Sveikos,
Norint susitarti del konsultacijos, reikia skambinti jam asmeniskai ar per registratura? Jei galite, prasyciau tel nr i az. Aciu
Jei galite-ir man į AŽ šio gydytojo nr.,dekoju
QUOTE(Apolo13 @ 2015 04 06, 00:26)
Jei galite-ir man į AŽ šio gydytojo nr.,dekoju
Superinis gyditojas ...nesenai gimdziau pas ji...
Sveiki, gal žinote ar gydytojas nėra kur išvykęs? Niekaip neprisiskambinu...
QUOTE(kakava @ 2015 06 15, 08:03)
Sveiki, gal žinote ar gydytojas nėra kur išvykęs? Niekaip neprisiskambinu...
Pasiskambinkit paprastu tel., kuris internete yra, ir paklauskit - 326517
QUOTE(priklausomybe @ 2015 06 15, 08:48)
Pasiskambinkit paprastu tel., kuris internete yra, ir paklauskit - 326517
ačiū, jau susisiekiau
Pirmąjį pas jį gimdžiau, db vėl oas jį tariuosi gal galit man į až neseniai pas jį gimdžiusios parašyti kokia padėką davėt po gimdymo
Sveikos. Gal galėtumėte ir man atsiųsti šio gydytojo numerį bei kokia padėka dabar su juo susitarus !? Ačiū už pagalbą
Gimdžiau pas šį Gydytoją prieš 3 metus, tikrai labai džiaugiuosi, kad pasirinkau būtent šį mediką. Aš vis neatsistebiu, kaip žmogus, kuris gimdymus mato kiekvieną dieną, vis dar apie naujos gyvybės atėjimą kalba kaip apie didžiausią stebuklą. Dabar vėl laukiuosi, taip pat ketinu su šiuo Gydytoju susisiekti. Gal pasidalintumėte, kokios padėkos dabar vyrauja? Ačiū už pagalbą.
Sveikos, pas šį gydytoją gimdžiau prieš ketverius metus, dabar vėl laukiuosi ir nė minčių kitų neturėjau koks gydytojas padės stebukliui į pasaulį atkeliauti. Nuoširdus, paprastas, profesionalus gydytojas. Tik geriausi atsiliepimai.
Kadangi gimdžiau senokai, tai ir mane domina padėkos dydis. Galpasidalintų až mamytės, neseniai gimdžiusios? Ačiū.
Kadangi gimdžiau senokai, tai ir mane domina padėkos dydis. Galpasidalintų až mamytės, neseniai gimdžiusios? Ačiū.