Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(*Strazdane* @ 2011 03 07, 18:49)
Nemanau, kad reikia pergyvent. Jei gine sake, kad galima, tai matyt taip ir yra. Svarbu, kad leukocitai nevirsytu normos. Sekmes tau ir geru rezultatu 4u.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Tai va, vakar patyriau "tą malonumą" blush2.gif Pasirodo, esu labai jautri skausmui blush2.gif Labai jautriai reagavau, bet nepaisant to, manau, kad narkozės tikrai tokiam trumpam procesui nereikia.
Aš ir vėl su klausimu: ar normalu, kad po GN pakyla temp? Vakar turėjau 37,2- 37,5 temp, o šiandien 37,2. Peršalimo požymių nejaučiu jokių, todėl temp. sieju tik su GN. Ar čia kokia komplikacija man gavosi, ar taip turi būti? Jei ir ryt bus temp, reikės skambinti gydytojai ir klausti, kodėl taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2011 03 09, 19:20)
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Tai va, vakar patyriau "tą malonumą" blush2.gif Pasirodo, esu labai jautri skausmui blush2.gif Labai jautriai reagavau, bet nepaisant to, manau, kad narkozės tikrai tokiam trumpam procesui nereikia.
Aš ir vėl su klausimu: ar normalu, kad po GN pakyla temp? Vakar turėjau 37,2- 37,5 temp, o šiandien 37,2. Peršalimo požymių nejaučiu jokių, todėl temp. sieju tik su GN. Ar čia kokia komplikacija man gavosi, ar taip turi būti? Jei ir ryt bus temp, reikės skambinti gydytojai ir klausti, kodėl taip g.gif

Labas, o kokie rezultatai? Siaip netretu temperatura pwkilti, jei nenukris butinai pasiskambink gydytojai.
Atsakyti
labutis as rasiau kad darys man gn,jau padare rezultatas geras,iskenciama,Miezeniene aiskino kada skaudes kada nekviepuot bett po to viskas gerai man buvo ir jokios tempereturos manau neturetu buti nebent kokia komplikacija as taip manau.o dabar man skirs vaistukus kad sureguliuot hormonus ir lauksim rezultatu,noriu mergytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2011 03 09, 18:45)
Labas, o kokie rezultatai? Siaip netretu temperatura pwkilti, jei nenukris butinai pasiskambink gydytojai.

Rezultatai tokie, kad vienas kiaušintakis nepraeinamas, hidroslapsingas verysad.gif Bet dar labai nenusimenu, gal čia man užspazmavo iš baimės ir skausmo. Dabar darsys LP+histero, tada jau ir paaiškės, kaip iš tikrųjų....

QUOTE(vika2626 @ 2011 03 09, 19:01)
labutis as rasiau kad darys man gn,jau padare rezultatas geras,iskenciama,Miezeniene aiskino kada skaudes kada nekviepuot bett po to viskas gerai man buvo ir jokios tempereturos manau neturetu buti nebent kokia komplikacija as taip manau.o dabar man skirs vaistukus kad sureguliuot hormonus ir lauksim rezultatu,noriu mergytes  ax.gif

O kodėl būtent mergytės? biggrin.gif Sėkmės tau, kad greičiau hormonai susireguliuotų 4u.gif

Ačiū, merginos, už atsakymus. Nusiminiau... Kodėl aš šiandien dienos metu nepasimatau temp, būčiau paskambinusi gydytojai. doh.gif O dabar reikės laukti rytojaus. Taip bijau, kad nebūtų dar blogiau....
Atsakyti
QUOTE(vika2626 @ 2011 03 09, 20:01)
labutis as rasiau kad darys man gn,jau padare rezultatas geras,iskenciama,Miezeniene aiskino kada skaudes kada nekviepuot bett po to viskas gerai man buvo ir jokios tempereturos manau neturetu buti nebent kokia komplikacija as taip manau.o dabar man skirs vaistukus kad sureguliuot hormonus ir lauksim rezultatu,noriu mergytes  ax.gif

Šaunu, linkiu, kad susireguliuotų tau hormonai ir kuo greičiau sulauktum savo mergytės smile.gif

QUOTE(Artulia @ 2011 03 09, 20:22)
Rezultatai tokie, kad vienas kiaušintakis nepraeinamas, hidroslapsingas verysad.gif Bet dar labai nenusimenu, gal čia man užspazmavo iš baimės ir skausmo. Dabar darsys LP+histero, tada jau ir paaiškės, kaip iš tikrųjų....
O kodėl būtent mergytės?  biggrin.gif  Sėkmės tau, kad greičiau hormonai susireguliuotų 4u.gif
Ačiū, merginos, už atsakymus. Nusiminiau... Kodėl aš šiandien dienos metu nepasimatau temp, būčiau paskambinusi gydytojai. doh.gif  O dabar reikės laukti rytojaus. Taip bijau, kad nebūtų dar blogiau....

