Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 01 10, 11:42)
Pranešk ką pasakys gydytoja rytoj wink.gif aš paskaitysiu ir kitame skyrelyje, nes šitame nelabai į temą mes šnekam..  blush2.gif

na jo as irgi pastebejau biggrin.gif gerai tada rytoj pranesiu kitame skyrelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 01 10, 11:51)
na jo as irgi pastebejau  biggrin.gif gerai tada rytoj pranesiu kitame skyrelyje  mirksiukas.gif

Dzuly27 dar norėjau tavęs paklaust - o po tos GN procedūros ar liepe gydytoja jums kažkurį laiką pasisaugot ir vaikučių neplanuot?
Gydytoja visgi užregistravo mane kitam antradieniui darytis GN unsure.gif ir dabar susimąsčiau kaži per kiek laiko tas kontrastas ir rentgeno spinduliai išsivaikšto.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 01 11, 09:58)
Dzuly27 dar norėjau tavęs paklaust - o po tos GN procedūros ar liepe gydytoja jums kažkurį laiką pasisaugot ir vaikučių neplanuot?
Gydytoja visgi užregistravo mane kitam antradieniui darytis GN  unsure.gif  ir dabar susimąsčiau kaži per kiek laiko tas kontrastas ir rentgeno spinduliai išsivaikšto..  g.gif

Zinok as visur ivairias nuomones girdejau, bet kai padare GN nuejau su sesute i kabineta jinai ten popierius pilde, tai as ir paklausiau kada galima jau smile.gif sake, kad tikrai ne siandien,bet rytoj jau prasau smile.gif Kontrastas siaip tau per diena visas iseis, bent as taip manau. pastebejau kiek gydytoju tiek ir nuomoniu. O tau jau israse recepta kontrastui, ir kiek procentu?
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 01 11, 10:21)
Zinok as visur ivairias nuomones girdejau, bet kai padare GN nuejau su sesute i kabineta jinai ten popierius pilde, tai as ir paklausiau kada galima jau smile.gif sake, kad tikrai ne siandien,bet rytoj jau prasau smile.gif Kontrastas siaip tau per diena visas iseis, bent as taip manau. pastebejau kiek gydytoju tiek ir nuomoniu. O tau jau israse recepta kontrastui, ir kiek procentu?

O man gydytoja sakė turėt su savim 300 Lt ir viską jie ten duos, nieko neliepe pirkt jokių kontrastų g.gif tik Mikrolax parašė kad nusipirkčiau žarnynui valyt.
Atsakyti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 01 11, 10:34)
O man gydytoja sakė turėt su savim 300 Lt ir viską jie ten duos, nieko neliepe pirkt jokių kontrastų  g.gif  tik Mikrolax parašė kad nusipirkčiau žarnynui valyt.

Na jo siaip jie ten vietoj turi smile.gif as sumokejau uz GN 195 lt, ir dar man israse recepta kontrastui,ir dar ne ta procenta ta prasme ji jau neparduoda Lietuvoj, tai as laksciau nezinodama po visas vaistines biggrin.gif kol nenuvaziavau i Jurininku lig. ir ten nuejau ju paklausti koks turi buti procentas. Man atrodo man israse 76 % , o ten pasake, kad jiem net geriau, kad butu didesnis. tai vat kontrastas dar isejo apie 23 lt. Mikrolax as irgi pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 01 11, 10:44)
Na jo siaip jie ten vietoj turi smile.gif as sumokejau uz GN 195 lt, ir dar man israse recepta kontrastui,ir dar ne ta procenta ta prasme ji jau neparduoda Lietuvoj, tai as laksciau nezinodama po visas vaistines biggrin.gif kol nenuvaziavau i Jurininku lig. ir ten nuejau ju paklausti koks turi buti procentas. Man atrodo man israse 76 % , o ten pasake, kad jiem net geriau, kad butu didesnis. tai vat kontrastas dar isejo apie 23 lt. Mikrolax as irgi pirkau smile.gif

Na pranešiu antradienį kaip man seksis ta procedūra.. unsure.gif Kadangi pas mane visi tyrimai geri - nutarėm su gydytoja nieko nebelaukt ir dar šį mėnesį pasidaryt GN smile.gif Jau dabar pradėjau bijot smile.gif nors iš tiesų ir laukiu.. nes tas laukimas žudo doh.gif
Atsakyti
Negalvok daug apie tai, atsipalaiduok smile.gif ir negalvok visai apie skausma wink.gif as manau viskas bus tvarkoj, pamatysi. as atsimenu as sau daviau 100 proc.kad kazkas bus ne taip biggrin.gif o isejo viskas net gerai. taigi neverta kankinti save ir galvoti apie ta procedura. Antradieni laikysiu kumscius uz tave wink.gif tau is ryto darys?
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 01 11, 11:06)
Negalvok daug apie tai, atsipalaiduok smile.gif ir negalvok visai apie skausma wink.gif as manau viskas bus tvarkoj, pamatysi. as atsimenu as sau daviau 100 proc.kad kazkas bus ne taip  biggrin.gif o isejo viskas net gerai. taigi neverta kankinti save ir galvoti apie ta procedura. Antradieni laikysiu kumscius uz tave wink.gif tau is ryto darys?

