Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(Akva17 @ 2013 08 14, 12:06)
Sveikos smile.gif man gimdyti reikia gruodzio pabaigoj arba sausio pradzioje, dar nera tikslios datos, o ir neaisku kaip cia bus  biggrin.gif Ar sis gydytojas priziuri ir nestumo metu? bet tokiu atveju reikia but prisiregistravus prie kliniku poliklinikos? Ar tik gimdete pas ji?smile.gif lauksiu atsakymu  4u.gif

Aš vaikštau į savo polikliniką, ten pildo ir nėštukės kortelę. Pas Biržietį lankausi periodiškai - kas mėnesį, du. Jis pasako, kada ateit.

kakava, sveikinu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaterlo: 30 rugsėjo 2013 - 16:24
Na štai mes jau namie, geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos apie šį gydytoja ir tikrai sugrysciau pas ji jei tik vėl reikėtų gimdyti bigsmile.gif buvo planinis cezaris ir viskas puikiai, greitai ir ramiai praėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 10 02, 09:47)
Na štai mes jau namie, geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos apie šį gydytoja ir tikrai sugrysciau pas ji jei tik vėl reikėtų gimdyti  bigsmile.gif  buvo planinis cezaris ir viskas puikiai, greitai ir ramiai praėjo  4u.gif

Sveiki namo pargrįžę smile.gif Ramių naktų, sveikatos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 09 30, 16:21)
Aš vaikštau į savo polikliniką, ten pildo ir nėštukės kortelę. Pas Biržietį lankausi periodiškai - kas mėnesį, du. Jis pasako, kada ateit.

kakava, sveikinu  wub.gif

ačiū, Vaterlo 4u.gif
ir tikrai, jei gimdysiu antrą vaiką, tai tik vėl pas šį gydytoją smile.gif net ilgiuosi dabar apsilankymų pas jį biggrin.gif
Atsakyti
Laba rytą,

O sakykit jau grįžo gydytojas iš komandiruotės? buvau užfiksavus kad išvyskta, ale neužfiksavau kada grįžta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madam_pipi82 @ 2013 10 11, 08:45)
Laba rytą,

O sakykit jau grįžo gydytojas iš komandiruotės? buvau užfiksavus kad išvyskta, ale neužfiksavau kada grįžta biggrin.gif  4u.gif

Jau nuo 10 d. dirba wink.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
norejau paklausti, kada mazdaug jau skambinote gydytojui, kad susitarti del susitikimo ?
man 31 savaite.... turbut jau reiketu skambinti, taip ?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milanka @ 2013 10 23, 07:44)
sveikos smile.gif
norejau paklausti, kada mazdaug jau skambinote gydytojui, kad susitarti del susitikimo ?
man 31 savaite.... turbut jau reiketu skambinti, taip ?
4u.gif

manau kad taip,paskirs pasimatyma dabar,paskui del kito susitikimo susitarsi,pasiteiraus kad terminas,gal jis lt net nebuti,kaip buvo mano atv,jei lieps palaukti dar palauksit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos ir esamos mamytės. Tiek prisiskaitinėjau gražių žodžių apie gydytoją Biržietį, tad labai norėčiau pas jį gimdyti, nes labai bijau gimdymo blush2.gif
Tik viena bėda, niekaip negaunu jo telefono Nr., gal galėtų kuri man padėti ir suteikti šią informaciją?[FONT=Arial] 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba rytą,

Ateinu su tokiu gal ir kvailoku klausimu doh.gif
REgistruojuos pas Biržietį internetu per sergu.lt... bet pas jį rašo, kad registruoja tik diabeto...
Nu neturiu aš to diabeto (bent jau taip manau, nes dar nesidariau gliukozės pas savo gydytoją).
Tai kaip dabar žinot, nepravys jis manęs? ką daryt?
Nors registratūroj kaa kai skambinaus dėl registracijos nieko nesakė apie tą diabetą....
tai kaip žinot dabar? pasimečiau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madam_pipi82 @ 2013 10 28, 09:35)
Laba rytą,

Ateinu su tokiu gal ir kvailoku klausimu doh.gif
REgistruojuos pas Biržietį internetu per sergu.lt... bet pas jį rašo, kad registruoja tik diabeto...
Nu neturiu aš to diabeto (bent jau taip manau, nes dar nesidariau gliukozės pas savo gydytoją).
Tai kaip dabar žinot, nepravys jis manęs? ką daryt?
Nors registratūroj kaa kai skambinaus dėl registracijos nieko nesakė apie tą diabetą....
tai kaip žinot dabar? pasimečiau doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tikrai neužtrenks durų prieš nosį wink.gif Būkite rami.
Atsakyti
Antrasis mano Turtas prieš dvi savaites šį pasaulį išvydo padedamas T.Biržiečio. Ačiū Jam dar kartą už profesionalumą ir palaikymą. Gimdžiau kaip pasakoj.... kad visoms taip smile.gif
Atsakyti