Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

Sveikos,
Norint susitarti del konsultacijos, reikia skambinti jam asmeniskai ar per registratura? Jei galite, prasyciau tel nr i az. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Jei galite-ir man į AŽ šio gydytojo nr.,dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apolo13 @ 2015 04 06, 00:26)
Jei galite-ir man į AŽ šio gydytojo nr.,dekoju 4u.gif

Superinis gyditojas ...nesenai gimdziau pas ji... thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, gal žinote ar gydytojas nėra kur išvykęs? Niekaip neprisiskambinu...
Atsakyti
QUOTE(kakava @ 2015 06 15, 08:03)
Sveiki, gal žinote ar gydytojas nėra kur išvykęs? Niekaip neprisiskambinu...

Pasiskambinkit paprastu tel., kuris internete yra, ir paklauskit - 326517
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 06 15, 08:48)
Pasiskambinkit paprastu tel., kuris internete yra, ir paklauskit - 326517

ačiū, jau susisiekiau wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal ir man galetumete parasyti gydytojo mobilu nr i AZ? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Pirmąjį pas jį gimdžiau, db vėl oas jį tariuosi 4u.gif gal galit man į až neseniai pas jį gimdžiusios parašyti kokia padėką davėt po gimdymo wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal galetumet ir man atsiusti jo tel numeri, buciau labai dekinga.
Atsakyti
Sveikos. Gal galėtumėte ir man atsiųsti šio gydytojo numerį bei kokia padėka dabar su juo susitarus !? Ačiū už pagalbą
Atsakyti
Gimdžiau pas šį Gydytoją prieš 3 metus, tikrai labai džiaugiuosi, kad pasirinkau būtent šį mediką. Aš vis neatsistebiu, kaip žmogus, kuris gimdymus mato kiekvieną dieną, vis dar apie naujos gyvybės atėjimą kalba kaip apie didžiausią stebuklą. Dabar vėl laukiuosi, taip pat ketinu su šiuo Gydytoju susisiekti. Gal pasidalintumėte, kokios padėkos dabar vyrauja? Ačiū už pagalbą. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pas šį gydytoją gimdžiau prieš ketverius metus, dabar vėl laukiuosi ir nė minčių kitų neturėjau koks gydytojas padės stebukliui į pasaulį atkeliauti. Nuoširdus, paprastas, profesionalus gydytojas. Tik geriausi atsiliepimai.
Kadangi gimdžiau senokai, tai ir mane domina padėkos dydis. Galpasidalintų až mamytės, neseniai gimdžiusios? Ačiū.
Atsakyti