Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

Na ka, pagaliau ir as po gimdos nuotraukos, jau taip jaudinausi.....dariausi Vaisingumo klinikoj pas gyd. Usoniene. Pats tyrimas praejo labai greitai, suleido i vena vaistu ir uzmigau, pabudau, jau viskas buvo atlikta, aisku puse dienos vaikstau apdujusi nuo narkozes, truputi maudzia pilvuka ir kraujuoju biski, bet atseit cia normalu, 5 dienos jokiu santykiu ir voniu kad nepasigaut infekcijos, apsidraudimui dar 3 zvakutes israse, reiks sunaudoti. ISVADA: kiausintakiai pratekami, tik gimda T formos, panasi i gryba, o turetu buti trikampe, bet sake kad tas itakos kaip ir neturi..tai matysim ka reiks daryti toliau, patare pasidaryt suderinamumo testa, tai matysim kaip jis daromas ir kokia is jo nauda, nes hormonai ir vyro sperma sake geri, bet du metai nepastojam, tai kazin kame saknys...
O jus mergaites, drasiau, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikute smile.gif o tu praseisi kad narkoze duotu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija 25 @ 2012 05 08, 20:03)
Sveikute smile.gif o tu praseisi kad narkoze duotu?  ax.gif

Labas, as dariausi vaisingumo klinikoj o ten gimdos nuotrauka tik taip ir daro su narkoze, kitur kiek zinau be.
Atsakyti
aciu uz informacija tada ko gero ten ir leksiu smile.gif o kiek sukainavo gal gali pasakyti ?
Atsakyti
QUOTE(Darija 25 @ 2012 05 08, 20:49)
aciu uz informacija tada ko gero ten ir leksiu smile.gif o kiek sukainavo gal gali pasakyti ?

Ne pigiai 630lt smile.gif
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smargarettt @ 2012 05 08, 23:24)
Ne pigiai 630lt smile.gif

Kaina tai žiauri... Jau geriau vėl iškesčiau tą skausma be narkozės ir sumoku 200 nei tiek.
Atsakyti
QUOTE(Vitada @ 2012 05 09, 00:20)
Kaina tai žiauri... Jau geriau vėl iškesčiau tą skausma be narkozės ir sumoku 200 nei tiek.

Uz ka jus tiek mokat? g.gif As dariausi KMUK, man kainavo tik 19 lt.uz kontrasta, daugiau nieko.
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2012 05 09, 09:49)
Uz ka jus tiek mokat? g.gif As dariausi KMUK, man kainavo tik 19 lt.uz kontrasta, daugiau nieko.

Na Vilniuje už kontrastą reikia sumokėti beveik 200 lt. Kažkaip man labai keistai kodėl vienur vienos kainos, kitur kitos g.gif Bet aš vaistinėje pirkau, o ne tiesiai iš gydytojo, tad tokios čia kainos... Priešingu atveju būtų galima manyti, kad gydytojai užsimeta kokį procentą, bet kad ne...
Atsakyti
Nu siaip ta narkoze nera baisiai brangi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 05 09, 10:01)
Na Vilniuje už kontrastą reikia sumokėti beveik 200 lt. Kažkaip man labai keistai kodėl vienur vienos kainos, kitur kitos  g.gif Bet aš vaistinėje pirkau, o ne tiesiai iš gydytojo, tad tokios čia kainos... Priešingu atveju būtų galima manyti, kad gydytojai užsimeta kokį procentą, bet kad ne...

As kontrasta pirkau tiesiai is kliniku vaistines, tai tikrai idomu, vienur 19 lt, kitur uz ta pati jau 200 lt. g.gif
Atsakyti
bet tai skiriasi kainos labai unsure.gif na bet tj kur dingsi kad reikia darytis smile.gif
Atsakyti