Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

gimdziau pries 7 dieneles pas Birzieti, man buvo pirmas vaikutis, jei ne jis gimdymas nezinia kaip butu pasibaiges, bet viskas baigesi gerai. Visa gimdymo laika dakataras isbuvo salia, snekejo, kalbino, labai ramiai prieme visa gimdyma nors ir buvo siokiu tokiu komplikaciju, bet pagimdziau pati, be jokiu nuskausminamuju ir suzalojimu tik jo deka. Pats paciausias daktaras!!!!!! Ir po gimdymo dar aplanke keleta kartu, telefonu teiravosi ar viskas gerai ir t.t. Jei gimdysiu antra tai tik pas si daktara smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

O šis gydytojas dirba kokioje nors privačioje klinikoje?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 11 28, 20:00)
Labas vakaras,

O šis gydytojas dirba kokioje nors privačioje klinikoje?

kiek zinau ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 28, 19:02)
kiek zinau ne smile.gif

O tai kaip tada pas jį pakliūti? g.gif spėju konsultacijai užsiregistruot KMUK tai be šansų. Ar su siuntimu ar kaip? Nes nelabai esu patenkinta prižiūrinčia gydytoja, draugė medikė rekomendavo būtent jį
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 11 28, 19:20)
O tai kaip tada pas jį pakliūti?  g.gif  spėju konsultacijai užsiregistruot KMUK tai be šansų. Ar su siuntimu ar kaip? Nes nelabai esu patenkinta prižiūrinčia gydytoja, draugė medikė rekomendavo būtent jį

skambinat i mobilu ir tariates
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 11 28, 20:20)
O tai kaip tada pas jį pakliūti?  g.gif  spėju konsultacijai užsiregistruot KMUK tai be šansų. Ar su siuntimu ar kaip? Nes nelabai esu patenkinta prižiūrinčia gydytoja, draugė medikė rekomendavo būtent jį

galima per registratura registruotis, tik reik spet talona pagaut (geriausiai per sergu.lt) bet reikes siuntimo. galima asmeniskai skambint i mobilu ir tartis.
Atsakyti
Taip, geriausia asmeniskai i mobilu skambinti ir susitarti. tikrai geranoriskai priims. Puikus gydytojas!!! Patys geriausi atsiliepimai! net skausmingomis minutemis sugebedavo isplesti mano sypsena biggrin.gif buvo salia ir rupinosi. noreciau kad ir kito mano vaikelio atejima i si pasauli sutiktu tik sis gydytojas is didziosios raides!
Atsakyti
QUOTE(ala baba @ 2011 03 17, 13:17)
Laba diena,

as taip pat susitariau su siuo gydytoju del gimdymo, apie atlygi nekalbejom, tad buciau labai dekinga jei kas nors man parasytu az. O jeigu kam reikia sio gydytojo telf. nr. rasykte man ir as Jums ji atsiusiu. Taip pat girdejau, kad gydytojas nusiteikes skeptiskai pries nejautra, gal teko susidurti ir su siuo klausimu, busiu be galo dekinga uz atsakymus...

Laba diena. Foruma skaitineju metu metais, bet tik dabar prisijungiau. Laukiuosi treciojo vaikelio po 10 m. pertraukos,tai jauciuosi kaip pirma karta budama nescia. Jeigu nesunku parasykit gydytojo T.Birziecio asmeninio telefono Nr. Busiu labai dekinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linante: 19 gruodžio 2012 - 16:07
Sveikos,

