irgi daktare sake, kad GN ne tik patikrina praeinamuma, bet kaip ir padeda pastoti, pirma menesi, nes viska ten praplecia smile.gif
Pumpuliuk sveikinu tave, be galo dziugu 4u.gif
P.S. Pumpuliuk o jei nepaslaptis kiek laiko bandet pastot?
Atsakyti
QUOTE(PumpuliukaS @ 2013 02 07, 16:32)
Kleckiukas27 tu buvai teisi as nescia.,.padariau testa -> teigiamas.,.kadangi  buvom Vilniuj bevaziuodami is kaimo namo, tai vyras nuveze i klinika ir mano nevaisingumo daktare paziurejo echoskopu -> net matosi kad yra nestumas.,.sito nesitikejau.,.
o ta gimdos nuotrauka sake, kad galejo ir padeti.,.
dekui tau saulele uz patarimus, uz palaikyma 4u.gif  wub.gif

Nerealios naujienos thumbup.gif labai labai džiaugiuos už tave clap.gif
lengvo tau nešiojimo nestuke.gif ir aukit aukit bei stiprėkit mirksiukas.gif
Manau kad ta gimdos nuotrauka tau ir padėjo mirksiukas.gif ir nebereikės jokiu IUI biggrin.gif
gaila, kad man ta GN nesuveikė.. matyt ne pratekamume pas mane esmė.. toliau lauksiu savo eilės.. nestuke.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 02 07, 18:59)
Kaip gera ir malonu, kad vis daugiau atsiranda merginu kurioms pasiseke  nestuke.gif . Man irgi daktare sake, kad GN ne tik patikrina praeinamuma, bet kaip ir padeda pastoti, pirma menesi, nes viska ten praplecia smile.gif
Pumpuliuk sveikinu tave, be galo dziugu  4u.gif
P.S. Pumpuliuk o jei nepaslaptis kiek laiko bandet pastot?

Dzuly27 aciu labai tau.,.mes bandeme apie 2 metus,.diagnoze:oligoastenoteratospermija (del varicoceles), gruodzio men isoperavom MB ir sausi jau galvojom IUI daryti, bet pries tai GN padarem (pratekamuma patikrinti), ir pastojom.,.
net nezinom kas mum padejo ar vyro operacija, ar gimdos nuotrauka, ar Dievas.,.
2012m. Rygoje daremes nesekmingai IVF+ICSI.,.

Kleckiukas27
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na labai fainia smile.gif dabar aukit sveikuciai, auginkit pilvuka mirksiukas.gif dar karta sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Kleckiuk man GN irgi nesuveike, nors labai tikejau, kad pades g.gif bet neuzkibo, na ka darysi lauksim ir toliau savo stebukleliu 4u.gif nors jau buna ir tokiu dienu,kad tikrai jau nuleidi rankas, galvoji,kad jau niekada nebusiu mama, bet sirdelyje dar yra vilties,kad viskas bus gerai ax.gif Naujas ciklas, naujos viltis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 02 07, 20:35)
na labai fainia smile.gif dabar aukit sveikuciai, auginkit pilvuka  mirksiukas.gif dar karta sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Kleckiuk man GN irgi nesuveike, nors labai tikejau, kad pades  g.gif bet neuzkibo, na ka darysi lauksim ir toliau savo stebukleliu  4u.gif nors jau buna ir tokiu dienu,kad tikrai jau nuleidi rankas, galvoji,kad jau niekada nebusiu mama, bet sirdelyje dar yra vilties,kad viskas bus gerai  ax.gif Naujas ciklas, naujos viltis  mirksiukas.gif

Na žiauriai faina skaityt tokias geras žinias iš Pumpuliukas - nemažai jau buvo praeita.. ir va kai labiausiai nesitiki - jeesss thumbup.gif bet va svarbiausia yra nenuleist rankų.. smile.gif
Būna ir man visokių dienų Dzuly.. verysad.gif išsiverkiu gerai ir toliau į priekį mirksiukas.gif būsim būsim mes mamos - pamatysi, visos anksčiau ar vėliau sulauksim mirksiukas.gif toliau judam į priekį ir palaikom viena kitą friends.gif
Atsakyti