Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(Kostela @ 2013 01 07, 22:45)
na daryt su narkoze tai tikrai nereikia, nes kad ir kaip skaudejo tai tas skausmas buvo labai trumpas, sakau gal kokias 3-4 min neilgiau.
Mes iskentejom ir kitos iskentesit, bet geriau but pasiruosus ir zinot kas laukia. As nzn kaip bus todel apsidraudziau ir pasiemiau laisva diena darbe, o ir vyras atveze ir buvo kartu, o paskiau parveze. Nes savijauta nekokia vis dar nes temp sukilo 37.8  verysad.gif nzn ar cia tiesiog sutapimas ir persalau ar cia nuo kazkokio streso ar vaistu taip organizmas sureagavo.
Bet tikrai sakau su narkoze neverta, nes tas kelias min skausmo tikrai galimn istvert. Kai reiks gimdyt dar ne taip skaudes manau.

Dar norėjau paklaust tavęs - o kai Jūrininkuose dareisi tą GN nuo skausmo vaistukų reikėjo pačiai paprašyt kad suleistų ar ten jau jie patys savo iniciatyva suleido?
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Esu cia naujoke, labai malonu prisijungti prie jusu. Neseniai ir man teko darytis gimdos nuotrauka,pries tai buvau prisiskaiciusi visokiu baisiu dalyku, kaip tai daroma skaudziai ir t.t. Man dare nuotrauka Jurininku lig.,dare labai faina daktare, iskart apramino,sake, kad geriau atsipalaidok, ir apie skausma negalvok,viskas bus gerai. Buvo nemalonu tik pradzioj,menesiniu skausmas smile.gif bet kai pamaciau ant monitorio, kad mano kiausintakiai puikiausiai praeinami, iskart pamirsau visus skausmus smile.gif ir tikrai manau nereikia jokios narkozes,skausmas pakenciamas. Man pries einant daryti nuotrauka, sesele ileido i uzpakali kazkokiu vaistu, man atrodo jie biski slopina skausma. visa procedura uztruko 15-20 min. Taigi merginos nepergyvenkit ir nebijokit,viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 01 08, 11:58)
Sveikos merginos smile.gif Esu cia naujoke, labai malonu prisijungti prie jusu. Neseniai ir man teko darytis gimdos nuotrauka,pries tai buvau prisiskaiciusi visokiu baisiu dalyku, kaip tai daroma skaudziai ir t.t. Man dare nuotrauka Jurininku lig.,dare labai faina daktare, iskart apramino,sake, kad geriau atsipalaidok, ir apie skausma negalvok,viskas bus gerai. Buvo nemalonu tik pradzioj,menesiniu skausmas smile.gif bet kai pamaciau ant monitorio, kad mano kiausintakiai puikiausiai praeinami, iskart pamirsau visus skausmus smile.gif ir tikrai manau nereikia jokios narkozes,skausmas pakenciamas. Man pries einant daryti nuotrauka, sesele ileido i uzpakali kazkokiu vaistu, man atrodo jie biski slopina skausma. visa procedura uztruko 15-20 min.  Taigi merginos nepergyvenkit ir nebijokit,viskas bus gerai smile.gif

Sveika prisijungus wink.gif

Kaip gerai, kad vis naujų atsiranda čia mergaičių, kurios papasakoja savo patirtį kas kaip buvo wink.gif vis ramiau truputį pasidarp..
O jei ne paslaptis - kokia gydytoja tau darė GN?
Atsakyti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 01 08, 13:16)
Sveika prisijungus wink.gif

Kaip gerai, kad vis naujų atsiranda čia mergaičių, kurios papasakoja savo patirtį kas kaip buvo wink.gif vis ramiau truputį pasidarp..
O jei ne paslaptis - kokia gydytoja tau darė GN?

