Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(mimsy @ 2014 03 24, 01:29)
biggrin.gif
Gimdziau pries metus, tai kelis kartus po apziuriu atsidekodavau, tikrai neatsisake bigsmile.gif Per prievarta tikrai neikisau ir grieztai nekalbejau  schmoll.gif  biggrin.gif

Tada jums pasisekė smile.gif. Man aiškiai pasakydavo, kad neims jokių padėkų. Mane tokia situacija truputį erzindavo. Daug laiko atiduoda pacientams, neaišku, ar išeis pas jį gimdyti dėl dažno buvimo komandiruotėse. O vis tiek skolingai likti nesinori.
Gal situacija keičiasi dėl tų pačių anksčiau minėtų kelionių. Nemažai pacienčių gimdo pas kitus gydytojus, nors su juo ir tarėsi.
Belieka tik improvizuoti kitoms nėštukėms 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanty: 24 kovo 2014 - 09:53
QUOTE(jolanty @ 2014 03 24, 09:46)
Tada jums pasisekė smile.gif. Man aiškiai pasakydavo, kad neims jokių padėkų. Mane tokia situacija truputį erzindavo. Daug laiko atiduoda pacientams, neaišku, ar išeis pas jį gimdyti dėl dažno buvimo komandiruotėse. O vis tiek skolingai likti nesinori.
Gal situacija keičiasi dėl tų pačių anksčiau minėtų kelionių. Nemažai pacienčių gimdo pas kitus gydytojus, nors su juo ir tarėsi.
Belieka tik improvizuoti kitoms nėštukėms  4u.gif .

Na as manau, kad kas nori, tas ir iduoda smile.gif Kai as jo paklausiau, tai zinoma irgi atsisake, rankom mosikavo, kad ne ne po gimdymo atsidekosit ir pan. Bet tai po ultragarso palieki ant kusetes ar padedi jam ant stalo, tai paduodi saldainiu dezute su padeka, ar atvirute sventem, na pilna tu variantu rasdavau smile.gif Zinoma, kad zmogus taip demonstratyviai neims, juolab, kad jis niekada vienas nebudavo per apziuras, o su sesute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 03 26, 16:01)
Na as manau, kad kas nori, tas ir iduoda smile.gif Kai as jo paklausiau, tai zinoma irgi atsisake, rankom mosikavo, kad ne ne po gimdymo atsidekosit ir pan. Bet tai po ultragarso palieki ant kusetes ar padedi jam ant stalo, tai paduodi saldainiu dezute su padeka, ar atvirute sventem, na pilna tu variantu rasdavau smile.gif Zinoma, kad zmogus taip demonstratyviai neims, juolab, kad jis niekada vienas nebudavo per apziuras, o su sesute smile.gif

Su jumis sutinku 100%. Mes irgi radome būdą kaip atsidėkoti ir už priežiūrą, ir už gimdymą smile.gif Tik man labai svarbu, kad tai vyktų abipusiškai 4u.gif
Atsakyti
superinis,pats geriausias thumbup.gif 2 vaikus jau pas ji pagimdziau ir jei kada sugalvosim kad reik 3,tai daktara jau turiu biggrin.gif 4u.gif sekmes visoms ta didziaja susitikimu diena mamukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, norėčiau pas šį gyditoja gimdyt c.p. kiek atsidėkojot gyd.už c.p jei planinis?
Atsakyti
Sveikos, moterys, labai noriu patekti pas si gydytoja, nors dar net nesilaukiu 4u.gif bet noris pasneketi apie busima nestuma, sakykit, o kaip pas ji galima patekti, nes as jokio siuntimo neturiu, tai kaip ir pati mokeciau pinigelius, tik nezinau ar jis priima savo konsultacijose taip, o galbut jis turi koki email ir jus zinote, kad as pati jo galeciau pasiteirauti, kaip man pas ji patekti? 4u.gif

aciu uz paaiskinimus, net jei mano klausimas nuskambejo kvailai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 11 03, 22:36)
as pati jo galeciau pasiteirauti, kaip man pas ji patekti? 4u.gif

paprasčiausiai paskambinti telefonu ir paaiškinti, ko norite,susitarti dėl vizito.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zino sio gydytojo darbo gafika? Si penktadieni budejo, bet nepavyko susisiekti, nekele ragelio, matyt, ziauru buvo gimdyklose smile.gif, o labai reikia, negaliu leisti, kad prasidetu veikla, baisu, nes jau 39 sav. savaitgali nenoriu trukdyti, o laukti negaliu....
Atsakyti
QUOTE(ninora @ 2014 11 15, 21:05)
Sveikos, gal kuri zino sio gydytojo darbo gafika? Si penktadieni budejo, bet nepavyko susisiekti, nekele ragelio, matyt, ziauru buvo gimdyklose smile.gif, o labai reikia, negaliu leisti, kad prasidetu veikla, baisu, nes jau 39 sav. savaitgali nenoriu trukdyti, o laukti negaliu....

Gydytoju grafikai yra internete KMUK grafikai (kada dirba poliklinikose). O siaip jis buna akuserijos klinikoje 3 aukste, tai beveik ji ten visada rasi.
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 03 24, 00:29)
biggrin.gif
Gimdziau pries metus, tai kelis kartus po apziuriu atsidekodavau, tikrai neatsisake bigsmile.gif Per prievarta tikrai neikisau ir grieztai nekalbejau  schmoll.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai pritariu
Atsakyti
O gal esate eje pas ji nesiregistravusios tik per tel su juo paciu susitarusios del vizito?Kokia suma reiketu atsidekoti jam tokiu atveju?Eiciau pas ji ne del nestumo...
Atsakyti
QUOTE(paske87 @ 2015 01 14, 08:19)
O gal esate eje pas ji nesiregistravusios tik per tel su juo paciu susitarusios del vizito?Kokia suma reiketu atsidekoti jam tokiu atveju?Eiciau pas ji ne del nestumo...

Taip.
Sutarėme telefonu, kurią dieną ir valandą gydytojas gali mus priimti dėl konsultacijos.

Pirmo vizito ( susipažinimo ) metu atsilyginome vaišėmis - Zanavykų sūriais ir Urigos sūreliais ( gyvenu tame miestelyje, kur yra ši įmonė).
Atsakyti