Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

Labukas neštukės.Aš esų naujokė grupej.Mum jau eina 31 savaitė.Nesenei gulejau Kauno Klinikose,pamačiau visokių daktarų ir situacijų į kurias nenorečiau pakliut.Neštumas pas manę komplikuotas,dvi meomos gimdoj priekinei ir galinei sienoi ir dar gestacinį diabetą pripažino,priaugau tik 3kg,mano lialia irgi nelabai nori augti,jei taip bus planuoja anksciau isimti,jau 34 savaitė mum vel ligoninen.Esu girdejusi apie Toma Biržieti tik gerus žodžius ir noreciau paprašyt jo tel.numerio,parašykit prašau AZ
Atsakyti
QUOTE(gmikute @ 2014 01 06, 14:57)
o kai uzsiregistruoji, tai turi gaut is savo gn siuntima, taip?

Paprašyk savo daktarės siuntimo ir keliauk rami. Kam mėtyt pinigus wink.gif

QUOTE(Pypliukas @ 2014 01 16, 10:56)
Aisku cia sakau gal vienetinis atvejis,bet jis siuo atveju pasirode neprofesionalus gydytojas..

Tikrai nemanau, kad dėl to galima sakyt, jog Jis nėra profesionalas...

QUOTE(Mergiona @ 2014 01 16, 11:30)
Is kitos puses tai, kad atejo aplankyt ir klaida pripazino- parodo profesionaluma.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu siam gydytojui ir Kauno klinikoms uz dukreles gimima (turiu problemu del sveikatos ir tam tikru komplikaciju ir riziku, kadangi sergu CD + buvo preeklampsija). Buvau susitarus su siuo gydytoju, kad dalyvautu mano gimdyme. Nors galejau rinktis cezari, bet pasitikejau gydytoju ir gimdziau pati, del ko ne kiek dabar nesigailiu. Gydytojo deka viskas praejo gana lengvai ir vyko taip, kaip jis sake. Teisa, be epidurinio nepavyko apseiti, taip pat siek tiek ikirpo ir uzsiuvo... Bet viskas buvo atlikta taip profesionaliai, kad jau sekancia diena jauciau tik maza tempima, o dabar tai isvis nejauciu jokio diskomforto, niekur nieko nesijaucia... Aciu jam uz dukra, tikras profesionalas, viska paaiskindavo, uzbegdavo patikrinti kaip jauciames (nors jis labai uzimtas ir ne visa laika pavykdavo tai padaryti sutartu laiku, bet tikrai stengesi ivykdyti visus savo pazadus), ramus, siltas zmogus... Vienu zodziu, man ir mano vyrui, jis pasirode suprenis zmogus ir tikras profesionalas, bet cia tik musu nuomone smile.gif Mama ir dukra jau namuose, sveikos ir jauciasi gerai smile.gif
Atsakyti
Gimdziau pas si gydytoja ir esu labai patenkinta. Nuostabus zmogus ir puikus gydytojas!
Atsakyti
As gimdziau pirma dukryte ir dabar antra gimdysiu taip pat pas ji thumbup.gif
Atsakyti
Prisidedu prie pagyrų šiam gydytojui...
Kadangi jau dabar galiu palygint du savo gimdymus ir pas skritingus gydytojus - tai šiam gydytojui visos mano liaupsės.... JEi kada planuosiu pagranduką tai tik pas šį gydytoją vėl gimdysiu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tikrai atsidavęs savo darbui žmogus... 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
As irgi planuoju gimdyti klinikose,man bus planinis cezaris,labai noreciau kad cezari darytu Birzietis 4u.gif O mamytes kaip su juo susitarti,kad butent jis reikiama diena operuotu? Gauti jo mob nr ir viskas,ar kaip? Labai noreciau platesnes info,dekui kas atsakys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2014 02 28, 09:12)
Labutis 4u.gif 
As irgi planuoju gimdyti klinikose,man bus planinis cezaris,labai noreciau kad cezari darytu Birzietis 4u.gif  O mamytes kaip su juo susitarti,kad butent jis reikiama diena operuotu? Gauti jo mob nr ir viskas,ar kaip? Labai noreciau platesnes info,dekui kas atsakys bigsmile.gif

Jus pasiskambinkite gydytojui, susitarsite del pirmo vizito. Jo metu viska ir issiaiskinsite. Jei jau tarsites pas ji gimdyti tai jis pats ir operuos, nebent bus kur isvykes, tada jums rekomenduos kita gydytoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2014 03 05, 10:35)
Jus pasiskambinkite gydytojui, susitarsite del pirmo vizito. Jo metu viska ir issiaiskinsite. Jei jau tarsites pas ji gimdyti tai jis pats ir operuos, nebent bus kur isvykes, tada jums  rekomenduos kita gydytoja. smile.gif

Labai jums dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
as pas ji gimdziau sunu, dabar laukiuosi antros atzaleles ir planuoju vel pas ji tik iskilo klausimas kaip su atsiskaityumu: pries 4 metus jis grieztai nieko neeme pries gimdyma, na apziuru metu tik po gimdymo atsidekot, o kaip dabar girdejau kad ir pries jau ima? gal kuri neseniai gimdet galit i az parasyt tokia info kaip kas kiek ir tt, busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Feltri @ 2014 03 19, 11:16)
as pas ji gimdziau sunu, dabar laukiuosi antros atzaleles ir planuoju vel pas ji tik iskilo klausimas kaip su atsiskaityumu: pries 4 metus jis grieztai nieko neeme pries gimdyma, na apziuru metu tik po gimdymo atsidekot, o kaip dabar girdejau kad ir pries jau ima? gal kuri neseniai gimdet galit i az parasyt tokia info kaip kas kiek ir tt, busiu labai dekinga  4u.gif

Tos pačios tradicijos smile.gif. Bent prieš metus smile.gif. Be šansų kaip nors atsidekoti už apžiūras. Mano draugė kažkaip griežtai susitarė: paimdavo. Pati nespaudžiau, nekišau, nes gerbiu šį žmogų, jo principus ir vertybes.
Manau, kad jūs tiesiai šviesiai klauskite. Matysite pagal situaciją.
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2014 03 22, 19:54)
Tos pačios tradicijos smile.gif. Bent prieš metus smile.gif. Be šansų kaip nors atsidekoti už apžiūras. Mano draugė kažkaip griežtai susitarė: paimdavo. Pati nespaudžiau, nekišau, nes gerbiu šį žmogų, jo principus ir vertybes.
Manau, kad jūs tiesiai šviesiai klauskite. Matysite pagal situaciją.

biggrin.gif
Gimdziau pries metus, tai kelis kartus po apziuriu atsidekodavau, tikrai neatsisake bigsmile.gif Per prievarta tikrai neikisau ir grieztai nekalbejau schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti