Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

Man 9 ciklo diena.
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2012 03 10, 16:34)
Čia, žinokit, kaip pasakyti: Merginos, aš mėgstu silkę, žinokite, ir jums patiks doh.gif
Labai šaunu, kad Jums neskaudėjo 4u.gif  Bet ne visos vienodai ištveria skausmą, todėl negalima sakyti, kad nereikia bijoti, kad neskauda ir pan.
Vienoms skauda labai (kaip pvz, man, net šaukiau, kad gydytoja baigtų, kad nebenoriu blush2.gif ), o kitos sako,  kad ištveriama.
Baltai pavydžiu toms, kurioms ši procedūra iškenčiama, aš jos daugiau be narkozės nedaryčiau (mano atveju iš to skausmo ir rezultatai buvo nebetikslūs)

Na as nzn kur jus daretes, jeigu klinikose tai tikiu kad galejo skaudet nes man ir daktaras sake kad ten daug skaudziau daro, o dabar jau yra pazenge technologijos viskas ir galima sakyt nieko man ten daug neprikiso i vidu, o klinikose sake kazkoki specialu sketikli ar dar kazka kisa. As galiu pasakyt absoliuciai nejauciau jokio skausmo tik taip kaip paprasta apziura pas gine rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Saimina @ 2012 03 12, 13:19)
Na as nzn kur jus daretes, jeigu klinikose tai tikiu kad galejo skaudet nes man ir daktaras sake kad ten daug skaudziau daro, o dabar jau yra pazenge technologijos  viskas ir galima sakyt nieko man ten daug neprikiso i vidu, o klinikose sake kazkoki specialu sketikli ar dar kazka kisa. As galiu pasakyt absoliuciai nejauciau jokio skausmo tik taip kaip paprasta apziura pas gine  rolleyes.gif

Na as nzn ka jus merginos darysit kai pastosit ir reiks gimdyt jei per tokias proceduras skauda doh.gif nu bet cia kaip kam individualiai turbut, sekmes visom sulaukt nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Saimina @ 2012 03 12, 13:19)
Na as nzn kur jus daretes, jeigu klinikose tai tikiu kad galejo skaudet nes man ir daktaras sake kad ten daug skaudziau daro, o dabar jau yra pazenge technologijos  viskas ir galima sakyt nieko man ten daug neprikiso i vidu, o klinikose sake kazkoki specialu sketikli ar dar kazka kisa. As galiu pasakyt absoliuciai nejauciau jokio skausmo tik taip kaip paprasta apziura pas gine  rolleyes.gif

tada matyt pasisekė jums,nes man tai labai jau nemalonu ir skausminga buvo doh.gif man darė Miežėnienė Santariškių filiale Tilto g11 .
Atsakyti
QUOTE(Saimina @ 2012 03 12, 13:24)

Na as nzn ka jus merginos darysit kai pastosit ir reiks gimdyt jei per tokias proceduras skauda  doh.gif 

Tai kad cia jus viena is nedaugelio, kuriai neskaudejo ax.gif
Gimdyt neteko, bet siaip neatsimenu, kada paskutini syki jauciau toki dideli skausma kaip per GN. Gal niekada unsure.gif Kazkada tarybiniais laikais trauke danties nerva be nuskausminamuju, tai gal tada ir daugiau skaudejo... Nes nualpau tada nuo skausmo smile.gif Bet jums turbut butu vienas juokas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 03 11, 13:01)
Na man per GN skaudejo nepalyginamai labiau, nei kokia nors depiliacija smile.gif Bet sutinku, del to, kad tureti vaika, galima dar ne tiek iskenteti  drinks_cheers.gif

Man labai ziauriai skaudejo, kol sukiso tuos gelezis, o kai leido skysti, nieko nejauciau (nors gydytoja is anksto buvo perspejusi, kad tik leidziant skysti skaudes). Buvau irgi praradus savikontrole, tik is paskutiniuju tvardziausi, kad neispirti gydytojai smile.gif

Man tai tas skyscio leidimas palyginus rojus su tais geleziu kisimais ir badymais, nezinau ka ten dare bet kazkokius gnaibymus jauciau kad net dabar nupurto blink.gif .
Papildyta:
QUOTE(debesuole @ 2012 03 12, 11:20)
GN daro bet kuriuo ciklo metu?
ar visgi, atsizvelgia, kad butu pirma ciklo puse? , kaip minima pirmoje zinuteje?