Man dare berods Odeta Drulyte, labai faina moteriske, bent man labai patiko. kazkaip viska jinai graziai ir atsargiai dare smile.gif ir tikrai nebijok, nes kiekviena ta skausma savaip priima. o po tos nuotraukos, biski pamaude pilvuka, ir nuo vaistu dziovino ziauriai burna tai galima paimti vandeni su savim, ir butinai iklota, nes paskui tas skystis iseina. ir nekilo man temperatura, viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 01 08, 14:05)
Man dare berods Odeta Drulyte, labai faina moteriske, bent man labai patiko. kazkaip viska jinai graziai ir atsargiai dare smile.gif ir tikrai nebijok, nes kiekviena ta skausma savaip priima. o po tos nuotraukos, biski pamaude pilvuka, ir nuo vaistu dziovino ziauriai burna tai galima paimti vandeni su savim, ir butinai iklota, nes paskui tas skystis iseina. ir nekilo man temperatura, viskas buvo gerai smile.gif

Kažkur jau girdėjus aš apie šią gydytoją kad labai gera.. Ačiū už info wink.gif
Džiaugiuos už tave, kad viskas gerai wink.gif pamatysit neužilgo sulauksit savo stebukliuko nestuke.gif

Na tikiuos ir man viskas bus gerai su ta GN procedūra.. O svarbiausia kad rezultatai būtų geri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 01 08, 14:35)
Kažkur jau girdėjus aš apie šią gydytoją kad labai gera.. Ačiū už info wink.gif
Džiaugiuos už tave, kad viskas gerai wink.gif pamatysit neužilgo sulauksit savo stebukliuko  nestuke.gif

Na tikiuos ir man viskas bus gerai su ta GN procedūra.. O svarbiausia kad rezultatai būtų geri  unsure.gif

Viskas bus gerai pamatysi nepergyvenk wink.gif mes jau laukiam apie 2 metus to stebuklelio, pridaviau visus hormonu tyrimus, viskas lygtais ir gerai, tik progesteronas nelabai kaip as suprantu. Tai gydytoja mano pasake, jei GN bus gera, tai lieka tik ovuliacija, tai vat pradejom stimuliacija Clostu. Vakar baigiau gert tabletes, ziuresim. Nors gine turejo perspeti kad reikes ciklo vidury eiti echoskopija daryt, bet ne velnio. tai pati uzsirasiau privaciai. O kada planuoji daryt GN?
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 01 08, 14:43)
Viskas bus gerai pamatysi nepergyvenk wink.gif mes jau laukiam apie 2 metus to stebuklelio, pridaviau visus hormonu tyrimus, viskas lygtais ir gerai, tik progesteronas nelabai kaip as suprantu. Tai gydytoja mano pasake, jei GN bus gera, tai lieka tik ovuliacija, tai vat pradejom stimuliacija Clostu. Vakar baigiau gert tabletes, ziuresim. Nors gine turejo perspeti kad reikes ciklo vidury eiti echoskopija daryt, bet ne velnio. tai pati uzsirasiau privaciai. O kada planuoji daryt GN?

Na jo, kažkaip čia gydytoja neatsakingai stimuliacija daro tau be echoskopijos jokios.. g.gif šaunuolė kad pati savo iniciatyva prisižiūrėsi wink.gif dažnai mes pačios geriau žinom kas mums geriausia..

Aš GN darysiuos kitą mėnesį dar tiksliai kada nežinau.. turėjau šį mėnesį darytis, bet gydytoja pastebėjo, kad pas mane kraujyje trombocitų per daug tai dabar dar pasidariau tyrimus dėl AFS ir laukiu atsakymų verysad.gif o gydytoja dar įtaria kad pas mane gali būti kažkokia gimdos pertvara, tai GN sakė kitą mėnesį būtinai darysim.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 01 08, 15:08)
Na jo, kažkaip čia gydytoja neatsakingai stimuliacija daro tau be echoskopijos jokios..  g.gif šaunuolė kad pati savo iniciatyva prisižiūrėsi wink.gif dažnai mes pačios geriau žinom kas mums geriausia..

Aš GN darysiuos kitą mėnesį dar tiksliai kada nežinau.. turėjau šį mėnesį darytis, bet gydytoja pastebėjo, kad pas mane kraujyje trombocitų per daug tai dabar dar pasidariau tyrimus dėl AFS ir laukiu atsakymų  verysad.gif o gydytoja dar įtaria kad pas mane gali būti kažkokia gimdos pertvara, tai GN sakė kitą mėnesį būtinai darysim..  verysad.gif

Tai zinok kazkaip ir nusiviliau as savo ginekologe, nors pradzioj su ja problemu nebuvo,tik vat su ta stimuliacija jinai cia grybus pradejo rinkt verysad.gif o taip gert aklai tas tabletes nelabai yra noro, o dar ir be prieziuros tai isvis virsune blink.gif
Nu va padarysi GN ir jau tiksliai zinosi kas per situacija, nors man atrodo viskas pas tave bus gerai smile.gif as zinok pati jau masciau,kad pas mane bus su kiausintakiais problemu, nes pas vyra viskas gerai, o kaip neiseina taip neiseina. Ir dar man daktare sake, kad GN ne tik tikrina praeinamuma,bet dar kaip ir gydo, nes praplecia ten viska, ir geriau praeina paskui smile.gif tai kai zinosi kada tau darys, parashyk jei nesunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 01 08, 15:20)
Tai zinok  kazkaip ir nusiviliau as savo ginekologe, nors pradzioj su ja problemu nebuvo,tik vat su ta stimuliacija jinai cia grybus pradejo rinkt  verysad.gif o taip gert aklai tas tabletes nelabai yra noro, o dar ir be prieziuros tai isvis virsune  blink.gif
Nu va padarysi GN ir jau tiksliai zinosi kas per situacija, nors man atrodo viskas pas tave bus gerai smile.gif as zinok pati jau masciau,kad pas mane bus su kiausintakiais problemu, nes pas vyra viskas gerai, o kaip neiseina taip neiseina. Ir dar man daktare sake, kad GN ne tik tikrina praeinamuma,bet dar kaip ir gydo, nes praplecia ten viska, ir geriau praeina paskui smile.gif tai kai zinosi kada tau darys, parashyk jei nesunku smile.gif

Parašysiu būtinai kaip man seksis šita procedūra wink.gif kaip gerai, kad yra tokių šaunių likimo draugių šiame forume - ir info sužinai ir pasidalint vargais bei džiaugsmais gali thumbup.gif
o pas mano vyrą taip pat viskas gerai, o pas mane kuo tolyn į mišką tuo daugiau medžių... verysad.gif
Atsakyti
Na zinok dabar pradejau galvoti jei pas mane tokia stebuklinga ginekologe, gal ka ir praleido, nes kai rugpjucio men.ejau privaciai tai sake, kad yra ovuliacija, o dabar nera smile.gif na nieko rytoj eisiu darytis echoskopija, paziuresiu ka sakys smile.gif
Jo istikruju labai faina kai gali rasti sauniu draugiu ir pasidalinti savo problemom ir ne tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 01 08, 18:25)
Na zinok dabar pradejau galvoti jei pas mane tokia stebuklinga ginekologe, gal ka ir praleido, nes kai rugpjucio men.ejau privaciai tai sake, kad yra ovuliacija, o dabar nera smile.gif na nieko rytoj eisiu darytis echoskopija, paziuresiu ka sakys smile.gif
Jo istikruju labai faina kai gali rasti sauniu draugiu ir pasidalinti savo problemom ir ne tik smile.gif

Na lauksiu iš tavęs žinių jei ne šitame tai kitame skyrelyje ką pasakys rytoj gydytoja wink.gif pamatysi, viskas bus gerai smile.gif po tos GN dabar gal kaip tik prasijudins pas tave viskas ten ir pagausit savo stebukliuką clap.gif
Atsakyti
Dzuly27 kaip gerai kad tau nebuvo baisi ta brocedura smile.gif
Gal tikrai daug kas nuo gines priklauso, man dare tokia Butkute, tai va antra diena vis dar kraujuoju ir gan nemazai. Suznybe ten gal tris kartus, o ir kai grudo tuos visus daiktus tai tikrai skaudziai buvo. O ir ta procedura man truko tik 3-4 min. Taip jauciuosi tokia biski suzalota g.gif nes jauciu kad ten vidui nera labai gerai. O kaip po proceduros pakilau nuo stalo tai isvis pelke kraujo buvo.
Bet aisku nenoriu nieko gazdinti nes juk kiekvienai skirtingai buna unsure.gif
Atsakyti