Ačiū tau už palaikymą Dzuly wink.gif turiu 7.15 val. būt vietoj.. Na tikiuosi viskas bus ten pas mane gerai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 01 11, 11:20)
Ačiū tau už palaikymą Dzuly wink.gif turiu 7.15 val. būt vietoj.. Na tikiuosi viskas bus ten pas mane gerai..  unsure.gif

Man irgi reikejo buti ten 7.15 bet as atvaziavau kaip durnele anksciau blush2.gif ir sedejau kaip ant adatu kadangi mane prieme tik 07.40 ileido vaistuku, ir liepe laukti kol pareis gydytoja, o jinai atejo tik po 8 val. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 01 11, 11:50)
Man irgi reikejo buti ten 7.15 bet as atvaziavau kaip durnele  anksciau  blush2.gif ir sedejau kaip ant adatu kadangi mane prieme tik 07.40 ileido vaistuku, ir liepe laukti kol pareis gydytoja, o jinai atejo tik po 8 val. smile.gif

Nu kaip gerai kai turiu žmogeliuką, kuris papasakoja viską kas kaip buvo - bent jau žinosiu kaip kas kada vyksta rolleyes.gif Ačiū Dzuly wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 01 11, 14:05)
Nu kaip gerai kai turiu žmogeliuką, kuris papasakoja viską kas kaip buvo - bent jau žinosiu kaip kas kada vyksta rolleyes.gif Ačiū Dzuly wink.gif

Ner uz ka Kleckiuk wink.gif jei bus dar klausimu kreipkis. o taip lauksiu is taves ziniu po GN smile.gif
Atsakyti

Na va mergaitės aš jau po GN smile.gif ir galiu pasakyt, kad tikrai ten nėr ko bijot ir narkozės šitam dalykui nereik. Nežinau, gal man pasisekė, bet skaudėjo labai nedaug ir trumpai wink.gif
Dariausi GN Jūrininkų ligoninėje - atliko labai fainas jaunas daktariukas. Iš pradžių išsigandau kai pasakė kad procedūrą atliks vyras gydytojas, nes niekad pas vyrą ginekologą nesu buvus, bet man jis darė viską žymiai švelniau net nei per paprastą apžiūrą moteris ginekologė smile.gif
Labai iš tiesų bijojau, bet daugiau ten buvo bereikalingos baimės nei tos procedūros baisumo rolleyes.gif
Aš ryte tik atsikėlus dėl viso pikto sugėriau nimesilio milteliais, paskui apie 7.30 suleido sesutė vaistukus (paklausiau ką čia suleido - sakė atpalaiduojančius ir truputį skausmą nuimančius vaistukus). Paskui nuo jų labai džiūsta burna ir svaigsta galva, nes spaudimas nukrenta - gerai kad turėjau įsimetus vandenuko buteliuką.
Apie 8.10 atėjo gydytojas, paklausinėjo dar manęs kokius tyrimus jau esam atlikę, kiek laiko nepastojam ir paskui pasikvietė į rentgeno kabinetą - ten dar rentgenologė už langiuko sėdi smile.gif
Šiek tiek nemalonu kai ten skėtiklius visokius sukiša, bet skaudėt man neskaudėjo nors gydytojas gal tris kartus klausė ar neskauda kai vienaip ar kitaip daro smile.gif
Kai suleidžia tą kontrastą - tada jau skauda, bet labai neilgai, greitai atlėgsta. Ir sesutė man labai gera pasitaikė - net ranką palaikė procedūros metu rolleyes.gif
Paskui tik kol išėjau iš kabineto visa tokia nesiorentuojanti nes galva svaigo matyt daugiau nuo jaudulio nei nuo vaistų.. gerai kad vyras buvo šalia tai prilaikė mane smile.gif
Po procedūros kraujuko tai tikrai yra - man įkloto būtų neužtekę, gerai kad pakečiuką turėjau įsimetus.
O rezultatas labai geras - girdėjau jau procedūros metu kaip su rentgenologe gydytojas susikalbėjo, kad viskas puiku thumbup.gif
Na dabar dar pas savo ginekologę registruosiuos ir žiūrėsim ką daryt toliau, nes priežasčių kodėl nepastojam nerandam.. smile.gif
Mergaitės tikrai nebijokit tos procedūros, svarbu atsipalaiduokit, prieš eidamos nusiteikit geriau kad kažkiek skaudės ir viskas bus gerai thumbup.gif Na man iš tiesų pas stomatologą blogiau eit nei šią procedūrą atlikt smile.gif
Atsakyti