QUOTE(lialiauskiene @ 2011 02 22, 13:12)
sveikos, na ka ir as vakar atlikau hsg, kad as dar tikeciau sm merginom... na prirasot nesamone, skausmas, kad daryti narkoze.. na nezinau, mazu maziausia kvaila...
prisiskaiciusi ejau kaip i karo zona, o is tikruju pamaude kaip pries mmm, nemalonu,bet kad narkoze daryti nesamone!
dariausi pas Mieziene, likau labai patenkinta, pries kiekviena veiksma, atsiklausia ar galima toliau, ar gerai jauciuosi ir pan. Taip, kad merginos nebijokite, vaikelis to vertas
man tikrai labai skaudėjo
nesakau,kad reik narkozes tokiai procedurai,bet ir didelis skausmas buna ne kiekvienai
QUOTE(Valduse @ 2011 03 07, 09:41)
taip as ir pritariu man dare 2 GN viena miezienene be narkozes, kita po keliu metu Usoniene su narkoze, ir abu kartus parode kad desinej pusej nepratekama ar net nera kiausintakiu kaip pasake Usoniene jai taip atrodo galbut, tai manau yra netikslinga labai ir nieko konkretaus, tai va pries 3 dienas padare LP ir pasake viskas tvarkoje, abu pratekami ir abu kiasintakiai be patologiniu pakitimu.
na va ir kaip dabar galvoti apie ta GN, buvau jau issigandus, kad tikrai desinej pusej nieko nera. bet cia tik mano nuomone.
Papildyta:
turejau omeny kiasides ir kiasintakiai
nedarasiau.
LP metu pasake,kad abu nepratekami, o GN parode,jog vienas kiausintakis pratekamas.Irgi nebezinau ka galvot ir kuom tiket,nors itariu pataise mane laparoskopijos metu kazkiek.
QUOTE(*Strazdane* @ 2011 03 07, 12:26)
* Ne, aš dariausi GN du kartus be narkozės ir jokių atpalaiduojančių ar nuskausminamųjų man neleido
**Ne noriu nuvilti, bet nemanau, kad GN parodys pratekamus kiaušintakius jei jau LP parodę priešingai. Nebent per LP tau juos "paremontavo" ir dabar su jai visakis ok, labai tau to linkiu. Bet LP yra visada informatyvesnė nei GN, nes jos metu gyd. mato viską gyvai... O prieš kiek laiko tau LP daryta?
* siandien,darant GN man leido pries porcedura vaistuku kazkokiu, kurie atpalaiduoja nuo galimu uzspazmavimu ir dar sake,kad jie mazina kraujospupi.Po proceduros suleido nošpa. Gal tiesiog kiekvienam skirtingai.
**Matai sakai vienaip,o parode kitaip. As pati esu dziaugsmingai nustebus, nes ilgai svarsciau ar man tikrai riekia tos GN, bet pasirodo, kad vienas kiausintakis pratekamas. Nors ir LP informatyvesne,man GN parode geresnius rezultatus. LP daryta pries puse metu, jos metu bande "remontuot" mane kiek suprantu.. atidalino saaugas daugybines.. tai itariu,kad tie rezultatai ir buvo parodyti GN metu.