Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

na ziuresiu reik susirast kur daro nes jau menesio pabaigoj noreciau pasidaryt ir gimdos nuotrauka ax.gif reiks visus tyrimus pasidaryt nes kai tik vyras grys reiks lekt i latvija IUI daryt smile.gif
Atsakyti
turiu siuntima i santariskes daryti gimdos nuotrauka.
klausimai ten buvusioms siuo tikslu -kokiu telefonu skambinot, kiek laiko reikejo laukti ir t.t.
dar nuskausminimo noriu - is anksto tartis ar atvykus i vieta jau tyrimui?
apskritai - kaip visas procesas vyko iki atsidurimo gydytojo kabinete, jame ir po to.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 06 12, 18:36)
turiu siuntima i santariskes daryti gimdos nuotrauka.
klausimai ten buvusioms siuo tikslu -kokiu telefonu skambinot, kiek laiko reikejo laukti ir t.t.
dar nuskausminimo noriu - is anksto tartis ar atvykus i vieta jau tyrimui?
apskritai - kaip visas procesas vyko iki atsidurimo gydytojo kabinete, jame ir po to.
4u.gif

na as nezinau kam tas nuskausminimas darantis sia procedura biggrin.gif
Atsakyti
Oi mergaites darykit narkoze!!!!!! Jei dar svarstot taip ar ne, tai tik uzmigdyti. Tokiu skausmu per 29 metus neturejau. schmoll.gif atsisake visas kunas, alpau, o galu gale dar ir suspazmavo takai, tad prasitese proceduros laikas. Jei ne paslaugi sesele salia tai gal numirus buciau doh.gif O Negalejau atsigauti 6 valandas. Seip nesu jautri skausmui, galiu iskesti, bet ne sia procedura, skaudejo labiau nei per traumu operacijas. Tokiam dalykui daugiau be narkozes NIEKADA.
Nesuprantu kaip gali privacioj klinikoj jos nedaryti (Motina ir Vaikas) g.gif Tiesiog stebuosi.
Drauge daresi nuotrauka su uzmigdymu, tai sake is skausmo net atsikele is narkozes. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ar jums iš vakaro prieš GN reikėjo statytis klizmutes? blink.gif
Turiu nurodyma statytis 18 ir 19 val. o ar aš negalių jų pasistatyti tarkim valanda vėliau???
Atsakyti
Temute miega... smile.gif as jau po GN, tikrai jokiu narkoziu nereikia ir net vaistu jokiu negeriau, skausmas kaip per menesines ir jis truko gal kokia 1 minute, tikrai nera ko bijoti, kadangi vaziavau prisiskaicius visokiausiu nuomuoniu, tai akys is baimes buvo dideles, bet tikrai be reikalo viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 09 12, 10:44)
Temute miega... smile.gif as jau po GN, tikrai jokiu narkoziu nereikia ir net vaistu jokiu negeriau, skausmas kaip per menesines ir jis truko gal kokia 1 minute, tikrai nera ko bijoti, kadangi vaziavau prisiskaicius visokiausiu nuomuoniu, tai akys is baimes buvo dideles, bet tikrai be reikalo viskas ok  thumbup.gif

O kur darei ir pas ka? nes man irgi reikia padaryti ja, bet nezinau kur daryti sad.gif
Atsakyti
laba,
as darysiu raudono kryziaus ligonineje,sake reiks vistiek moketi 200lt,o kitose temose merginos rase kad cia visai nemokamai turi buti,tai ir nesuprantu as jau nieko
Atsakyti
tai 200lt kainuos tas skystis, o ne pati procedura... o kaip tu uzsiregistravai, skambinau as i tilto g. bet nieks nekelia...ar darei tyrimus del tu zarazu?
Atsakyti
mane uzregistruos sesute,o kas tos zarazos?as tik du kartus krauja daviau
Atsakyti
cia merginos rase, kad reikia pasitikrinti ar nera ureaplasmu, mycoplasmu... as esu juos dariausi pries du metus ir man buvo rade ureaplasmu, bet VK Usoniene i tai nesureagavo ir nusiunte mane GN darytis, tik pasake, kad galima pas juos daryti arba tilto g. Bet pas juos brangiai iseina, kai pagalvoju, jeigu dar reikes LP ir pan. tai geriau GN darytis ten kur pigiau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anoli***: 13 rugsėjo 2012 - 09:25
QUOTE(anoli*** @ 2012 09 13, 08:39)
O kur darei ir pas ka? nes man irgi reikia padaryti ja, bet nezinau kur daryti sad.gif

As dariausi KLP Jurininku ligoninej

Atsakyti