Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(debesuole @ 2012 02 29, 12:48)
bet polipus tai juk ir per echo pamato  g.gif

reik dar ieskotis info ir neskubet turbut  g.gif

As irgi galvoju, kad tie polipai turetu buti gana dideli, kad GN parodytu, bet tada ir per echo turbut matytusi g.gif

As irgi neskubeciau, jei buciau nors karta gyvenime pastojusi smile.gif
O siaip tai teisingai kitos sako, LP ir histeroskopija daug tiksliau viska parodytu, tik as, kadangi esu didele operaciju ir ligoniniu nemegeja, apsiribojau GN.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 29, 13:16)
As irgi galvoju, kad tie polipai turetu buti gana dideli, kad GN parodytu, bet tada ir per echo turbut matytusi  g.gif

As irgi neskubeciau, jei buciau nors karta gyvenime pastojusi smile.gif
O siaip tai teisingai kitos sako, LP ir histeroskopija daug tiksliau viska parodytu, tik as, kadangi esu didele operaciju ir ligoniniu nemegeja, apsiribojau GN.

as po paskutinio persileidimo dar tik atsigavineju.. dar net nemeginau nesisaugot- gal nieko ten nenutiko g.gif (juolab, iki tol yra sekmingas isnesiojimas, o 2 pastojimai per pirmus 3 men)

na, nebent ten parodo ta nuotrauka kazka, kas galejo pakenkt sekmingam isnesiojimui.
gal bandyt pasiskambint dar K ir paklaust. nezinau, pasimetus jauciuosi, kad iskart nepasidomejau doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ir as norejau pasidalinti savo patirtimi. Šiandien dariausi GN Kildos klinikoje, visiskai nieko neskaudejau tik toks vienas dilgtelejimas buvo kai pute burbula ir daugiau nieko, man skyste pyle per 2 kartus nes pirma karta nepratekejo, antra karta kai svirkste didesniu greiciau ir jis prasimuse iki kiausidziu, taigi rezultatas teigiamas 4u.gif Tikrai siulau nebijoti sios proceduros nes nera ko ir jei tikrai nereikia jokios narkozes, neverta pinigus ismesti. Beto daktaras Kilda superinis, dingo visos baimes kai viska paaiskino. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saimina @ 2012 03 09, 20:20)
Sveikos merginos ir as norejau pasidalinti savo patirtimi. Šiandien dariausi GN Kildos klinikoje, visiskai nieko neskaudejau tik toks vienas dilgtelejimas buvo kai pute burbula ir daugiau nieko, man skyste pyle per 2 kartus nes pirma karta nepratekejo, antra karta kai svirkste didesniu greiciau ir jis prasimuse iki kiausidziu, taigi rezultatas teigiamas  4u.gif  Tikrai siulau nebijoti sios proceduros nes nera ko ir jei tikrai nereikia jokios narkozes, neverta pinigus ismesti. Beto daktaras Kilda superinis, dingo visos baimes kai viska paaiskino. thumbup.gif

gerai, kai yra ir tokiu atsiliepimu smile.gif

o kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 03 09, 20:55)
gerai, kai yra ir tokiu atsiliepimu  smile.gif

o kiek kainavo?

pati procedura kainuoja 240 Lt. bet as sumokejau 291 Lt. tai nzn dar gal uz tas nuotraukas ir dar uz kazka pati nzn blush2.gif nu bet visviena pigiau negu kai mane siunte i Vilniu su narkoze tai butu kainave 630 Lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saimina @ 2012 03 09, 20:20)
  Tikrai siulau nebijoti sios proceduros nes nera ko ir jei tikrai nereikia jokios narkozes, neverta pinigus ismesti.

Čia, žinokit, kaip pasakyti: Merginos, aš mėgstu silkę, žinokite, ir jums patiks doh.gif
Labai šaunu, kad Jums neskaudėjo 4u.gif Bet ne visos vienodai ištveria skausmą, todėl negalima sakyti, kad nereikia bijoti, kad neskauda ir pan.
Vienoms skauda labai (kaip pvz, man, net šaukiau, kad gydytoja baigtų, kad nebenoriu blush2.gif ), o kitos sako, kad ištveriama.
Baltai pavydžiu toms, kurioms ši procedūra iškenčiama, aš jos daugiau be narkozės nedaryčiau (mano atveju iš to skausmo ir rezultatai buvo nebetikslūs)
Atsakyti
Labai šaunu, kad Jums neskaudėjo 4u.gif Bet ne visos vienodai ištveria skausmą, todėl negalima sakyti, kad nereikia bijoti, kad neskauda ir pan.
Vienoms skauda labai (kaip pvz, man, net šaukiau, kad gydytoja baigtų, kad nebenoriu blush2.gif ), o kitos sako, kad ištveriama.

atsimenu vaziavau GN darytis i Vilniu , pirma karta viena su masina. tai man baisiausia ne Gn daryti buvo, o nepasiklysti mieste ir laiku atvykti( nors ir su navigaxine sugebejau biggrin.gif )Vienu zodziu man skaudejo, ir gana stipriai, bet kadangi buvau labai pasiryzusi siekti tiksla, skausma stengiausi ignoruoti. Jug beido valymas ar depiliacija taip pat skauda, bet ko gi nepadarai del grozio. Manau lelius dar ne tiek bvertas
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 11, 09:27)

Vienu zodziu man skaudejo, ir gana stipriai, bet kadangi buvau labai pasiryzusi siekti tiksla, skausma stengiausi ignoruoti. Jug beido valymas ar depiliacija taip pat skauda, bet ko gi nepadarai del grozio. Manau lelius dar ne tiek bvertas

Na man per GN skaudejo nepalyginamai labiau, nei kokia nors depiliacija smile.gif Bet sutinku, del to, kad tureti vaika, galima dar ne tiek iskenteti drinks_cheers.gif

Man labai ziauriai skaudejo, kol sukiso tuos gelezis, o kai leido skysti, nieko nejauciau (nors gydytoja is anksto buvo perspejusi, kad tik leidziant skysti skaudes). Buvau irgi praradus savikontrole, tik is paskutiniuju tvardziausi, kad neispirti gydytojai smile.gif
Atsakyti
Labukas mergaites,
as dariausi GN rugsejo menesi KLP Jurininku ligoninej, atlika ja S is Jolsanos klinikos.
Pries valanda pries pacia procedura man sesute suleido i sikniuka vaistu, kurie blokavo dubens skausmus, jutimus-pojucius ir todel pati procedura buvo visiskai neskausminga. Tik spustelejus vaistukus vos nudiege, ir tuom baigesi.
Kainavo 195 lt procedura + 20 lt tie svirksciami vaistukai.

Bet vistiek pries 5 dienas dariausi histeroskopija ir laparoskopija. Rado endo zidinuka pilvapleveje, pasalino ji. Neisgulejau nei paros laiko ligoninej po operacijos ir isleido namo.
Galiu pasakyt, kad GN nei velnio nieko neparodo, ka pamato LP ar histeroskopijos metu. As pati savo noriu guliaus po peiliu ir nesigailiu, rado ko net nesitikejau, tikrai nemaniau, kad endo atsirades, aisku, laiku pastebetas buvo.

Nepastoju jau metai laiko, pries tai turejau nesivystanti.
Bet turiu 2 vaikus, su abiem pastojau is 1 ciklo, isnesiojau puikiai ir pagimdziau. Nepagaunam pagranduko.
Tai tiek blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 11 kovo 2012 - 13:09
GN daro bet kuriuo ciklo metu?
ar visgi, atsizvelgia, kad butu pirma ciklo puse? , kaip minima pirmoje zinuteje?

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 12 kovo 2012 - 10:21
QUOTE(debesuole @ 2012 03 12, 10:20)
ar visgi, atsizvelgia, kad butu pirma ciklo puse? , kaip minima pirmoje zinuteje?

ax.gif

Kiek žinau bent kuriuo daro,aš nuėjau 4 ciklo dieną kai man dar tepliojo tai sakė jokio skirtumo kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 03 12, 10:20)

ax.gif

Man sake, kad daro pasibaigus mm ir iki ovuliacijos. Man dare 7 c.d.
Atsakyti