ax.gif

Labuka, man gynė patarė 3 ciklo dieną, bet galėjau nuvaziuoti tik6 c.d. Tai va irgi tiko.
Atsakyti
QUOTE(Saimina @ 2012 03 12, 14:24)
As galiu pasakyt absoliuciai nejauciau jokio skausmo tik taip kaip paprasta apziura pas gine  rolleyes.gif
Na as nzn ka jus merginos darysit kai pastosit ir reiks gimdyt jei per tokias proceduras skauda  doh.gif  nu bet cia kaip kam individualiai turbut, sekmes visom sulaukt  nestuke.gif

Labai teisingai pasakyta - bet cia kaip kam individualiai turbut, tad jei jums neskaudėjo, nereiškia, kad neskaudės kažkam kitam. Aš pati šią procedūrą dariausi du kartus. Patikėkit manim, kai gyd., prieš antrą GN, pasakė, kad reikės kartoti, apsiverkiau. Taip, procedūrą iškęsti galima, bet tikra labai skaudėjo. Nors, kita vertus, su narkozę jos nedaryčiau schmoll.gif O dėl nėštumo ir gimdymo, tai nėra ką čia lyginti, visai kitos patirtys... Jau nėščia pabuvau ir pati, be jokių nuskausminamųjų, pagimdžiau ir dar kartą gimdyčiau smile.gif Neskau, kad lengva buvo, bet vis vien, tai nesulyginami dalykai...

QUOTE(Birmania @ 2012 03 12, 14:26)
tada matyt pasisekė jums,nes man tai labai jau nemalonu ir skausminga buvo  doh.gif man darė Miežėnienė Santariškių filiale Tilto g11 .

Ir man ši gyd. GN darė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 03 12, 16:01)
Labai teisingai pasakyta -  bet cia kaip kam individualiai turbut, tad jei jums neskaudėjo, nereiškia, kad neskaudės kažkam kitam. Aš pati šią procedūrą dariausi du kartus. Patikėkit manim, kai gyd., prieš antrą GN, pasakė, kad reikės kartoti, apsiverkiau. Taip, procedūrą iškęsti galima, bet tikra labai skaudėjo. Nors, kita vertus, su narkozę jos nedaryčiau  schmoll.gif O dėl nėštumo ir gimdymo, tai nėra ką čia lyginti, visai kitos patirtys... Jau nėščia pabuvau ir pati, be jokių nuskausminamųjų, pagimdžiau ir dar kartą gimdyčiau smile.gif Neskau, kad lengva buvo, bet vis vien, tai nesulyginami dalykai...
Ir man ši gyd. GN darė smile.gif

Ši gydytoja dar dirba privačioje klinikoje Renmeda,nes ten teko darytis ginekologinio pasėlio tyrimą pas ją,tai taip supratau kad ji ir Klimas labai susiję nes dirba išvien.Man ji pasirodė gruboka.Nenorėčiau dar kartą patyrti šią procedūrą doh.gif
Atsakyti
Paskaitau ka rasot ir plaukai siausias doh.gif
O tai jums nei vienai nesuleido i uzpakali vaistu, kurie blokuoja skausma dubens srityje????? Po situ vaistu jokiu pojuciu nera kai kisa ta metalini sketikli ir plecia gimdos kakleli.
Negi cia tik Salygiene pasirupina savo mergaitemis, kad joms kuo maziau skaudetu ir maziau bijotu????

Skaitau ir toks jausmas, lyg akmens amziuje ta procedura atliktu blink.gif
As irgi prisiskaicius bijojau ja darytis, o absoliuciai nieko nejauciau ir galeciau 30 tokiu nuotrauku per diena pasidaryt, identiskas reikalas apziurai ant ginekologines kedes, skirtumas tik tas, kad guli ant rentgeno stalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 03 12, 17:19)
Ši gydytoja dar dirba privačioje klinikoje Renmeda,nes ten teko darytis ginekologinio pasėlio tyrimą pas ją,tai taip supratau kad ji ir Klimas labai susiję nes dirba išvien.Man ji pasirodė gruboka.Nenorėčiau dar kartą patyrti šią procedūrą  doh.gif

Taip, taip, žinau smile.gif Na nepasakyčiau, kad ji labai grubi. Na, bent jau man taip nepasirodė...

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 12, 18:21)
Paskaitau ka rasot ir plaukai siausias  doh.gif
O tai jums nei vienai nesuleido i uzpakali vaistu, kurie blokuoja skausma dubens srityje????? Po situ vaistu jokiu pojuciu nera kai kisa ta metalini sketikli ir plecia gimdos kakleli.
Negi cia tik Salygiene pasirupina savo mergaitemis, kad joms kuo maziau skaudetu ir maziau bijotu????
Skaitau ir toks jausmas, lyg akmens amziuje ta procedura atliktu  blink.gif
As irgi prisiskaicius bijojau ja darytis, o absoliuciai nieko nejauciau ir galeciau 30 tokiu nuotrauku per diena pasidaryt, identiskas reikalas apziurai ant ginekologines kedes, skirtumas tik tas, kad guli ant rentgeno stalo  smile.gif

Na leido kažkokius vietinius nuskausminamuosius, bet nelabai ką padėjo
Papildyta:
Beje, man per pačią procedūrą skausmas ne toks stiprus, koks buvo jau po visko. Praejus 10 - 15 min. vos nenualpau nuo skausmo...
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 03 12, 17:41)
Taip, taip, žinau smile.gif Na nepasakyčiau, kad ji labai grubi. Na, bent jau man taip nepasirodė...

Na leido kažkokius vietinius nuskausminamuosius, bet nelabai ką padėjo

Man ji gruboka pasirode... Daugiau pas ja nedaryciau, geriau nuvaziuociau i Kauna ar Klaipeda unsure.gif

Man nesuleido jokiu nuskausminamuju, nors ir zadejo, kai kalbejom telefonu g.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 12, 17:21)
Paskaitau ka rasot ir plaukai siausias  doh.gif

Skaitau ir toks jausmas, lyg akmens amziuje ta procedura atliktu  blink.gif
As irgi prisiskaicius bijojau ja darytis, o absoliuciai nieko nejauciau ir galeciau 30 tokiu nuotrauku per diena pasidaryt, identiskas reikalas apziurai ant ginekologines kedes, skirtumas tik tas, kad guli ant rentgeno stalo  smile.gif

Man tai tai pat suleido vaistu i uzpakali.O del skausmo,tai kazkiek skaudejo,kai tuos gelezius kiso,o daugiau jokio skausmo.Bet cia matyt kiekvienai individualiai.
Atsakyti
QUOTE(Saimina @ 2012 03 12, 13:24)
Papildyta:

Na as nzn ka jus merginos darysit kai pastosit ir reiks gimdyt jei per tokias proceduras skauda  doh.gif  nu bet cia kaip kam individualiai turbut, sekmes visom sulaukt  nestuke.gif

Dariau Klaipėdos Jūrininkų ligoninėje, nežinau, ar ten technologija kitokia (nors nemanyčiau), bet skausmas tai begalinis...

Gimdymo skausmą žinau. Ir galiu pasakyti, kad jis visai kitoks nei histeroskopijos skausmas, nesulyginami dalykai. Gimdymo skausmas pasimiršo, o histeroskopijos metu patirtas skausmas iki šiol nepamirštamas schmoll.gif
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 12, 17:21)

Kokie ten vaistai? Nošpa ar kažkas panašaus? biggrin.gif Būtent pas Sąlygienę ir dariausi gimdos nuotrauką, suleido tų vaistukų. Bet dar kartą pasikartosiu - ne visos vienodai pakančios skausmui...Manęs tie vaistukai nė kiek neveikė.

Jei dar kartą daryčiausi Gimdos nuotrauką, tai tik su narkoze. Nes kaip sakiau, rezultatas buvo blogas (dėl to, kad įsitempusi iš skausmo buvau), tad neišvengiau laparoskopijos, o jos metu pamatė, kad kiaušintakiai visgi pratekami - tai kam daryti GN, jei ji neinformatyvi ir klaidinanti???

Aišku, merginoms, kurios pakančios skausmui (pvz. pripratusios prie skausmingų mmm) - manau, tikrai nėra reikalo daryti su narkoze 4u.gif
Atsakyti