na, mes ir gimdėm pas gyd. T. Biržietį. Sąrėmiai prasidėjo 2 sav. anksčiau, sekmadienio vakarą. Atvykome apie 23val., tačiau nutarėm jo nekviesti iki paryčių, nes sąrėmiai buvo reti, viskas vyko ramiai, natūraliai, leliukui buvo viskas gerai. Gydytojas atvažiavo 6tą ryto. Jis su manim bendravo gražiai, kultūringai, patikrino kaklelį, pradėjo skatinti, nuleido vandenis, 4 sąrėmiai gulint, 2 stovint, ir per tris pastūmimus gimė dukrytė. Neplyšau. Gydytojas pats viską apžiūrėjo ir atliko visas med. procedūras. Lankė dvi dienas, pakalbėjom apie tai, kas ir kaip įvyko. Gražiai atsisveikinom, pasilinkėjom sėkmės, apsikabinom.. Žodžiu, geras jausmas jį prisiminus. Dėl atlygio - nekalbėjom šia tema. Kiek nutarėm dovanot, tiek. Taigi galiu pasakyt, kad tai puikus gydytojas, ir puikus žmogus, turintis didelę šeimą ir didelę širdį.

Sėkmės būsimoms mamytėm wink.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

prieš penkias dienels gimdžiau pas šį nuostabų žmogų 4u.gif 4u.gif

tikrai nerealus gydytojas, visada sugebėdavo prajuokinti, labai gera atmosfera buvo gimdykloje jo dėka, jokio streso, jokio skubėjimo, viskas gražiai, palengva su šypsena. wub.gif visą gyvenimą jam būsiu dėkinga thumbup.gif

ir gimdymas mano buvo naktį, apie 2 val aš jam paskambinau ir paprašiau atvažiuoti, atvažiavo iškarto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(superlupe @ 2013 01 14, 23:21)
Sveikos,

na, mes ir gimdėm pas gyd. T. Biržietį. Sąrėmiai prasidėjo 2 sav. anksčiau, sekmadienio vakarą. Atvykome apie 23val., tačiau nutarėm jo nekviesti iki paryčių, nes sąrėmiai buvo reti, viskas vyko ramiai, natūraliai, leliukui buvo viskas gerai. Gydytojas atvažiavo 6tą ryto. Jis su manim bendravo gražiai, kultūringai, patikrino kaklelį, pradėjo skatinti, nuleido vandenis, 4 sąrėmiai gulint, 2 stovint, ir per tris pastūmimus gimė dukrytė. Neplyšau. Gydytojas pats viską apžiūrėjo ir atliko visas med. procedūras. Lankė dvi dienas, pakalbėjom apie tai, kas ir kaip įvyko. Gražiai atsisveikinom, pasilinkėjom sėkmės, apsikabinom.. Žodžiu, geras jausmas jį prisiminus. Dėl atlygio - nekalbėjom šia tema. Kiek nutarėm dovanot, tiek. Taigi galiu pasakyt, kad tai puikus gydytojas, ir puikus žmogus, turintis didelę šeimą ir didelę širdį.

Sėkmės būsimoms mamytėm wink.gif

QUOTE(*Dancer @ 2013 01 22, 18:23)
sveikutės 4u.gif

prieš penkias dienels gimdžiau pas šį nuostabų žmogų  4u.gif  4u.gif

tikrai nerealus gydytojas, visada sugebėdavo prajuokinti, labai gera atmosfera buvo gimdykloje jo dėka, jokio streso, jokio skubėjimo, viskas gražiai, palengva su šypsena.  wub.gif  visą gyvenimą jam būsiu dėkinga thumbup.gif

ir gimdymas mano buvo naktį, apie 2 val aš jam paskambinau ir paprašiau atvažiuoti, atvažiavo iškarto 4u.gif

Taip gerai nuteike jusu istorijos wub.gif Pati jau tuoj tuoj gimdysiu pas si gydytoja, tikiuosi viskas bus lengvai ir greitai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2013 02 01, 18:53)
Taip gerai nuteike jusu istorijos  wub.gif Pati jau tuoj tuoj gimdysiu pas si gydytoja, tikiuosi viskas bus lengvai ir greitai  rolleyes.gif

Gal ir nesigaus lengvai bei greitai, bet turesite pati geriausia gimdyma pacioje geriausioje prieziuroje. Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 01 vasario 2013 - 19:06