Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(V&V @ 2013 07 25, 08:44)
Musu daktarelis vel dirba iki rugpjucio 10 po to iseina trim savaitem atostogu ax.gif

O tai gražu biggrin.gif spėju, antplūdis bus dabar biggrin.gif
Atsakyti
buvau susitikusi su juo, tai sake pilnai dirbs nuo rugsejo pradzios (nuo rugsejo 2 d.).
tai nuo tada gimdymus tikrai turetu priimti, as gimdysiu antroj rugsejo pusej, tai jau susiderinom, kad gimdysiu pas ji.
siaip malonus gydytojas, bent kol kas patiko smile.gif)))
ziuresim kaip cia toliau seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2013 08 11, 21:54)
buvau susitikusi su juo, tai sake pilnai dirbs nuo rugsejo pradzios (nuo rugsejo 2 d.).
tai nuo tada gimdymus tikrai turetu priimti, as gimdysiu antroj rugsejo pusej, tai jau susiderinom, kad gimdysiu pas ji.
siaip malonus gydytojas, bent kol kas patiko smile.gif)))
ziuresim kaip cia toliau seksis smile.gif

Aš dar spėjau iki atostogų apsilankyt pas Jį smile.gif Išsamiai išmatavo mažutį...tiksliau - mažutę smile.gif Taaaaaaaaaaaaip, pasakė pačią geriausią žinią - laukiu dukrutės.
Mano terminas dar toli - gruodžio 3 d. tikiuos, jokių komandiruočių ir atostogų kalnuose nenusimato tuo metu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif man gimdyti reikia gruodzio pabaigoj arba sausio pradzioje, dar nera tikslios datos, o ir neaisku kaip cia bus biggrin.gif Ar sis gydytojas priziuri ir nestumo metu? bet tokiu atveju reikia but prisiregistravus prie kliniku poliklinikos? Ar tik gimdete pas ji?smile.gif lauksiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 08 14, 12:06)
Sveikos smile.gif man gimdyti reikia gruodzio pabaigoj arba sausio pradzioje, dar nera tikslios datos, o ir neaisku kaip cia bus  biggrin.gif Ar sis gydytojas priziuri ir nestumo metu? bet tokiu atveju reikia but prisiregistravus prie kliniku poliklinikos? Ar tik gimdete pas ji?smile.gif lauksiu atsakymu  4u.gif

as tai vaziuosiu tik gimdyti, na dar savaite pries numatyta gimdyma vaziuosiu apziurai (kaklelio ir t.t.). mes ne is kauno, tai nestumo metu pas ji nesilankiau. be to, jis ir pats mazai dirbo sia vasara, tai nelabai ir tu galimybiu butu.
kiek zinau, lankytis nestumo metu tikrai galima. bet kokia tvarka tai cia jau reiktu pasidometi g.gif
Atsakyti
Šiaip smile.gif Šiandien lankiaus pas gydytoją Tomą - Jo nebus nuo rugsėjo 28d. iki spalio 10 d. wink.gif ( bus komandiruotėje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivos juosta: 14 rugsėjo 2013 - 19:43
QUOTE(Vaterlo @ 2013 09 11, 17:24)
Šiaip smile.gif Šiandien lankiaus pas gydytoją Tomą - Jo nebus nuo rugsėjo 28d. iki spalio 10 d. wink.gif ( bus komandiruotėje).

Cia jau 100 proc.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2013 09 18, 19:57)
Cia jau 100 proc.? g.gif

Visu šimtu. Komandiruotėje bus.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 09 19, 18:25)
Visu šimtu. Komandiruotėje bus.

tikrai taip. man irgi jis ta pati sake
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2013 09 20, 11:05)
tikrai taip. man irgi jis ta pati sake

O Tavo pilvukui 0 dienų smile.gif JAU ar dar NE??? Spėju, jei dar NE, vistiek spėsi iki komandiruotės smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tik noriu pasidžiaugti... smile.gif praėjusį sekmadienį gimdžiau pas T.B. Na, nuostabesnio gydytojo nesu sutikusi wub.gif wub.gif wub.gif sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 08 14, 12:06)
Sveikos smile.gif man gimdyti reikia gruodzio pabaigoj arba sausio pradzioje, dar nera tikslios datos, o ir neaisku kaip cia bus  biggrin.gif Ar sis gydytojas priziuri ir nestumo metu? bet tokiu atveju reikia but prisiregistravus prie kliniku poliklinikos? Ar tik gimdete pas ji?smile.gif lauksiu atsakymu  4u.gif

Laba. Sis gydytojas priziuri ir nestumo metu, bet korteles nepildo. Tarkim mano situacija buvo tokia, kai laukiaus pirmosios tai ji rekomendavo mano ginekologe, iki gimdymo buvom susitike keleta kartu, o kai laukiaus antrosios, jau gyvenome nebe kaune, kortele man tvarke mano gydytoja, bet vaziuodavau pas Birzieti kai tik kas budavo blogai, ar neaisku, ar budavo laikas echoskopui, nes pas mu klinikoj jis buvo senas. Taig gydytojas surasydavo informacija ant nuotraukeles ir parvezdavau savo gydytojai smile.gif Kaip ten situacija su kliniku poliklinika kurioj jis buna, tai nzn, neteko lankytis smile.gif
Atsakyti