Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

na va merginos pasidariau visu bakteriju tyrimus ir visi rezultatai super smile.gif
tai dbr rytoj vizitas pas klima ir tikiuosi jau galesim tartis del GN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2011 12 22, 13:34)
na va merginos pasidariau visu bakteriju tyrimus ir visi rezultatai super smile.gif
tai dbr rytoj vizitas pas klima ir tikiuosi jau galesim tartis del GN smile.gif

thumbup.gif tikrai galėsit, sėkmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2011 12 22, 16:20)
thumbup.gif tikrai galėsit, sėkmės wink.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2011 12 12, 19:38)
Tikrai nekokia patirtis schmoll.gif  O tepinėlį dareisi prieš gimdos nuotrauką? Ar viskas gerai buvo? Galvoju, gal kokia infekcija papuolė, todėl taip ir gavosi g.gif

buvau ir tepineli pasidariusi ir kraujo tyrima, viskas buvo gerai
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2011 12 12, 15:52)
Labutis!
Jezau, negąsdink, kad taip dar gali būti schmoll.gif Aš šiandien pasidariau GN, grįžau pati namo, kraujo buvo nemažai (nes vienos Urografini neužteko, leido antrą ampulę), bet šiaip gerai jaučiuosi.Dar puoliau tvarkytis, skalbtis, bet kai apsisuko galvelė, supratau, kad persistengiau-tai užuot gulėjusi, prisėdau prie kompo doh.gif Šakutės, čia kaip ir visur, gali būti komplikacijų, net nebūčiau pagalvojusi unsure.gif Aš kadangi dariausi antrąkart (prieš 5m.irgi dariau, prieš pastodama su dukryte), tai bijojau tik skausmo-gerai, kad neperskaičiau tavo istorijos anksčiau, kažin ar nebūčiau atsisakiusi šios nemalonios procedūros blush2.gif O dabar belieka melstis ir negalvoti apie blogiausia blink.gif Sėkmės tau, sustiprėk greičiau!

Aciu 4u.gif
Dabar, kai prisimenu, net negaliu patiketi, kad man taip buvo nutike doh.gif . Ne vienai nelinkiu to patirti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nusprendžiau ir as pasidalinti savo patirtimi smile.gif
Prieš pora sav. man dare GN Vilniuje Vaisingumo klinikoje. Darė su intravenine nejautra, tad skaudėjo tik kai leido vaistus, kad užmigčiau. Procedura truko tik 15 min.,o kai pabudau taip pat nieko neskaudėjo, toks jausmas buvo, kad man nieko nedarė. Išvada džiugino-kiaušintakiai pratekami smile.gif Po procedūros biškį svaigo galva, šiek tiek maudė pilvą, pasišalino kontrastinio skysčio likučiai ir buvo šiek tiek rudų išskyrų kelias dienas. Po to kelias dienas jaučiausi silpniau, bet tai matyt nuo narkozės. Beje kaina tai visai nedžiugino, bet ką darysi, ne pinigai svarbiausia...
Aišku visokių atvejų pasitaiko, bet manau nereiktu labai bijoti šitos procedūros, aišku, tik turbūt reiktų rinktis su nejautra smile.gif
Beje mano gyd. sake, kad po tokios procedūros, gali būti, kad ten tas skystis kokias tai gleives ar ką pramuša, tad buna atvejų, kad savaime pastojama smile.gif ši žinia mane pradžiugino, tad dabar bandom lelių natūraliai, be stimuliacijų, tikiuosi, kad pavyks smile.gif
Laikykites visos!
Atsakyti
sveikos merginos
na ka? as jau pasidariau GN.. dariausi be jokios nejautros, tai skaudejo tik kai i gimda vede kateteri, tiesiog pilva labai tempe, kai vaistus leido ne nejauciau biggrin.gif biggrin.gif isvada nudziugino - gimda tinkamos formos ir kiausintakiai pratekami - PASTOTI IR ISNESIOTI GALI biggrin.gif
gariausi Vilniuj, Raudono kryziaus ligonineje pas gyd. Miezeniene.. lb nuostabi gyd. viska pasakydavo ka daryti, kada kviepuoti kada ne smile.gif kainavo tik kontrastas kuri leido 160lt.. po tyrimo pilvuka skaudejo dar kokias 3 dienas, o kraujavau tik viena diena, bet normaliai, o ne tepliojau, kadangi mano gimdos kaklelis sake lb jautrus, vos prisilietus is karto kraujas pasirodo...
bet galiu pasakyti, kad sia procedura imanoma iskesti ir be narkoziu smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 01 22, 19:13)
isvada nudziugino - gimda tinkamos formos ir kiausintakiai pratekami - PASTOTI IR ISNESIOTI GALI biggrin.gif

Labai puikūs rezultatai thumbup.gif Dabar tik sėkmės gaudant gandrus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 22, 18:46)
Labai puikūs rezultatai  thumbup.gif Dabar tik sėkmės gaudant gandrus  ax.gif

aciu smile.gif uz palinkejimus - aisku be stimuliacijos neapseisiu, bet tikiuosi greit pasidziaugti su jumis savo nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri turite miezienes telefona? draugei reikia darytis gimdos nuotrauka, o as pameciau kontaktus doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Perskaičiau šią temą ir truputį išsigandau.. verysad.gif
Mes su MB jau du metai beveik nesulaukiam gandru. Taigi kreipemes i gydytojus. Mes gyvename Belgijoje. Cia kaskart du menesius reikia laukti kol gausi taloneli pas gydytoja. Taigi si pirmadieni buvau pas ta ginekologa. Jis man echo padare ir poto jie eme abai daug megituveliu kraujo. Ir sake, kad pries ka pasakant ar priimant sprendima man reikia pasidaryti gimdos nuotrauka. Bet man jie jokiu tyrimu neatlikinejo. Dabar skaitau, kad beveik visoms juos atliko. Ar gali buti kad man be tyrimu darys? Man sake tik tablete nuskausminamuju isgerti ir eiti. Net nesake ar vyras galetu kartu eiti. Cia ne ginekologas ta nuo trauka darys , o radiologas. rolleyes.gif
Ir norejau paklausti kas tas PA? kodel man jo idomu nepasiule?
TIkrai labai bijau, bet mes norime vaikelio, tai eisiu aisku po menesiniu.... blink.gif
Atsakyti
Prasau pagelbekit,
turiu siuntima darytis GN, bet neapsisprendziu kur: Klaipeda, Kaunas ar Vilnius.
4u.gif help
Atsakyti
QUOTE(liusia21 @ 2012 02 20, 16:48)
Prasau pagelbekit,
turiu siuntima darytis GN, bet neapsisprendziu kur: Klaipeda, Kaunas ar Vilnius.
4u.gif help

Mano galva tai jokio skirtumo kur.As vietoj jusu rinkciausi,kuris miestas arciausiai ir tiek.
Atsakyti