Abu vaikucius gimdziau pas si nuostabu gydytoja
Ir uzaugus savo vaikams tikrai pasakysiu, kad ju gimimas buvo kazkas nuostabaus ir zodziais nenusakoma, ir manau deka tik sio GYDYTOJO ir zinoma mano brangiausio vyro
Ir uzaugus savo vaikams tikrai pasakysiu, kad ju gimimas buvo kazkas nuostabaus ir zodziais nenusakoma, ir manau deka tik sio GYDYTOJO ir zinoma mano brangiausio vyro
Sveikos mamytes, tiek daug geru zodziu prisiskaiciau apie si gydytoja
Pries 5.5 met gimdziau KMUK , pas kita gydytoja, gimdymas buvo labai sunkus, bet jo deka esam sveikos ir laimingos su dukra. Dabar noreciau gimdyti pas Birzieti, nes gimdymo bijau be proto, bet jusu atsiliepimai mane ramina .
Noreciau, kad kas parasytu jo telefono numeri, ir kiek kainuoja padeka uz gimdyma ir paprasta apziura, noriu susitikt su juo ir pasikalbeti, labai turiu vilties, kad nuteiks optimistiskai
Pries 5.5 met gimdziau KMUK , pas kita gydytoja, gimdymas buvo labai sunkus, bet jo deka esam sveikos ir laimingos su dukra. Dabar noreciau gimdyti pas Birzieti, nes gimdymo bijau be proto, bet jusu atsiliepimai mane ramina .
Noreciau, kad kas parasytu jo telefono numeri, ir kiek kainuoja padeka uz gimdyma ir paprasta apziura, noriu susitikt su juo ir pasikalbeti, labai turiu vilties, kad nuteiks optimistiskai
QUOTE(pink peony @ 2013 03 03, 19:50)
Mergaites, labai labai labai prasau pasidalinkite az kiek dabar atsidekojate siam gydytojui? Nes nelabai nutuokiu
Laaabai įvairiai, visokių sumų girdėjau
Nelabai suprantu prašymo skelbti gydytojo tel. nr. Suprantu, jei po vizito kažką sutariate ir jis pats duoda savo tel., bet skelbti forume, dalinti į kairę ir dešinę kažkaip neetiška atrodo Juo labiau, kad gydytojas be galo užimtas, visos pas jį veržiasi, neįsivaizduoju, kaip jis ir spėja
Na nejaugi sunku mamytems imesti i AZ kiek atsidekojot jam ir akuserei????NU bukit geros pagelbekit mums
QUOTE(V&V @ 2013 03 08, 10:05)
Na nejaugi sunku mamytems imesti i AZ kiek atsidekojot jam ir akuserei????NU bukit geros pagelbekit mums
Draugė gimdė rudenį - tai davė 600 Lt.
QUOTE(madam_pipi82 @ 2013 03 08, 12:25)
Aciu didelis
mamytes, mokama labai ivairiai. Nera nustatytu sumu. Priklauso gi ar per gydytojo budejima, ar issikviest turejot, ar lanketes nestumo metu, ar tik gimdyt atvaziavot pas ji. Dar ir koks gimdymas buvo. Gal bus viskas l.greit ir l.lengvai, kai didziausia darba nuveikia akusere, o gydytojas bus tik pabaigoje gimdymo. O ir kiekvieno galimybes skirtingos.
Kaip ir su akusere. Mam ji labai daug padejo, o kitos sako, kad akusere nieko nepadare ir su ja neatsiskaitinejo.
Tai taip individualu.
Kaip ir su akusere. Mam ji labai daug padejo, o kitos sako, kad akusere nieko nepadare ir su ja neatsiskaitinejo.
Tai taip individualu.
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 03 08, 19:18)
Tai as ta suprantu, bet nors orientacine kaina galima butu suzinoti
Madam pipi
QUOTE(KarpavičienėErika @ 2013 02 02, 14:48)
Žiūriu labai jau geri atsiliepimai visų apie šį daktarą, ir iš kitur esu girdėjusi. Įdomu ir man būtų kaip jam atsidėkoti ,kiek pinigėlių reik duoti. Beto jam paskambinti ir sakyti noriu pas jus gimdyti? ar kaip? šiaip esu už MGN ten gimdyt bet šis gydytojas mane vis gundo pas jį pagimdyti retai ,kada apie kokį daktarą nuskaitysi vos ne visus gerus komentarus.
taip, paskambinkit ir susitarkit kada galetu priimti. O tada ir pasakysit ka noretume pati taip dariau
Papildyta:
QUOTE(lara86 @ 2013 02 13, 21:08)
tai jis gydytojas is dydziosios G as [as ji dabar lankausi.nu visada pakels nuotaika
taip, nuotaika pakelti moka :)ir nuteikia pozityviai
Tikrai taip. Nėra nustatytos sumos. Kas kiek gali, nori, tas tiek duoda.