Labukas neštukės.Aš esų naujokė grupej.Mum jau eina 31 savaitė.Nesenei gulejau Kauno Klinikose,pamačiau visokių daktarų ir situacijų į kurias nenorečiau pakliut.Neštumas pas manę komplikuotas,dvi meomos gimdoj priekinei ir galinei sienoi ir dar gestacinį diabetą pripažino,priaugau tik 3kg,mano lialia irgi nelabai nori augti,jei taip bus planuoja anksciau isimti,jau 34 savaitė mum vel ligoninen.Esu girdejusi apie Toma Biržieti tik gerus žodžius ir noreciau paprašyt jo tel.numerio,parašykit prašau AZ
QUOTE(gmikute @ 2014 01 06, 14:57)
o kai uzsiregistruoji, tai turi gaut is savo gn siuntima, taip?
Paprašyk savo daktarės siuntimo ir keliauk rami. Kam mėtyt pinigus
QUOTE(Pypliukas @ 2014 01 16, 10:56)
Aisku cia sakau gal vienetinis atvejis,bet jis siuo atveju pasirode neprofesionalus gydytojas..
Tikrai nemanau, kad dėl to galima sakyt, jog Jis nėra profesionalas...
QUOTE(Mergiona @ 2014 01 16, 11:30)
Is kitos puses tai, kad atejo aplankyt ir klaida pripazino- parodo profesionaluma.
Aciu siam gydytojui ir Kauno klinikoms uz dukreles gimima (turiu problemu del sveikatos ir tam tikru komplikaciju ir riziku, kadangi sergu CD + buvo preeklampsija). Buvau susitarus su siuo gydytoju, kad dalyvautu mano gimdyme. Nors galejau rinktis cezari, bet pasitikejau gydytoju ir gimdziau pati, del ko ne kiek dabar nesigailiu. Gydytojo deka viskas praejo gana lengvai ir vyko taip, kaip jis sake. Teisa, be epidurinio nepavyko apseiti, taip pat siek tiek ikirpo ir uzsiuvo... Bet viskas buvo atlikta taip profesionaliai, kad jau sekancia diena jauciau tik maza tempima, o dabar tai isvis nejauciu jokio diskomforto, niekur nieko nesijaucia... Aciu jam uz dukra, tikras profesionalas, viska paaiskindavo, uzbegdavo patikrinti kaip jauciames (nors jis labai uzimtas ir ne visa laika pavykdavo tai padaryti sutartu laiku, bet tikrai stengesi ivykdyti visus savo pazadus), ramus, siltas zmogus... Vienu zodziu, man ir mano vyrui, jis pasirode suprenis zmogus ir tikras profesionalas, bet cia tik musu nuomone Mama ir dukra jau namuose, sveikos ir jauciasi gerai
Gimdziau pas si gydytoja ir esu labai patenkinta. Nuostabus zmogus ir puikus gydytojas!
As gimdziau pirma dukryte ir dabar antra gimdysiu taip pat pas ji
Labutis
As irgi planuoju gimdyti klinikose,man bus planinis cezaris,labai noreciau kad cezari darytu Birzietis O mamytes kaip su juo susitarti,kad butent jis reikiama diena operuotu? Gauti jo mob nr ir viskas,ar kaip? Labai noreciau platesnes info,dekui kas atsakys
As irgi planuoju gimdyti klinikose,man bus planinis cezaris,labai noreciau kad cezari darytu Birzietis O mamytes kaip su juo susitarti,kad butent jis reikiama diena operuotu? Gauti jo mob nr ir viskas,ar kaip? Labai noreciau platesnes info,dekui kas atsakys
QUOTE(Semi @ 2014 02 28, 09:12)
Labutis
Jus pasiskambinkite gydytojui, susitarsite del pirmo vizito. Jo metu viska ir issiaiskinsite. Jei jau tarsites pas ji gimdyti tai jis pats ir operuos, nebent bus kur isvykes, tada jums rekomenduos kita gydytoja.
QUOTE(Rasvyte @ 2014 03 05, 10:35)
Jus pasiskambinkite gydytojui, susitarsite del pirmo vizito. Jo metu viska ir issiaiskinsite. Jei jau tarsites pas ji gimdyti tai jis pats ir operuos, nebent bus kur isvykes, tada jums rekomenduos kita gydytoja.
Labai jums dekui uz info
as pas ji gimdziau sunu, dabar laukiuosi antros atzaleles ir planuoju vel pas ji tik iskilo klausimas kaip su atsiskaityumu: pries 4 metus jis grieztai nieko neeme pries gimdyma, na apziuru metu tik po gimdymo atsidekot, o kaip dabar girdejau kad ir pries jau ima? gal kuri neseniai gimdet galit i az parasyt tokia info kaip kas kiek ir tt, busiu labai dekinga
QUOTE(Feltri @ 2014 03 19, 11:16)
as pas ji gimdziau sunu, dabar laukiuosi antros atzaleles ir planuoju vel pas ji tik iskilo klausimas kaip su atsiskaityumu: pries 4 metus jis grieztai nieko neeme pries gimdyma, na apziuru metu tik po gimdymo atsidekot, o kaip dabar girdejau kad ir pries jau ima? gal kuri neseniai gimdet galit i az parasyt tokia info kaip kas kiek ir tt, busiu labai dekinga
Tos pačios tradicijos . Bent prieš metus . Be šansų kaip nors atsidekoti už apžiūras. Mano draugė kažkaip griežtai susitarė: paimdavo. Pati nespaudžiau, nekišau, nes gerbiu šį žmogų, jo principus ir vertybes.
Manau, kad jūs tiesiai šviesiai klauskite. Matysite pagal situaciją.
QUOTE(jolanty @ 2014 03 22, 19:54)
Tos pačios tradicijos . Bent prieš metus . Be šansų kaip nors atsidekoti už apžiūras. Mano draugė kažkaip griežtai susitarė: paimdavo. Pati nespaudžiau, nekišau, nes gerbiu šį žmogų, jo principus ir vertybes.
Gimdziau pries metus, tai kelis kartus po apziuriu atsidekodavau, tikrai neatsisake Per prievarta tikrai neikisau ir grieztai nekalbejau