Noriu pasipasakoti ir pasiguosti
2 metus nesigauna pagauti gandro ir jau perėjau vsus kokius įmanoma daktarus ir ne tik atlikau ir gimdos nuotrauką ir Lap ir Histero ir po operacijų praėjus keliems mėn. vėl šiandien dariausi gimdos nuotrauka po kurios kojas pakirto kai pasakė kad šansų nėra natūraliai pastoti kadangi turiu 4 stadiją endometriozės, užakę kaiušintakiai sakė galima dar kartą Lap daryti bet aš bent jau dabar trečios operacijos neatlaikyčiau
kad ir kaip nesinori čia skleisti blogą nuotaiką bet gal bus lengviau jei išsišnekėsiu
QUOTE(Birmania @ 2013 01 22, 14:37)
2 metus nesigauna pagauti gandro ir jau perėjau vsus kokius įmanoma daktarus ir ne tik atlikau ir gimdos nuotrauką ir Lap ir Histero ir po operacijų praėjus keliems mėn. vėl šiandien dariausi gimdos nuotrauka po kurios kojas pakirto kai pasakė kad šansų nėra natūraliai pastoti kadangi turiu 4 stadiją endometriozės, užakę kaiušintakiai sakė galima dar kartą Lap daryti bet aš bent jau dabar trečios operacijos neatlaikyčiau
kad ir kaip nesinori čia skleisti blogą nuotaiką bet gal bus lengviau jei išsišnekėsiu
net nezinau, kaip cia paguost ar ka pasakyt.....
laikykis mieloji
bet tai gal yra iseitis IUI? ar dirbtinis apvaisinimas?
QUOTE(#AG# @ 2013 01 22, 14:52)
net nezinau, kaip cia paguost ar ka pasakyt.....
laikykis mieloji
laikykis mieloji
ačiū. Kaip pasakė gydytoja jei turite pinigų lieka tik mėgintuvėlis. manau kad to nedarysime nes vyras tikrai nesutiks o ir finansiškai nėra galimybių nežinau ar būna dar stebuklų ir ar yra vilties jų laukti labai norėtusi rasti pavydžių kurie įrodytų kad ir prie tokios būklės kažkam pasisekė.
QUOTE(Birmania @ 2013 01 22, 14:37)
Na tik pasistenk nusiramint ir nepanikuot - žinai juk tikriausiai, kad stresas endometriozei yra tikras "maistas".. žinau kaip yra sunku nesinervint ir aišku man lengva pasakyt.. bet bent jau pasistenk dėl savęs, užsiimk mėgstama veikla ir pasistenk nugalėt neigiamas emocijas
juk vistiek išlieka galimybė tau turėt savo laukiamą stebukliuką - IVF, gydytojų bei Dievulio pagalba juk tu gali tapt mama
Linkiu tau visokeriopos sėkmės ir nepalūžt siekiant savo stebuklo
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 01 22, 14:58)
Na tik pasistenk nusiramint ir nepanikuot - žinai juk tikriausiai, kad stresas endometriozei yra tikras "maistas".. žinau kaip yra sunku nesinervint ir aišku man lengva pasakyt.. bet bent jau pasistenk dėl savęs, užsiimk mėgstama veikla ir pasistenk nugalėt neigiamas emocijas
juk vistiek išlieka galimybė tau turėt savo laukiamą stebukliuką - IVF, gydytojų bei Dievulio pagalba juk tu gali tapt mama
dėkui,bandysiu apie tai kuo mažiau galvoti, nors kažin ar išeis.
Mergaites dabar kiek jusu pasakojimus del GN paskaitau tai tikrai susidaro ispudis kad daug kas priklauso nuo gydytojos. Nes man kai dare Jurininkuose ta Butkute, tai nieko nesake ka darys kur ir kada skaudes ir panasiai. Tik pajutau kai sugrydi tuos labai saltus irankius man i TEN ir tada pajutau kaip kelis kart suznybe. Tikrai taip gan grubiai dare, tai manau del to man ir kraujavo poto 4 dienas, o ir pati procedura buvo nesveikai skausminga ir daug kraujo.
as ir buvau is tu laiminguju, kur jutau tik maudima kaip per mmm buna bet gal kad labai bijojau ir daugiau buvau susikoncentravus kaip nustot drebet
ciut tepliojo tik ta diena ir mmm atejo dar uz dienos
ciut tepliojo tik ta diena ir mmm atejo dar uz dienos
QUOTE(Kostela @ 2013 01 23, 19:02)
AG o kaip tau galejo mmm ateiti ? Nes kiek gine sake ir kiek skaiciau, kad GN daro iskart po mmm, kad dar nebutu foliai susiformave, o tuo labiau nebijojai daryti ? NEs ka gali zonot gal nescia buvai ?
mums buvo patarta pasisaugoti iki tos proceduros
tai ejau i ja 100proc zinodama, kad tikrai nesu nestuke
reikejo ir pasirasyti, kad tikrai nesilaukiu, nors va skaiciau cia sitoj temoj kad mergyte ejo nezinodama, kad laukias, bet gime isnesiojo ir gine kuo sveikiausias vaikutis
bet jau geriau pasisaugoti, kai nera istirta, kaip ten butu laukiantis..
vajei,merginos prisikaičiau ir tokia baimė suėmė, man turi daryti Butkutė, tai ji man ir šeip nešvelni moteris pasirodė...o kaip bus per tyrimą?
Tiesiog negalvok, kad tau bus blogai ir skaudziai gal tau isvis neskaudes. Mes visos skirtingos, musu organizmai skirtingai priima ta skausma. O jeigu jau taip bijai, gal yra galimybe pakeisti ta gydytoja, man dare O. Drulyte, Jurininku lig. nereali tiesiog, ant tiek viska svelniai padare, ir labai atsargiai, tai gal todel man nebuvo labai skausminga ta procedura. O kada tau darys GN?