Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(Forgete @ 2013 02 01, 20:06)
Gal ir nesigaus lengvai bei greitai, bet turesite pati geriausia gimdyma pacioje geriausioje prieziuroje. Sekmes!

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avieciuks @ 2012 11 13, 12:39)
Laba diena mergaites matau atsiliepimai apie si daktara tikrai labai geri tad ir as apsisprendziau su siuo daktaru tartis del gimdymo bet turiu tokia problemele niekaip nerandu jo nr  doh.gif
gal kas galetumet i az atsiusti jo tel 4u.gif
ir jei galit pasidalinkit kokios atsidekojimo kainytes nes net neisivaizduoju ar gal tiesiok su daktaru apie tai iskart kalbeti  g.gif

Žiūriu labai jau geri atsiliepimai visų apie šį daktarą, ir iš kitur esu girdėjusi. Įdomu ir man būtų kaip jam atsidėkoti ,kiek pinigėlių reik duoti. Beto jam paskambinti ir sakyti noriu pas jus gimdyti? ar kaip? šiaip esu už MGN ten gimdyt bet šis gydytojas mane vis gundo pas jį pagimdyti retai ,kada apie kokį daktarą nuskaitysi vos ne visus gerus komentarus.
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2013 02 01, 19:53)
Taip gerai nuteike jusu istorijos  wub.gif Pati jau tuoj tuoj gimdysiu pas si gydytoja, tikiuosi viskas bus lengvai ir greitai  rolleyes.gif

Mes irgi planuojam gimdyti pas si gydytoja greitai. Tad sekmes ir lengvo gimdymo 4u.gif Jeigu bsu galimybe parasykit kaip sekesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2013 02 02, 16:53)
Mes irgi planuojam gimdyti pas si gydytoja greitai. Tad sekmes ir lengvo gimdymo  4u.gif  Jeigu bsu galimybe parasykit kaip sekesi  ax.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif Aciu!

Jei kas gali, pasidalinkit info i az, po kiek atsilyginote gydytojui, kiek po naturalaus gimdymo, kiek po cezario, jei prireikia, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, norejau pasiteirauti gal kas zinote ar gydytojas dabar niekur neisvykes? Bandau skambinti, bet niekas nekelia. Gal as bloga nr. turiu verysad.gif ... Noreciau apsilankyti pirma karta, o per sergu.lt irgi nerodo laisvu vietu ir tik nuo vasario pabaigos. Help! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perkrauta @ 2013 02 04, 11:54)
Mergaites, norejau pasiteirauti gal kas zinote ar gydytojas dabar niekur neisvykes? Bandau skambinti, bet niekas nekelia. Gal as bloga nr. turiu  verysad.gif ... Noreciau apsilankyti pirma karta, o per sergu.lt irgi nerodo laisvu vietu ir tik nuo vasario pabaigos. Help!  4u.gif

gal gydytojas isvaziaves kur
paskambinkite i kmuk mk registratura ir pasakys-gal atostogauja ar pan
palaukite-jums gi nera labai skubu
Papildyta:
QUOTE(ausmina @ 2012 11 13, 10:59)
Laba,

gimdziau nesenai pas si gydytoja ir viskuo esu patenkinta. Pries kelis metus gimdziau pas Abraiti. Abu gydytojai kompetetingi, bet man visgi labiau patiko Birzietis  thumbup.gif  , galbut del jo malonesnio bendravimo  smile.gif
O kiek atsilyginti gydytojui manau priklauso nuo gimdymo. Jei greitas ir lengvas, ne nakti ar savaitgali uztenka ir maziau. Jei komplikuotas, gydytojas ilgai uztrunka galima atsidekoti ir daugiau. Galbut mazdaug atsidekojimai svyruoja nuo 600 - 1000 Lt. Aisku gal ir klystu...
Sekmes visoms laukiancioms gimdymo !  smile.gif

