Histerosalpingografija- gimdos nuotrauka.
aciukas
QUOTE(smargarettt @ 2012 05 09, 20:26)
Beje dar kloausimelis, ar jus mergaites kurios daretes gimdos nuotrauka islauket 5 dienas ir susilaiket kiek liepia ?
Aš tai susilaikiau, nes maža ką, o jei kokia infekcija ar užegimas, tai vėl gydyti. Nerizikavau...
QUOTE(smargarettt @ 2012 05 09, 19:59)
630 Lt mokejau Vaisingumo klinikoje, taigi cia privati klinika. Sumos isskaidymas buvo toks: 400 tyrimas ir 230 narkoze. Paziurekit kainorasti kiek ten kainuoja IUI ir kiti ,,malonumai'' as net neziuriu nes ir siam tyrimui teko taupyt, bet norejau su narkoze, cia mano asmeninis pasirinkimas, kiekvienas daro kaip jam labiausiai norisi. Gavau dvi nuotraukas su parasymu, bei pakomentavo.
Siaip darantis poliklinikose kaina apie 200 lt kiek girdejau.
Siaip darantis poliklinikose kaina apie 200 lt kiek girdejau.
O kažką papildomai pirkti reikėjo, ar čia jau visa suma?
QUOTE(Kristina_999 @ 2012 05 10, 11:09)
O kažką papildomai pirkti reikėjo, ar čia jau visa suma?
Klausimas ne man, bet manau, kad jau čia galutinė suma ir nieko daugiau pirkti nereikėjo
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 05 10, 11:14)
Klausimas ne man, bet manau, kad jau čia galutinė suma ir nieko daugiau pirkti nereikėjo
Ačiū
QUOTE(smargarettt @ 2012 05 09, 21:26)
Beje dar kloausimelis, ar jus mergaites kurios daretes gimdos nuotrauka islauket 5 dienas ir susilaiket kiek liepia ?
Man sakė, kad galima pradėt ND kai baigi kraujuot Taip ir buvo ir nieko nenutiko
QUOTE(Vitada @ 2012 05 10, 15:13)
Man sakė, kad galima pradėt ND kai baigi kraujuot Taip ir buvo ir nieko nenutiko
Taip kaina 630 lt ir nieko daugiau moketi nereikejo.
Paprastai daro 8-12 ciklo diena si tyrima, tai taip ir gaunasi po MM iki vaisingu dienu.
Dar reikia buti pasidarius pora tepineliu kad neturet jokiu bakteriju, chlamidiju, nes jos gali sukelt komplikacijas paskui, tai nedarys kol neissigydisi..
QUOTE(smargarettt @ 2012 05 10, 13:32)
Taip kaina 630 lt ir nieko daugiau moketi nereikejo.
Paprastai daro 8-12 ciklo diena si tyrima, tai taip ir gaunasi po MM iki vaisingu dienu.
Dar reikia buti pasidarius pora tepineliu kad neturet jokiu bakteriju, chlamidiju, nes jos gali sukelt komplikacijas paskui, tai nedarys kol neissigydisi..
Velgi, kaip kur, man apie tepinelius net neuzsimine.
Tilto gatvėj pas Mėžieniene sumokėjau 130 Lt už kontrastą, nes neradau nusipirkti parduotuvėje, tai ji turėjo rezervą. Daugiau nieko. Ai, 127 su centais, bet aš neturėjau lygiai rodė ant buteliuko kainą užklijuotą.
Aš rinkausi kur pigiau, nes tikrai žinau kad kitems etapams reiks daug daugiau išleisti tai galvoju pakentėsiu čia
Nuo santykių ir maudynių kaip ir sakė susilaikiau, nes kai vyras išvažiavęs tai nelabai ir yra su kuo
Dėl tepinėlių tikrai taip, reikia pasidaryti. Mikoplazmas, ureaplazmas, tą paprastą tepinėlį. Tik vinas pastebėjimas VK tai dėl to visai dzin. Nes man dar nei karto ten nedarė, gerai kad buvau pas ginekologę pasidariusi, bet Mėžinienė norėjo rezultatus pamatyti, pasakiau, kad neturiu, tai ji kai pamatė, kad siuntimas iš VK galva palingavo. Suprantu, kad ne pirmas atvejis kai nieko nepasako - nepadaro.
Bet vis tiek šios tyrimus reikia pačioj pradžioj bandant pastoti darytis, nes tai gali būti viena iš nevaisingumo priežasčių.
šią savaitę buvau pas Usonienę su savo nuotrauka, tai kitą mėn su IUI startuosim
Aš rinkausi kur pigiau, nes tikrai žinau kad kitems etapams reiks daug daugiau išleisti tai galvoju pakentėsiu čia
Nuo santykių ir maudynių kaip ir sakė susilaikiau, nes kai vyras išvažiavęs tai nelabai ir yra su kuo
Dėl tepinėlių tikrai taip, reikia pasidaryti. Mikoplazmas, ureaplazmas, tą paprastą tepinėlį. Tik vinas pastebėjimas VK tai dėl to visai dzin. Nes man dar nei karto ten nedarė, gerai kad buvau pas ginekologę pasidariusi, bet Mėžinienė norėjo rezultatus pamatyti, pasakiau, kad neturiu, tai ji kai pamatė, kad siuntimas iš VK galva palingavo. Suprantu, kad ne pirmas atvejis kai nieko nepasako - nepadaro.
Bet vis tiek šios tyrimus reikia pačioj pradžioj bandant pastoti darytis, nes tai gali būti viena iš nevaisingumo priežasčių.
šią savaitę buvau pas Usonienę su savo nuotrauka, tai kitą mėn su IUI startuosim
labas visoms o tai tuos tepinelius pas savo gine nueit pasidaryt? ten vietoj ju nedaro?
QUOTE(Darija 25 @ 2012 05 11, 10:12)
labas visoms o tai tuos tepinelius pas savo gine nueit pasidaryt? ten vietoj ju nedaro?
Paprastą tepinėlį gali ginė padaryti, o chlamidijas, mikoplazmas ir ureaplazmas daro tam tikros laboratorijos, poliklinikose ne visose daro tai tikrai. Privačios klinikos turėtų daryti. Ir jų rezultatai ne iškarto būna, nes ten turi tas zarazas paauginti kažkiek laiko.