QUOTE(Kostela @ 2013 01 08, 23:18)
Dzuly27 kaip gerai kad tau nebuvo baisi ta brocedura
Gal tikrai daug kas nuo gines priklauso, man dare tokia Butkute, tai va antra diena vis dar kraujuoju ir gan nemazai. Suznybe ten gal tris kartus, o ir kai grudo tuos visus daiktus tai tikrai skaudziai buvo. O ir ta procedura man truko tik 3-4 min. Taip jauciuosi tokia biski suzalota nes jauciu kad ten vidui nera labai gerai. O kaip po proceduros pakilau nuo stalo tai isvis pelke kraujo buvo.
Bet aisku nenoriu nieko gazdinti nes juk kiekvienai skirtingai buna
Gal tikrai daug kas nuo gines priklauso, man dare tokia Butkute, tai va antra diena vis dar kraujuoju ir gan nemazai. Suznybe ten gal tris kartus, o ir kai grudo tuos visus daiktus tai tikrai skaudziai buvo. O ir ta procedura man truko tik 3-4 min. Taip jauciuosi tokia biski suzalota nes jauciu kad ten vidui nera labai gerai. O kaip po proceduros pakilau nuo stalo tai isvis pelke kraujo buvo.
Bet aisku nenoriu nieko gazdinti nes juk kiekvienai skirtingai buna
Labai norėčiau nepakliūt pas tą gydytoją kur tu dareis... žiūrėk laikykis, linkiu, kad greičiau tau visi negerumai praeitų ir užmirštum šią procedūrą
O mergaitės kas darėtės Jurininkų ligoninėj tą GN - nuo skausmo vaistukų kad suleistų reik pačiam paprašyt ar ten jie patys iškart suleidžia?