Gerai, kad dar labai nenusimeni. Padarys LP, Histero ir viskas paaiškės, o jei ir pamatys ką negero tai pataisys. O dėl tos temperatūros tai net nežinau g.gif Bet pabandtyk dabar negalvoti, žinoma jei tik sveikata neblogėja, o ryt ryte būtinai pasiskamnink gyd.
Atsakyti
tikiuosi gal,bet jau pavargstu vis ner ner...jau treti etai taip,ir laikas vis bega...ir atrodo darbuojames vidury men..bet ner ir ner
Atsakyti
QUOTE(_Saule_ @ 2011 03 07, 12:18)
Bet as kiek suprantu visom daranciom GN, jei ne narkoze,tai leidzia atpalaiduojanciu vaistuku kazkokiu?.. 

man tai per GN leido kiek atsimenu 2 nospos ampules ir dar viena ampule kazkokiu nuskausminamuju ax.gif
QUOTE(Artulia @ 2011 03 09, 19:20)

as irgi lb jautriai sureagavau i GN kai baigesi nuskausminamuju poveikis raiciausi is skausmo...kita diena buvo labai blogai kamavausi netik nuo baisaus skausmo bet ir temperatura buvo pakilusi daugiau nei 38...kai paskambinau gyd ji pasake kad reiketu antibus pavartot kazkiek tai laiko..kad nebutu kokia infekcija patekus ax.gif
Atsakyti
man tai buvo labai skausminga procedura ir nuskausminamieji nepadejo.po to bloga buvo keleta dienu .silpna ir pilva skaudejo.o vat mano brolio zmonai procedura buvo visai neskausminga ir po jos viskas gerai buvo.gal cia kam kaip pasiseka...
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 10, 19:32)
man tai per GN leido kiek atsimenu 2 nospos ampules ir dar viena ampule kazkokiu nuskausminamuju ax.gif 

as irgi lb jautriai sureagavau i GN kai baigesi nuskausminamuju poveikis raiciausi is skausmo...kita diena buvo labai blogai kamavausi netik nuo baisaus skausmo bet ir temperatura buvo pakilusi daugiau nei 38...kai paskambinau gyd ji pasake kad reiketu antibus pavartot kazkiek tai laiko..kad nebutu kokia infekcija patekus ax.gif

Leido vaistų, mažinančių kraujospūdį ax.gif

Skambinausi gydytojai, ji paklausė, ar pilvą skauda. Pasakiau, jog ne, bet ji sako, kad visiškai ramu būtų, gali 3-4 dienas pagerti vaistukų (bet tai ne antibiot.). Bet vakar man atsirado sloga, tai manau, kad visgi man peršalimas, kol kas jų negėriau (turiu nusipirkusi). O pilvo neskauda, tai gal nieko blogo.

QUOTE(etunad @ 2011 03 11, 00:47)
man tai buvo labai skausminga procedura ir nuskausminamieji nepadejo.po to bloga buvo keleta dienu .silpna ir pilva skaudejo.o vat mano brolio zmonai procedura buvo visai neskausminga ir po jos viskas gerai buvo.gal cia kam kaip pasiseka...

drinks_cheers.gif Čia kaip kurios organizmas sureaguoja...
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 02 22, 13:12)
sveikos, na ka ir as vakar atlikau hsg, kad as dar tikeciau sm merginom... na prirasot nesamone, skausmas, kad daryti narkoze.. na nezinau, mazu maziausia kvaila...
prisiskaiciusi ejau kaip i karo zona, o is tikruju pamaude kaip pries mmm, nemalonu,bet kad narkoze daryti nesamone!
dariausi pas Mieziene, likau labai patenkinta, pries kiekviena veiksma, atsiklausia ar galima toliau, ar gerai jauciuosi ir pan. Taip, kad merginos nebijokite, vaikelis to vertas smile.gif thumbup.gif

man tikrai labai skaudėjo unsure.gif nesakau,kad reik narkozes tokiai procedurai,bet ir didelis skausmas buna ne kiekvienai

QUOTE(Valduse @ 2011 03 07, 09:41)
taip as ir pritariu man dare 2 GN viena miezienene be narkozes, kita po keliu metu Usoniene su narkoze, ir abu kartus parode kad desinej pusej nepratekama ar net nera kiausintakiu kaip pasake Usoniene jai taip atrodo galbut, tai manau yra netikslinga labai ir nieko konkretaus, tai va pries 3 dienas padare LP ir pasake viskas tvarkoje, abu pratekami ir abu kiasintakiai be patologiniu pakitimu. na va ir kaip dabar galvoti apie ta GN, buvau jau issigandus, kad tikrai desinej pusej nieko nera.  bet cia tik mano nuomone.
Papildyta:
turejau omeny kiasides ir kiasintakiai smile.gif nedarasiau.

