Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(_Saule_ @ 2011 03 04, 01:33)
Va, man dabar gydytoja planuoja daryt ta gmdos nuotrauka.Siaip esu irgi po 6men, po LP kazkur mazdaug, taciau kitas daktaras dare... tai ar man ta GN reikalinga,klausimas? Biski nervina,kad priraso visokiausiu siuntimu, o po to ir vark vargeli... aisku,viskas tik del to laukiamo stebuklo  wub.gif

na as tai situose reikaluose sprendziu pati ir manes nieks nestumdo ir nesiuntineja, nes zinau kad mano sveikatos reikalai istiesu rupi tik man vienai ir dar vyrui o gydytojai dirba tik savo darba taigi jiems dzin doh.gif nekart isitikinau kad jei pats savim nepasirupinsi kiti irgi nepasirupins,tuo labiau gydytojai. o dariausi as ji nes pas mane endometriozines saaugos atdalintos LP metu tai GN dariau pries IUI kad isitikinti kad tos saaugos vel neatsinaujinusios kad paskui pinigai IUI nebutu ismesti perniek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 06 kovo 2011 - 07:27
Sveikos merginos,
Tiesiog noriu pareiksti ir savo nuomone apie gimdos nuotrauka.
Man pries keleta dienu Antakalnio klinikose dare laparaskopija ir gydytojai sake, kad nera tikslinga daryti gimdos nuotraukos, o ypac be narkozes, nes nuo skausmo gali uzspazmuoti kiausintakius ir bus netikslus rezultatai.
O laparaskopijos metu jie gali iskart pasiziuret viska ka reikia ir kartu patvarkyt.
Bet tai tik man taip sake.
Atsakyti
QUOTE(wildpoppy @ 2011 03 06, 13:05)
Sveikos merginos,
Man pries keleta dienu Antakalnio klinikose dare laparaskopija ir gydytojai sake, kad nera tikslinga daryti gimdos nuotraukos, o ypac be narkozes, nes nuo skausmo gali uzspazmuoti kiausintakius ir bus netikslus rezultatai.
O laparaskopijos metu jie gali iskart pasiziuret viska ka reikia ir kartu patvarkyt.

visiskai pritariu nes man dare GN parode kad nepratekami kiausintakiai o po LP pasake kad viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(wildpoppy @ 2011 03 06, 12:05)
Sveikos merginos,

visiskai pritariu kad LP daug geriau nei GN...nes pati turejau ir ta ir kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 06 kovo 2011 - 14:38
Ginekologe israse siuntima histerosalpingografijai, paskambinau i miesto ligonine, reikejo ateiti is anksto susitarti tikslia diena ir tiek. Visur kitur kiek skambinau tai mokama.
Atsakyti
Klaipedos jurininku ligonineje reikia moketi 200 Lt. Raudonajam kryziuje - nedaro. O miesto ligonineje - nemokamai. Reikalingas gydytojo siuntimas histerosalpingografijai. Dariausi 1 ginekologiniame skyriuje. Atejau is anksto, susitariau del datos. Dare jauna gydytoja. Atsimenu kai skambinau i informacija sake, kad reikes kontrastini skysti pirkti, bet kai tariausi su gydytoja, ji pasake, kad nieko man nereikia moketi. (Gal dar nespejo viskas pasikeisti?) g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

taip as ir pritariu man dare 2 GN viena miezienene be narkozes, kita po keliu metu Usoniene su narkoze, ir abu kartus parode kad desinej pusej nepratekama ar net nera kiausintakiu kaip pasake Usoniene jai taip atrodo galbut, tai manau yra netikslinga labai ir nieko konkretaus, tai va pries 3 dienas padare LP ir pasake viskas tvarkoje, abu pratekami ir abu kiasintakiai be patologiniu pakitimu. na va ir kaip dabar galvoti apie ta GN, buvau jau issigandus, kad tikrai desinej pusej nieko nera. bet cia tik mano nuomone.
Papildyta:
turejau omeny kiasides ir kiasintakiai smile.gif nedarasiau.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 06, 08:26)
na as tai situose reikaluose sprendziu pati ir manes nieks nestumdo ir nesiuntineja, nes zinau kad mano sveikatos reikalai istiesu rupi tik man vienai ir dar vyrui o gydytojai dirba tik savo darba taigi jiems dzin doh.gif nekart isitikinau kad jei pats savim nepasirupinsi kiti irgi nepasirupins,tuo labiau gydytojai. o dariausi as ji nes pas mane endometriozines saaugos atdalintos LP metu tai GN dariau pries IUI kad isitikinti kad tos saaugos vel neatsinaujinusios kad paskui pinigai IUI nebutu ismesti perniek ax.gif

