QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 06, 08:26)
na as tai situose reikaluose sprendziu pati ir manes nieks nestumdo ir nesiuntineja, nes zinau kad mano sveikatos reikalai istiesu rupi tik man vienai ir dar vyrui o gydytojai dirba tik savo darba taigi jiems dzin
nekart isitikinau kad jei pats savim nepasirupinsi kiti irgi nepasirupins,tuo labiau gydytojai. o dariausi as ji nes pas mane endometriozines saaugos atdalintos LP metu tai GN dariau pries IUI kad isitikinti kad tos saaugos vel neatsinaujinusios kad paskui pinigai IUI nebutu ismesti perniek
Manes irgi niekas nestumdo
Bet kai patyrusi ir kompetetinga daktare su argumentais sneka,kad reikalinga atlikti kazkokius tyrimus, as linkusi tiketi, nes jei jau ja netiket,tai kuom tada tiket?.. Pati juk nesu daktare...
Zinoma,reikia atsirinkti,pasidometi, apsispresti ar tikrai taip, o gal kitaip,pasverti visus uz ir pries.... todel cia ir diskutuoju su jumis ir man idomi kiekvienos nuomone
QUOTE(wildpoppy @ 2011 03 06, 12:05)
Sveikos merginos,
Tiesiog noriu pareiksti ir savo nuomone apie gimdos nuotrauka.
Man pries keleta dienu Antakalnio klinikose dare laparaskopija ir gydytojai sake, kad nera tikslinga daryti gimdos nuotraukos, o ypac
be narkozes, nes nuo skausmo gali uzspazmuoti kiausintakius ir bus netikslus rezultatai.
O laparaskopijos metu jie gali iskart pasiziuret viska ka reikia ir kartu patvarkyt.
Bet tai tik man taip sake.
Bet as kiek suprantu visom daranciom GN, jei ne narkoze,tai leidzia atpalaiduojanciu vaistuku kazkokiu?..
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 03 06, 12:29)
visiskai pritariu nes man dare GN parode kad nepratekami kiausintakiai o po LP pasake kad viskas gerai
O man LP pasake kad nepratekami... ziuresim,ka sakys nuotrauka...
O jei ir pasakys,kad pratekami... nu kas tada?... net nezinau ka galvot,nors dar nereikia taip galvot,bet jau abu variantus svarstau... Pratekami - gerai, tai kodel nepastoju... Nepratekami - taigi zinojau,nes LP metu pasake...
Gal be reikalo cia vargstam,gal iskarto judet link ivf ir viskas...