LP metu pasake,kad abu nepratekami, o GN parode,jog vienas kiausintakis pratekamas.Irgi nebezinau ka galvot ir kuom tiket,nors itariu pataise mane laparoskopijos metu kazkiek.

QUOTE(*Strazdane* @ 2011 03 07, 12:26)
* Ne, aš dariausi GN du kartus be narkozės ir jokių atpalaiduojančių ar nuskausminamųjų man neleido  schmoll.gif

**Ne noriu nuvilti, bet nemanau, kad GN parodys pratekamus kiaušintakius jei jau LP parodę priešingai. Nebent per LP tau juos "paremontavo" ir dabar su jai visakis ok, labai tau to linkiu. Bet LP yra visada informatyvesnė nei GN, nes jos metu gyd. mato viską gyvai... O prieš kiek laiko tau LP daryta?

* siandien,darant GN man leido pries porcedura vaistuku kazkokiu, kurie atpalaiduoja nuo galimu uzspazmavimu ir dar sake,kad jie mazina kraujospupi.Po proceduros suleido nošpa. Gal tiesiog kiekvienam skirtingai.

**Matai sakai vienaip,o parode kitaip. As pati esu dziaugsmingai nustebus, nes ilgai svarsciau ar man tikrai riekia tos GN, bet pasirodo, kad vienas kiausintakis pratekamas. Nors ir LP informatyvesne,man GN parode geresnius rezultatus. LP daryta pries puse metu, jos metu bande "remontuot" mane kiek suprantu.. atidalino saaugas daugybines.. tai itariu,kad tie rezultatai ir buvo parodyti GN metu.

Atsakyti
Sveikos ax.gif gal kas zinote, jei pas mane po GN desinysis kiausintakis pratekamas, o kairysis- abejotinai, ar butina daryti LP. Gydytoja sako, kad su tokia bukle LP darytis nereikia, tikrai tureciau pastoti. Gal kuri zinote kitokia info. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saule_ @ 2011 03 14, 10:02)
**Matai sakai vienaip,o parode kitaip. As pati esu dziaugsmingai nustebus, nes ilgai svarsciau ar man tikrai riekia tos GN, bet pasirodo, kad vienas kiausintakis pratekamas. Nors ir LP informatyvesne,man GN parode geresnius rezultatus. LP daryta pries puse metu, jos metu bande "remontuot" mane kiek suprantu.. atidalino saaugas daugybines.. tai itariu,kad tie rezultatai ir buvo parodyti GN metu.
Turiu tavo džiugesį truputį nuleisti ant žemės.. Nuo to kad GN parodė 'geresnius' rezultatus niekas nesikeičia. Nepamiršk, kad pravalytas, atidarytas, atvertas kiaušintakis ne visada atlieka savo prigimtines funkcijas. Nei vienas gydytojas neduoda garantijos, kad kiaušintakis yra veiksnus ir atlieka savo paskirtį. Kaip man latvių gydytojas sakė: 'čia tau ne kanalizacijos vamzdis, kad pravalei ir vėl viskas kaip anksčiau". Todėl, jei veiksnus tik vienas jau anksčiau atvertas kiaušintakis aš tikrai mąstyčiau ar verta mesti pinigus IUI darymui. Geriau jau tiesiai prie IVF'o. 4u.gif
Čia yra tik mano asmeninė nuomonė.

QUOTE(olija777 @ 2011 03 14, 11:59)
Sveikos  ax.gif gal kas zinote, jei pas mane po GN  desinysis kiausintakis pratekamas, o kairysis- abejotinai, ar butina daryti LP. Gydytoja sako, kad su tokia bukle LP darytis nereikia, tikrai tureciau pastoti. Gal kuri zinote kitokia info. g.gif
Spręsti tau pačiai. Viskas priklauso nuo tavo amžiaus, laukimo laiko, nusiteikimo laukti ar nelaukti. Neretai GN parodo nepilną, netikslią informaciją. O kad sužinoti tiksliai kas ir kaip reiktų daryti LP. Jei vienas kiaušintakis 'abejotinas', daryčiau išvadą, kad galbūt nepratekamas arba sunkiai pratekamas, vadinasi šansai pastoti sumažėja perpus.
O ką gydytoja tau siūlo? stimuliacijas? IUI? o gal visgi protingiau pirma pasidaryti LP ir žinoti tiksliai kas prateka, o kas ne? sprendi tik tu pati. Jei kažko abejoji, imk nuotrauką ir eik konsultuotis pas dar vieną gydytoją 4u.gif
Atsakyti