Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

Kaip idomiai unsure.gif
As realiai esu is tu, kur jokio skausmo nepakelia doh.gif Isipjaunu i pirstu ir jau bloga darosi. Nors abu kartus gimdziau greit ir nepasakyciau, kad skausmuose, bet GN absoliuciai nieko neskaudejo. Gal jau po 2 gimdymu dubens kaulai kitokioj padeti, ar siaip kas.... pas mane ir gimdos kaklelis po konizacijos, gal ir tai itakos buvo.
Joooo..... nekas, kai skauda. Man jei taip butu- tada be kalbu tik uz laparoskopija, kam ta GN kentet, jei kazka ras- vistiek nieko negales pagelbet ir teks gultis po peiliu bet kokiu atveju.

Laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 12, 18:21)
Paskaitau ka rasot ir plaukai siausias  doh.gif
O tai jums nei vienai nesuleido i uzpakali vaistu, kurie blokuoja skausma dubens srityje????? Po situ vaistu jokiu pojuciu nera kai kisa ta metalini sketikli ir plecia gimdos kakleli.
Negi cia tik Salygiene pasirupina savo mergaitemis, kad joms kuo maziau skaudetu ir maziau bijotu????

Skaitau ir toks jausmas, lyg akmens amziuje ta procedura atliktu  blink.gif
As irgi prisiskaicius bijojau ja darytis, o absoliuciai nieko nejauciau ir galeciau 30 tokiu nuotrauku per diena pasidaryt, identiskas reikalas apziurai ant ginekologines kedes, skirtumas tik tas, kad guli ant rentgeno stalo  smile.gif

man nepasiūle, kodel nezinau.. unsure.gif
Atsakyti
Man jokiu vaistu nesuleido tik zvakute ikiso i uzpakali ir jokio skausmo nebuvo, dar pries tai ketanovo tablete buvau isgerus smile.gif
Atsakyti
Nu papsisakysiu ir as sioj temoj ax.gif Dariausi pas gyd.Salygiene -nusotabi gydytoja ..bet man asmeniskai skausmas buvo nepakeliamas ,kaip kokiam siaubo filme jauciausi -ir jokie vaistai nepadejo ,net prasiau papildomai susleido -ale nieko doh.gif bet kas atpirko kancias ,mano parasas wub.gif iskart dvi dienos po GN buvo ovuliacija ir bac i desimtuka biggrin.gif (beje gyd.sake ,kad tai mums pades pastot ir ji buvo teisi)
Sekmes mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaliuxe @ 2012 01 08, 23:57)
Sveikos merginos, nusprendžiau ir as pasidalinti savo patirtimi smile.gif
Prieš pora sav. man dare GN Vilniuje Vaisingumo klinikoje. Darė su intravenine nejautra, tad skaudėjo tik kai leido vaistus, kad užmigčiau. Procedura truko tik 15 min.,o kai pabudau taip pat nieko neskaudėjo, toks jausmas buvo, kad man nieko nedarė. Išvada džiugino-kiaušintakiai pratekami smile.gif Po procedūros biškį svaigo galva, šiek tiek maudė pilvą, pasišalino kontrastinio skysčio likučiai ir buvo šiek tiek rudų išskyrų kelias dienas. Po to kelias dienas jaučiausi silpniau, bet tai matyt nuo narkozės. Beje kaina tai visai nedžiugino, bet ką darysi, ne pinigai svarbiausia...
Aišku visokių atvejų pasitaiko, bet manau nereiktu labai bijoti šitos procedūros, aišku, tik turbūt reiktų rinktis su nejautra smile.gif
Beje mano gyd. sake, kad po tokios procedūros, gali būti, kad ten tas skystis kokias tai gleives ar ką pramuša, tad buna atvejų, kad savaime pastojama smile.gif ši žinia mane pradžiugino, tad dabar bandom lelių natūraliai, be stimuliacijų, tikiuosi, kad pavyks smile.gif
Laikykites visos!