laba diena
As pati antraji vaikeli gimdziau pas Abraiti-viskas super,greitai ir lengvai-tik deka sio gydytojo
nezinia jei nejis manau per gimdyma buciau pati sutraumuota labai arba vaikelis priduses(mazu maziausai)
Kalbinau Birzieti kad priimtu gimdyma bet jis tuo metu planavo butu stazuoteje
.Bet kiek teko susidurti su siuo nuostabiu gyd.atsiliepimai patys geriausi
Visgi pirma vieta skirciau Birzieciui
Antraja Abraiciui
Pritariu jum kad atsiskaitymai yra tokiose ribose.Jei darbo metu,nekomplikuota-mazesnis var.Jei komlikacijos-naktis,savaitgalis ir an-didesne suma
Bet kiek teiravausi draugiu tai visos atsidekojo 600 (kaip susitare) o tukstanciais svaidosi nebent poniutes.Tiesa akuserei ruosiausi neduoti ne lito-bet vyras ikiso simta-nebuvau patenkinta nei jos darbu nei elgesiu.Viska padare pats Abraitis.
Atsakyti
nuotakyte - Ir as panasiai mastau apie atsiskaityma. Ziuresim koka situacija bus kaip ir rasei ar darbo diena ispuls dakatarui ar iseigine, kokio sunkumo gimdymas ir panasei ax.gif O del akuseres tai manau nuo jos priklausys klaip geria atliks savo darba, tada ir bus aisku ar duoti kazkiek ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Gimdžiau pas šį šaunų gydytoją. Gimdymas nebuvo lengvas, tačiau jo ir akušerės palaikymo dėka turiu nuostabų sūnelį wub.gif Man asmeniškai labai daug padėjo ir akušerė, todėl atsidėkojom ir daktarui, ir jai. Kirpo, plyšau dar. Viską tvarkė pats daktaras. Ne viską gimdymo metu galima numatyti, kad ir plyšimus. Po gimdymo pradžia buvo labai sunki, bet gydytojas lankė, vis skambino, tik jo dėka turėjau nerealią priežiūrą tiek per gimdymą, tiek po jo, gulint skyriuje.

P.S. ten gulint, susidarė įspūdis, kad visus gimdymus priima jis lotuliukas.gif biggrin.gif bigsmile.gif Kiek sutikau mamų, visos gimdė pas jį biggrin.gif Nežinau kaip jis spėja. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 02 09, 13:14)

P.S. ten gulint, susidarė įspūdis, kad visus gimdymus priima jis  lotuliukas.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif Kiek sutikau mamų, visos gimdė pas jį  biggrin.gif Nežinau kaip jis spėja.  rolleyes.gif

tai jis gydytojas is dydziosios G wub.gif as [as ji dabar lankausi.nu visada pakels nuotaika smile.gif
Atsakyti
Kažkada rašiau, bet dar brūkštelsiu.
Tomą žinau labai seniai - puikus žmogus, savo darbo profesionalas.
Pirmą mergaitę gimdžiau kartu. Viskas vyko greit, sklandžiai. Nuo pirmo "saldaus" sąrėmio iki mažosios atėjimo praėjo vos 45 min.
Malonus, rūpestingas - toks yra Tomas. Tokie turėtų būti visi akušeriai-ginekologai.
Po gimdymo labai atidžiai apžiūrėjo praėjus porai mėnesių ir metams.
Net nekyla dvejonių, su kuo gimdysiu antrą vaiką.
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif
Pas Toma gimdziau dukryte pries 5 metus ,gimdymas prasidejo apie 6 val. ryto paskambinau jis buvo pirmas klinikose negu as biggrin.gif aisku pas ji lankiausi ir nestumo metu,kazkur nuo 4 menesio. Gimdymas prasidejo tik suejus 36 savaitem,biskuti man buvo stresas,bet gydytojas ramino viskas vyko greitai as dar bandziau prasyt nuskausminanciu,bet jis sako nereikia iki 8 ryto turesi dukryte rankose taip ir buvo biggrin.gif Dabar laukiuosi trecio savo vaikucio ir zinoma nuo pirmu savaiciu lankausi pas si nuostabu gydytoja smile.gif Del atlygio kiek man teko susidurti visu vizitu metu gydytojas tikrai nelinkes imti,yra pasakes taip jeigu labai noresi atsidekoti tai tik po gimdymo kai viskas bus gerai smile.gif Taip as ir dariau smile.gif Tik nezinau gal dabar duoda daugiau,nesupyksiu jei kuri parasysit kuri neseniai gimdet kiek davet.
Atsakyti
QUOTE(V&V @ 2013 02 23, 21:06)
Tik nezinau gal dabar duoda daugiau,nesupyksiu jei kuri parasysit kuri neseniai gimdet kiek davet.

Ir man idomu butu drinks_cheers.gif
Atsakyti