Na va mergaitės aš jau po GN
ir galiu pasakyt, kad tikrai ten nėr ko bijot ir narkozės šitam dalykui nereik. Nežinau, gal man pasisekė, bet skaudėjo labai nedaug ir trumpai
Dariausi GN Jūrininkų ligoninėje - atliko labai fainas jaunas daktariukas. Iš pradžių išsigandau kai pasakė kad procedūrą atliks vyras gydytojas, nes niekad pas vyrą ginekologą nesu buvus, bet man jis darė viską žymiai švelniau net nei per paprastą apžiūrą moteris ginekologė
Labai iš tiesų bijojau, bet daugiau ten buvo bereikalingos baimės nei tos procedūros baisumo
Aš ryte tik atsikėlus dėl viso pikto sugėriau nimesilio milteliais, paskui apie 7.30 suleido sesutė vaistukus (paklausiau ką čia suleido - sakė atpalaiduojančius ir truputį skausmą nuimančius vaistukus). Paskui nuo jų labai džiūsta burna ir svaigsta galva, nes spaudimas nukrenta - gerai kad turėjau įsimetus vandenuko buteliuką.
Apie 8.10 atėjo gydytojas, paklausinėjo dar manęs kokius tyrimus jau esam atlikę, kiek laiko nepastojam ir paskui pasikvietė į rentgeno kabinetą - ten dar rentgenologė už langiuko sėdi
Šiek tiek nemalonu kai ten skėtiklius visokius sukiša, bet skaudėt man neskaudėjo nors gydytojas gal tris kartus klausė ar neskauda kai vienaip ar kitaip daro
Kai suleidžia tą kontrastą - tada jau skauda, bet labai neilgai, greitai atlėgsta. Ir sesutė man labai gera pasitaikė - net ranką palaikė procedūros metu
Paskui tik kol išėjau iš kabineto visa tokia nesiorentuojanti nes galva svaigo matyt daugiau nuo jaudulio nei nuo vaistų.. gerai kad vyras buvo šalia tai prilaikė mane
Po procedūros kraujuko tai tikrai yra - man įkloto būtų neužtekę, gerai kad pakečiuką turėjau įsimetus.
O rezultatas labai geras - girdėjau jau procedūros metu kaip su rentgenologe gydytojas susikalbėjo, kad viskas puiku
Na dabar dar pas savo ginekologę registruosiuos ir žiūrėsim ką daryt toliau, nes priežasčių kodėl nepastojam nerandam..
Mergaitės tikrai nebijokit tos procedūros, svarbu atsipalaiduokit, prieš eidamos nusiteikit geriau kad kažkiek skaudės ir viskas bus gerai
Na man iš tiesų pas stomatologą blogiau eit nei šią procedūrą atlikt