Manes irgi niekas nestumdo smile.gif Bet kai patyrusi ir kompetetinga daktare su argumentais sneka,kad reikalinga atlikti kazkokius tyrimus, as linkusi tiketi, nes jei jau ja netiket,tai kuom tada tiket?.. Pati juk nesu daktare... tongue.gif Zinoma,reikia atsirinkti,pasidometi, apsispresti ar tikrai taip, o gal kitaip,pasverti visus uz ir pries.... todel cia ir diskutuoju su jumis ir man idomi kiekvienos nuomone 4u.gif

Sveikos merginos,

Bet as kiek suprantu visom daranciom GN, jei ne narkoze,tai leidzia atpalaiduojanciu vaistuku kazkokiu?.. unsure.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 03 06, 12:29)
visiskai pritariu nes man dare GN parode kad nepratekami kiausintakiai o po LP pasake kad viskas gerai

O man LP pasake kad nepratekami... ziuresim,ka sakys nuotrauka...
O jei ir pasakys,kad pratekami... nu kas tada?... net nezinau ka galvot,nors dar nereikia taip galvot,bet jau abu variantus svarstau... Pratekami - gerai, tai kodel nepastoju... Nepratekami - taigi zinojau,nes LP metu pasake...
Gal be reikalo cia vargstam,gal iskarto judet link ivf ir viskas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saule_ @ 2011 03 07, 12:18)
* Bet as kiek suprantu visom daranciom GN, jei ne narkoze,tai leidzia atpalaiduojanciu vaistuku kazkokiu?..  unsure.gif

** O man LP pasake kad nepratekami... ziuresim,ka sakys nuotrauka...

* Ne, aš dariausi GN du kartus be narkozės ir jokių atpalaiduojančių ar nuskausminamųjų man neleido schmoll.gif

**Ne noriu nuvilti, bet nemanau, kad GN parodys pratekamus kiaušintakius jei jau LP parodę priešingai. Nebent per LP tau juos "paremontavo" ir dabar su jai visakis ok, labai tau to linkiu. Bet LP yra visada informatyvesnė nei GN, nes jos metu gyd. mato viską gyvai... O prieš kiek laiko tau LP daryta?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Rytoj man nusimato GN, bet labao bijau ją daryti, Bet bijau ne dėl pačios procedūros, o dėl tepinėlio rezultato - jame radau pažymėta "Vyrauja kiti mikroorganizmai" blink.gif Mano ginė sako, kad čia nieko tokio, GN daryti galima, bet man baisu, kad kokios infekcijos nenuvaryt į gimdą. Gal kuriai panašiai buvo, gal galite ką patarti???? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

KAdangi ir as dariaus kazkada..be nuskausminamuju Raud.kryziui, skaudejo siek tiek, vienu metu ir labiau, bet iskenciau, istvert galima... smile.gif tad nors ir neramu bet nebijokite mielosios, geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2011 03 07, 19:38)
Sveikos, merginos 4u.gif Rytoj man nusimato GN, bet labao bijau ją daryti, Bet bijau ne dėl pačios procedūros, o dėl tepinėlio rezultato - jame radau pažymėta "Vyrauja kiti mikroorganizmai" blink.gif Mano ginė sako, kad čia nieko tokio, GN daryti galima, bet man baisu, kad kokios infekcijos nenuvaryt į gimdą. Gal kuriai panašiai buvo, gal galite ką patarti???? Ačiū 4u.gif

Nemanau, kad reikia pergyvent. Jei gine sake, kad galima, tai matyt taip ir yra. Svarbu, kad leukocitai nevirsytu normos. Sekmes tau ir geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti