gmikute, 06 Sau 2014 - 14:57, para�ė:
gmikute, 06 Sau 2014 - 14:57, para�ė: o kai uzsiregistruoji, tai turi gaut is savo gn siuntima, taip?
Paprašyk savo daktarės siuntimo ir keliauk rami. Kam mėtyt pinigus
Pypliukas, 16 Sau 2014 - 10:56, para�ė:
Pypliukas, 16 Sau 2014 - 10:56, para�ė: Aisku cia sakau gal vienetinis atvejis,bet jis siuo atveju pasirode neprofesionalus gydytojas..
Tikrai nemanau, kad dėl to galima sakyt, jog Jis nėra profesionalas...
Mergiona, 16 Sau 2014 - 11:30, para�ė:
Mergiona, 16 Sau 2014 - 11:30, para�ė: Is kitos puses tai, kad atejo aplankyt ir klaida pripazino- parodo profesionaluma.
As irgi planuoju gimdyti klinikose,man bus planinis cezaris,labai noreciau kad cezari darytu Birzietis O mamytes kaip su juo susitarti,kad butent jis reikiama diena operuotu? Gauti jo mob nr ir viskas,ar kaip? Labai noreciau platesnes info,dekui kas atsakys
Semi, 28 Vas 2014 - 09:12, para�ė:
Semi, 28 Vas 2014 - 09:12, para�ė: Labutis
As irgi planuoju gimdyti klinikose,man bus planinis cezaris,labai noreciau kad cezari darytu Birzietis O mamytes kaip su juo susitarti,kad butent jis reikiama diena operuotu? Gauti jo mob nr ir viskas,ar kaip? Labai noreciau platesnes info,dekui kas atsakys
Jus pasiskambinkite gydytojui, susitarsite del pirmo vizito. Jo metu viska ir issiaiskinsite. Jei jau tarsites pas ji gimdyti tai jis pats ir operuos, nebent bus kur isvykes, tada jums rekomenduos kita gydytoja.
Rasvyte, 05 Kov 2014 - 10:35, para�ė:
Rasvyte, 05 Kov 2014 - 10:35, para�ė: Jus pasiskambinkite gydytojui, susitarsite del pirmo vizito. Jo metu viska ir issiaiskinsite. Jei jau tarsites pas ji gimdyti tai jis pats ir operuos, nebent bus kur isvykes, tada jums rekomenduos kita gydytoja.
Labai jums dekui uz info
Feltri, 19 Kov 2014 - 11:16, para�ė:
Feltri, 19 Kov 2014 - 11:16, para�ė: as pas ji gimdziau sunu, dabar laukiuosi antros atzaleles ir planuoju vel pas ji tik iskilo klausimas kaip su atsiskaityumu: pries 4 metus jis grieztai nieko neeme pries gimdyma, na apziuru metu tik po gimdymo atsidekot, o kaip dabar girdejau kad ir pries jau ima? gal kuri neseniai gimdet galit i az parasyt tokia info kaip kas kiek ir tt, busiu labai dekinga
Tos pačios tradicijos . Bent prieš metus . Be šansų kaip nors atsidekoti už apžiūras. Mano draugė kažkaip griežtai susitarė: paimdavo. Pati nespaudžiau, nekišau, nes gerbiu šį žmogų, jo principus ir vertybes.
Manau, kad jūs tiesiai šviesiai klauskite. Matysite pagal situaciją.
jolanty, 22 Kov 2014 - 19:54, para�ė:
jolanty, 22 Kov 2014 - 19:54, paraÅ�Ä—: Tos pačios tradicijos . Bent prieš metus . Be šansų kaip nors atsidekoti už apžiūras. Mano draugė kažkaip griežtai susitarė: paimdavo. Pati nespaudžiau, nekišau, nes gerbiu šį žmogų, jo principus ir vertybes.
Gimdziau pries metus, tai kelis kartus po apziuriu atsidekodavau, tikrai neatsisake Per prievarta tikrai neikisau ir grieztai nekalbejau