Sveika,

as kaip tik uzsirasiau darytis GN Vilniaus vaisingumo klinikoj pas Meskauskiene, tai laukiu su baime, kad tik greiciau viskas praeitu, man irgi su nejautra darys, pas kuria gydytoja dareisi tu? Dziugu kad rezultatai geri..Ar vyras kartu dalyvavo?
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 03 15, 08:54)
Nu papsisakysiu ir as sioj temoj ax.gif Dariausi pas gyd.Salygiene -nusotabi gydytoja ..bet man asmeniskai skausmas buvo nepakeliamas ,kaip kokiam siaubo filme jauciausi -ir jokie vaistai nepadejo ,net prasiau papildomai susleido -ale nieko  doh.gif bet kas atpirko kancias ,mano parasas wub.gif iskart dvi dienos po GN buvo ovuliacija ir bac i desimtuka biggrin.gif (beje gyd.sake ,kad tai mums pades pastot ir ji buvo teisi)
Sekmes mergaites  4u.gif

Sveika, gerai tave pazistu is kitos temos bigsmile.gif , dziaugiuosi uz jusu kad pagaliau neauginsite vienturti 4u.gif Mums irgi pagaliau pavyko tik ne po GN o po LP wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 30 kovo 2012 - 14:32
QUOTE(olija777 @ 2011 02 26, 13:26)
Sveikos, GN dariausi 2010 m. rugsejo men. Klaipedos universitetineje ligonineje ginek. skyriuje. Labai bijojau, nes buvau daug istoriju prisiskaiciusi, bet viskas buvo netaip jau baisu. Gydytojos labai malonios, procedura truko apie puse valandos (skausmas didelis, bet pakenciamas), po valandos vaziavau namo. Be to viskas nemokamai. Taigi, kam metyti pinigus  doh.gif

bet juk vaistai kainavo apie 300 lt? ar is vis nieko g.gif
Papildyta:
Ir ar is tikro yra klaipedoje kur daro nemokamai? Man paskirta GN po siu menesiniu 7 c.d. i jurininku ligonine ir kainuos 200 ar 300 tiksliai nepamenu g.gif
Atsakyti
Laba,
pries pora dienu ma dare GN, daktatre pasake, kad lytiniu santykiu nereiktu tureti bent pora dienu, bet visur raso, kad reiktu susilakyti savaite...kaip yra istikruju? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2012 03 31, 12:03)
Laba,
pries pora dienu ma dare GN, daktatre pasake, kad lytiniu santykiu nereiktu tureti bent pora dienu, bet visur raso, kad reiktu susilakyti savaite...kaip yra istikruju? blush2.gif

Mums sake savaite, bet mes trumpiau susilaikem... Turbut, jei nieko neskauda, neteplioja, tai nebutina tiek laukti. Kitos juk ir pastoti speja iskart po GN mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums gyd.sake kaip tik bandyti pastoti ,jokiu susilaikymu biggrin.gif
kimberley 7 4u.gif
Atsakyti
Skaitau ir atrodo, kad ne apie ta pacia procedura. As pasakiau, kad mums jau kuris laikas neiseina, tai ir nusiunte pasidaryt. Niekas nieko apie nuo skausmo vaistus nepasakojo, nesiule, net neuzsimine. Kaip ir neuzsimine apie infekcijas ar santykius pries ar po. Vientelis dalykas kuri labai akcentavo- tai kad daro 8-9 diena nuo ciklo pradzios, ir kad pasidarytum nestumo testa (galima ir namuose) pries procedura. Skaudejo kai leido skysti, bet kokias 5 minutes gal. Po to viskas normaliai, pesciom grizau i darba ir dirbau toliau. Gal ir geriau, kad nezinojau kaip ten bus, maziau streso.
Atsakyti
O man Vaisingumo klinikoj sake darytis 8-12 ciklo diena gimdos nuotrauka, tai as kaip tik ir darysiuosi 12 c.d, tikiuosi nieko blogo. Beto kam darytis ta nestumo testa jei iskart po MM eini..
As dabar ieskau kur man per pora dienu padarytu tepinelius, viskas kaip ant adatu, nes kita antradieni laukiu GN..
Atsakyti